פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים שלום לכולם.יש לי שאלה שיכולה להיות שהיא קצת מטומטמת אבל מטרידה אותי:מה ההבדל בין מעבד אינטל prescott ואינטל HT?, מי יותר טוב?, מי מהם מומלץ במהירות 3.2G?, והאם יש שילוב ש לשנייהם (לפי מה שהבנתי אילו שתי טכנולוגיות שונות)אודה מאוד אם אקבל תשובות ???
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים פרסקוט הוא שם קוד לליבה מסויימת של פנטיום 4.HT היא טכנולוגיה שמיושמת אצל רוב מעבדי הפנטיםו 4, ובניהם הפרסקוט.לכן, כל פרסקוט (למעט זה שפועל במהירות 2.4GHZ והווריאציות שלו לסלרון) יש HT.
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים יש לך טעות בסיסת במידע שלך....פרסוקט הוא שם של ליבה של מעבד מסוג פנטיום 4.....וHT הינה טכנולוגיה המצוייה במעבדים הללו המדמה שני מעבדים במקום אחד מה שנותן בתוכנות מסוימות יתרון משמעותי מבחינת ביצועים...ובקשר לשאלה הנוספת ...אם אתה קונה מחשב למשחקים אין סיבה לקנות אינטל הA64 של AMD הרבה יותר טוב מהפנטיום 4 בכל מה שקשור למשחקים ....אם אתה הולך לקדד וידאו במחשב אז זה כבר סיפור אחר ובמקרה הזה עדיף לקחת אינטל....
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים אתה מדבר על שני דבריםpentium 4 3.2c (northwood 512kb cache)pentium 4 3.2e (prescott 1mb cache לשניהם יש HTהפרסקוט מתחמם הרבה והמאורר סטוק שלו רועש בנוסף הוא לא ממש מביא שיפור מהנורטווד וגם יש לו 31 באגים (חפש בגוגל) עדיף נורטווד
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר אני הולך להישתמש במחשב לצורכי גרפיקה ועריכת וידאוולמה עדיף את נורתווד שהוא 512 לעומת פרקדבםאא שהוא 1M
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים במקרה שלך הייתי לוקח את הפרסקוט גם בגלל שהוא במלאי מידי בחנויות, גם בגלל התמיכה בSSE3 וגם בגלל ה1MB (למרות שזה לא משמעותי כלל).
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר אתה מדבר על שני דבריםpentium 4 3.2c (northwood 512kb cache)pentium 4 3.2e (prescott 1mb cache לשניהם יש HTהפרסקוט מתחמם הרבה והמאורר סטוק שלו רועש בנוסף הוא לא ממש מביא שיפור מהנורטווד וגם יש לו 31 באגים (חפש בגוגל) עדיף נורטוודזה ציטוט של אחד החברים, אז למה בכל זאת עדיף את הפרסקוט?ומה ההבדל בינו לבין נורטווד?
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים לדעתי אין סיבה לעדיף את הפרסקוט אבל למי שעוסק בקידוד וידאו ואין באפשרותו להשיג מעבד נורטווד (קשה מאד להשיג אותם בגלל שהפסיקו את היצור הסדיר שלהם) אין הרבה בררות.....
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים תנסה לחפש נורטווד, אם תמצא תלך עליו, הוא אופציה יותר טובה מהפרסקוט (לפי דעתי)
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים מחבר ושוב סליחה על הבורות, ועל אם זה לא הפורום המתאים אבל מה זה SSE3 ולמה אין הבדל משמעותי בין הפרסקוט לנורטווד ?
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים SSE3 - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87938.0 וחברה , הפרסקוט מעבד טוב במיוחד לצרכים שלו . (עריכת וידאו ..) לא צריך להגזים בכך שהוא מתחמם ועושה רעש בסה"כ הוא מעבד טוב כמו ה AMD רק שכל אחד מתמחה בתחומים שונים לדעתי כך את הפרסקוט ותשים לו קירור טוב וזהו..
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים מחבר נגיד ואני מצליח לשים יד על נורטווד, בשורה התחתונה, הוא יותר טוב?וקודם לכן, נכתב כאן כי לפרסקוט יש הרבה באגים האם לא התגברו עלייהם עם הזמן?
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים כן..לכמה חברים שלי יש פרסקוט וזה כמו מטוס בתוך המארזמה זה יביא לך? עוד אחוז וחצע ביצועים שלא תרגיש אותם בכלל ובשביל מה להשקיע בקרור נורמלי לפרסקוט אם אתה מוצא נורטווד שיביא לך אותם ביצועים עם פחות התחממות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.