עבור לתוכן

נו אז איך ה-CS:S החדש?

Featured Replies

פורסם

בגלל זה אני אומר שטמטום שלא חיכו עם זה :>

הוא היה אמור לצאת לפני ש9800XT יצא,וXT היה אמור להיות ספינת הדגל שתריץ את המשחק...בערך כמו שבאתר של nVidia כתוב על ה6800 'רקומנדד פור דום3'

ATi כבר סיימו לפתח את XT אך ראו שהמשחק לא קרב לבא...וזאת הייתה בתקופה של ערפול הפרשה של גניבת הקוד... ראו כי הם חתומים על הסכמים מראש לשווק אותם ככה ולא היה להם הרבה ברירות.

ומי יודע?אולי הם יפתיעו.

• תגובות 40
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כאן לא מדברים על שטויות כאלה...

וכן אפשר בדוק אם אתה יודע מה אתה עושה ואתה לא רק"משיג" אלא "משיג" בסטייל!

מסדר הגדרות IP והופ זה עובד....

לא הייתי צריך לומר את זה

פורסם

בוא נגיד שקופון זה לא שם המשחק (-:

בתור משחק עצמו הוא מאוד מרשים ונותן סטייל של ריאליסטיות ברמות גבוהות בהרבה מcsהישן אבל בתור שחקן cs שלא מתענין בגרפיקה המשחק הזה הוא לא אותו דבר ואני מקווה לא יעברו אליו הוא כבד מסורבל מידי הריקויל לא נח ...

פורסם

יש משהו בדבריך בקשר לריקוייל הAK השתנה ממש הM4 גם לא שיחקתי כל כך הרבה אבל דיי נדלקתי על המפות כמו תמיד עושים את אזטק מפה של 20 FPS

אבל אני מאמין שלאלו בעלי המחשב הפחות טוב יוכלו לשים CFG שמוריד את איכות הגרפקיה ומעלה את הFPS...

פורסם

הפסקתי לשחק בסיאס לפני שנתיים בערך אחרי 3שנים

המשחק החדש באמת שווה חזרה?!

הגרפיקה נהייתה נורמלית שבאמת אפשר להנות מהמשחק (דוגמאת פאר קריי שיש לו גרפיקה טובה)

פורסם

גם אני כבר שנה וחצי-שנתיים לא משחק(רק עם חברים פה ושם 1.5...)

והורדתי את המשחק החדש , ומבחינת גרפיקה הוא עצום , וגם הפיזיקה מעולה , אבל המשחקיות הרבה פחות טובה והרבה יותר מסורבלת(עובד על 70-100FPS עם 9600פרו באוברקלוק) , אבל עדיין זה לא יודע , יותר קשה כזה ולא נוח...

פורסם

לא מבין את ההגיון שלך..

קיצר, לפי מה שהבנתי, יש עדיין באגים ידועים מגרסת הביטא שלא תיקנו, חסרות מלאאא מפות וגם עדיין רק שני מודלים.

ולא לדבר שאין שום דבר חדש במשחק.

זה CS עם מנוע אחר, לא שווה את הכסף (לא שתהיה לי ברירה בסוף..).

בדיוק אותו הדבר ?! אותן מפות ? כל דמות וכל פריט באותו המיקום? אותן משימות? רק מנוע גראפי חדש ?

פורסם

בעיקרון כן , רק המפות קצת שונות(לא מבחינת המפה, אלא מבחינת זה ששמו כל מיני חפצים שלא היו בכל מיני מקומות סתם ליופי ולהעשרה)

אבל המשחק יותר כבד קצת ויותר מסורבל...

פורסם

דעתי על CSS.

תמיד שנאתי את CS. לא יודע למה. אולי בגלל שהמנוסים יותר היו קורעים אותי בלי מאמץ. אולי בגלל שיש בו יותר טקטיקה מאשר FUN וRUN&GUN.

אבל CSS עשה את זה בגדול. עכשיו גם אני מכור רשמי. זה משחק ממש יפה ומאתגר. כמובן שגם פה יהיו את כל אלה שחונים בפינה חשוכה ומחכים לקפוץ על איזה שחקן מסכן. אבל זה חלק מהמשחק. יש לי R9800PRO פילטרים AA4 AF2 ואני מקבל 70 -80 FPS. הגרפיקה נראית מעולה. הכי יפה בגרפיקה זה ריצפת החרסינה ב DUST. מדהים.

שווה כל אגורה לדעתי. ועם החבילה של HL2 HL1 וCSS אני בהחלט יקנה את זה.

פורסם

בוא נגיד ככה, הרבה יותר מעניין אותי יהיה לשחק ב HL2, ואפילו HL:S מאשר ב CSS...

סיימתי את HL המקורי פעמיים וחצי ( :P ) ואני מת לשחק בו שוב עם המנוע החדש ;D

מי שסיים אותו יודע שזה המשחק הכי ארוך אי פעם... אחד הדברים שהיו טובים בו ולא שוחזרו מאז.

אגב שיחקתי בבטא של CSS לפני איזה חודשיים וזה זז מצויין על הרדאון 9800 פרו שלי (עם ה- 2.8C ז"ל שלי :'() - משהו כמו 80FPS כולל פילטרים (4x,8x) ועל 1024 איקס 768.

פורסם
  • מחבר

ה" ל 1 המשחק הארוך אי פעם? סיימתי אותו ברמה 2 (מתוך 3) תוך 14 שעות...

יש משחקים ארוכים בהרבה ואני מקווה מאוד שמשחק הסינגל פלייר של ה"ל 20 יהיה לפחות 25 שעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים