פורסם 2004 באוקטובר 820 שנים שלום קניתי בשנים עברו את המשחקים סטארקרפט, סטארקראפט ברוד וור, דיאבלו2 , וורמס ארמגדון כל אחד במחיר מלא של 180-220 שקל למשחקים האלו הדיסקים נהרסו \ נאבדו בגלל שחיקה טבעית ואולי קצת חוסר אחריות מצידי תהיתי אם החברות המפיצות את המשחקים האלה נותנות דיסקים חלופיים ללקוחות במחיר סימלי או מה אפשר לעשות חשוב לי במיוחד הדיסקים של סטארקרפט תודה.
פורסם 2004 באוקטובר 820 שנים גם לי יש את אותה בעיהקניתי אוטו בשנת 64 ואחריי מליארד וחצי קילומטרים הוא הפסיק לעבודהאם החברה שמייצרת יכולה לשלוח לי אותו חדש משנת 64?
פורסם 2004 באוקטובר 820 שנים במקרה שלך , זה ליגיטימי לחלוטין להוריד אותם מהרשת , מכיוון שיש לך עותקים חוקיים של המשחקים עצמם , ויש לך מספרים סידוריים ולא תהיה לך שום בעיה לשחק בהם .את המשחקים עצמם אתה יכול למצא ברשתות הemule , edonkey וכל רשתות השיתוף למיניהם .בהצלחה
פורסם 2004 באוקטובר 820 שנים אתה לא ממש יכול לקבוע מה לגיטימי ומה לאאני איבדתי שטר של 100 דולר שעבדתי קשה בשבילוזה אומר שאני יכול ללכת ולגנוב אחד?
פורסם 2004 באוקטובר 820 שנים נו תוכנות זה מצב מיוחד...האוטו שקנית לפני המון זמן עולה המון כסף להחליף בעוד שתוכנה לא עולה לחברה להחליף כמעט בכללהחברה לא מפסידה אם היא תתן לך עותק חדש להפיך סביר להניח שהיא קונה לעצמה לקוח נאמן יותר למשחקים שלהשיקנה יותר משחקים מקוריים...תנסה לשלוח אי-מייל לבליזרד ותראה מה המדיניות שלהםואם עדיין שמרת על הסידיקי גם אם תוריד מהאינטרנט תוכל לשחק בכולם ברשת כרגיל (הוא עדיין קנה את הזכות לשחק באינטרנט בלי קשר למצב התוכנה)
פורסם 2004 באוקטובר 820 שנים מחבר Burton תודה לך על ה"שנינות" אבל לא תודה ....כשאדם קונה משחק מחשב בחנות הוא משלם על זכויות היוצרים לא על הסכום האפסי שהם השקיעו על הקרטון והדיסקכ-ל הדוגמאות שאתה מביא ממש לא מתאימות ולא מעידות על האינטליגנציה שאני בטוח שיש לך.תודה לכל השאר, חשבתי כבר על הורדת המשחקים אבל אני מעדיף פתרון שהוא מול החברה
פורסם 2004 באוקטובר 820 שנים חוקית מותר לך להוריד את המשחקים,אומנם זה לא פתרון מושלם,אבל אני בספקשחברת המשחקים תחליף לך את הדיסקיםזה לא שקנית דיסק חדש והגעת הביתה וגילית שהוא הרוס,זה אחרי שנים מספר,ואחרי כמו שאמרת בעצמך,"חוסר אחריות" מצידך אז אני לא חושב שיש מה לעשותתנסה לשלוח אימייל לחברות המתאימות ולשאול אותם,אבל אני באמת שלא חושב שהם יטרחו לעשות את זה,למרות שזה שירות לקוחות נאה במיוחד ולא באמת יעלה להם משהו
פורסם 2004 באוקטובר 820 שנים בעיקרון זה מגיע עם אחרויות לכל החיים (על המשחק לא על הדיסק) שמעתי כבר על כמה שהחליפו להם לחדש אחרי די הרבה זמןשוב דבר עם בליזרד ו/או הנציגים שלהם בארץ
פורסם 2004 באוקטובר 820 שנים מחבר תודה TeaTime , גם אני שמעתי משהו כזה אז יש סבירות גבוהה שזה נכון.אני אדבר עם בליזרד
פורסם 2004 באוקטובר 1020 שנים זה חוקי לחלוטין לשמור עותקים של דיסקים כשיש לך את המקור.וכבל מקרה אני מציע לפנות לחברה או למפיץ בארץ. אני מכיר מקרה אחד שדיסק הוחלף עקב שחיקה ושריטות ומקרה אחר שדיסק הוחלף עקב כך שהוא התפוצץ בכונן ה-CD (של LG כמובן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.