פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים יש לי Radeon 9800pro של MSIהוא עובד כרגע על מערכת של Athlon64 3000+ ו MSI K8N Neo Platinumהבעיה היא במשחקים. בדום 3 המחשב תמיד נפל לי אז הסרתי אותו כי חשבתי שיש לו בעיה עם איזשהו חלק במחשב ולא היה לי כח להתעסק עם זה.עכשיו התקנתי פארקריי, וגם הוא כל הזמן נופל לי. הכנסתי את הפקודה שמראה את הFPS וכשהמשחק מתחיל ועובד כמה שניות (לפני שהוא נתקע) הוא עובד על FPS 1.יש לי את הקאטליסט 4.9 והסרתי את הדרייברים הקודמים לפני שהתקנתי אותו, ויש לי DX 9.0C.מה יכול להיות המקור לבעיה?
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר קודם כל החיבור הנוסף הוא לא מולקס (חיבור כמו של כונן פלופי), אבל בכל מקרה הוא מחובר.וכן לפני ההתקנה של הדרייבר החדש הסרתי את הישן...עריכה:הרצתי MEMTEST לבדוק אם יכול להיות שהזיכרון גורם לנפילות. הזיכרון תקין...
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים פעם שמעתי שצריך להשתמש במתאם מחיבור FLOPPY ל מולקס כמו HDD וכו'...לא יודע אם זה יעזור לך, תנסה מה יש לך להפסיד...יניב
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר אני לא רואה איך זה יכול לעזור, בכל מקרה אין לי כזה.אני חושב לנסות להוריד את ה Apperature Size ל 64 מגה (במקום 128). אולי יש התנגשות בין הכרטיס למשהו אחר בזיכרון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.