פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים נוצרה אצלי בעיה שבכל פעם שאני מתקין משהו מכונן הסי די רום או אפילו סתם מאזין לדיסק אני פשוט לא מסוגל לבצע שום פעולה במחשב ואני מרגיש כאילו ה סי די רום גוזל את כל המתח מהספק עכשיו המוזר הוא שאם אני עושה את אותם הפעולות אבל בשימוש הצורב הכל פועל כשורה ואין אף בעיה ... מה ניתן לעשות ? האם נדפק הכונן / ספק ?
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים תבדוק ש DMA מסומן ב V בהגדרות של ה DEVICE MANAGERתתקין את הדריבר של הלוח אם שלךיניב
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים יש חיפוש מלפני כמה ימים איך מפעילים DMAחפשנראה לי זה היה RON26 שכתב... זה לא מסובךאיזה לוח אם יש לך?יניב
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים הגיון פשוט במידה ובעבר הכונן עבד תקין אז יש להחליפו .יתכן בעיה גם בספק כוח חלש מידי והיות והכונן CD מחובר עם הCDRW אז זה גם אפשרות.אני הייתי מחליף CD.
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים הגיון פשוט במידה ובעבר הכונן עבד תקין אז יש להחליפו . יתכן בעיה גם בספק כוח חלש מידי והיות והכונן CD מחובר עם הCDRW אז זה גם אפשרות. אני הייתי מחליף CD. לפי ההגיון שלך אפשר לסגור את הפורום. כל דבר שפעם עבד ועכשיו לא צריך לקנות חדש... נגמרו ימי התיקונים אם זה באמת העדשה, אז בשביל לנקות אותה צריך לפתוח את הכונן, להתיז עם ספריי לחץ לכיוון העינית ולקוות לטוב פותר די הרבה בעיות CD וכו'... אבל תבודק DMA כמו שאמרתי לך לפני ותגיד איזה לוח אם יש לך... יניב
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר דגם הלוח אם שלי רשום בחתימה ועוד דבר זה כשהסי די רום פועל הוא מרעיש ויש לו זמן תגובה מאוד איטי כשהרכיבו לי את המחשב לפני כחצי שנה ביקשתי בפירוט שיכניסו לי ספק של 500 אז זה לא נראה לי הגיוני שעם הספק הבעיה
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים תתקין את הדריברים של NVIDIA... החבילה ל NFORCE כנס לאתר שלהם www.nvidia.com לך ל DRIVERS או SUPPORT או מה שלא יהיה שם תוריד דריברים ל NFORCE 2 אמור להיות גרסא 5.1 או משהו כזה נסה את זה אולי יעזור לך... יש ספקים 300W שיותר טובים מ 500W זה נקרא ההבדל בין ג'נרי ליצרן שמכבד את המספר שכתוב לו על הספק יניב
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים אפשר לנסות להשתמש בספריי לחץ אויר שעולה 35 שקל אבל לא עדיף לקנות CD חדש ב95 שקל ?CD חדש יקרא יותר טוב כל מדיה היות והעין שלו חדשה ונותנת עוצמת קרן חזקה יותר מCD משומש.אני הייתי קונה חדש וגומר עם הסיפור ואני לא מדבר מהכוונה שתוציא סתם כסף רק מנסיון העבר שפירקתי כמה כוננים כאלה ואין מה לעשות ברובם הם גמורים.בברכה זוהר.
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים לא רצים להחליף בגלל כל שטות.סיכוי סביר מאוד כמו שנאמר לפני, שה CD עובד במצב PIO. צריך לשנות ל DMA.
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים מחבר NEMSIS אולי תסביר לי איך לעשות את זה כי לפי מה שאמרו לי כאן לא הצלחתי למצוא את האפליקציה .....
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים כפתור ימני על המחשב שלי - מאפיינים.בחר את הטאב של החומרה, ולחץ על מנהל ההתקנים (Device Manager).בהנחה שהתקנת את דרייבר ה IDE של NVIDIA:לחץ על הפלוס ליד ה IDE ATA/ATAPI Controllersאתה אמור לראות שם רק פריט אחד מתחת לקטגוריה.תן דאבל קליק על nVidia Nforce2 ATA Controller (או משהו בסגנון). לך ל Primary Channel ודאג שכל ההתקנים שם עובדים ב DMA ולא PIO, אותו דבר לגבי Secondary Channel.במידה ולא התקנת את הדרייבר של NVIDIA ואתה משתמש בדרייבר של מיקרוסופט:לחץ על הפלוס ליד ה IDE ATA/ATAPI Controllersאתה אמור לראות שם שלושה פריטים מתחת לקטגוריה.בחר את ה Primary IDE Channel, תן עליו דאבל קליק.לך ל Advanced Settings, ובחר DMA לכל אחד מההתקנים שקיים.אשר, ועשה אותו דבר לגבי ה Secondary IDE Channelאתחל את המחשב, וראה אם זה פתר לך את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.