פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים האב ששמע את ביתו קוראת לעזרה בעוד תוקף מנסה להפשיטה רץ לעזרתה, התקוטט עם התוקף וקשר אותו לעץ וקרא למשטרה והציל את ביתו מאונס. צל"ש - עכשיו! כשאין אדם המגן על האזרח, האזרח לוקח את החוק בידיים. http://www.nrg.co.il/online/1/ART/793/484.html
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מעשה אידוטי ושטותי מצד האבהרי עוד חודש עד שנה האנס יהיה שוב פעם בחוץ(אם בכלל ישלחו אותו לכלא)במקרים האילו האב והדוד היו צריכים להרביץ לו כל כך חזקשפעם הבאה שהוא היה מתקרב לצורן הוא היה חושב פעמייםלפני שהוא נכנס לשם
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים הוא עשה את מה שטבעי שכל אבא יעשה במצב כזה.. אני לא מבין מה כל העניין.. : אבל בכל זאת כל הכבוד לו שהוא לא פחד להגן על הילדים שלו. כל הורה יודע שהוא לא היה סולח לעצמו אם לא היה מתערב מיידית. למזלו של התוקף האבא לא הרג אותו.. DarkMan - הבן דוד הזה בן 7... :-X
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים בהחלט מעשה טיפשי, אבל ככה זה הורים... "אל תדאגי, אנחנו נלך למשטרה והם יטפלו בו!".... :
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר למה טפשי? הוא היה צרייך לנופף עם הידיים לצעוק "קישטה!"?! תת לו לברוח ושהמשטרה תמלא דוח ותגיד "יהיה בסדר"??? כל הכבוד לאזרח על תושייתו! כמובן שאני גם הייתי עושה לסוטה ההוא לינץ'... :
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים "חמודה - תתלבשי ותביאי לאבא את הסכין הגדולה מהמטבח - עושים היום על האש " :jump1:
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים בהחלט מעשה טיפשי, אבל ככה זה הורים... "אל תדאגי, אנחנו נלך למשטרה והם יטפלו בו!".... : מה המעשה הטיפשי? שהוא לא הרג אותו או שהוא תפס אותו? :
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר למה אני לא מסוגלת? רק צרייך להצית לי את הפיוז ואין דבר שמצית פיוז יותר מאשר איזה סוטה שמנסה לאנוס לך את הילדה.
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים אני זוכר בפעם באיזו ארץ אחת חתכו לפדופיל את הנקניק "חמודה תביאי לאבא את הסכין,היום אוכלים נקנקיות" דרך אגב אני מצטער להגיד את זה אבל נשים לא יכולות לריב... שחברה שלי מתעצבנת עלי היא מרביצה לי ואני אפילו לא מרגיש את זה,אז נשים אנא יהיו יפות ותביאו משהו לשתות. :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.