עבור לתוכן

משלוחים לארץ

Featured Replies

פורסם

איזה אתרים של דברים למחשב כמו רמקולים וכאלה עושים משלוחים לארץ?

פורסם
  • מחבר

איך השני?

פורסם

אבל להזמין רמקולים מארה"ב במשלוח יוצא יקרררררררררררררררררררררררר כל חצי קילו עולה משהו כמו 5$ תכפיל פי 23.4x2 (המשקל של ה z680 היחידים שבאמת שווה לקנות אותם מארה"ב) יוצא בערך כבר 540 שקל מינימום בלי כל התוספות שזה יצא עוד הרבה יותר ... + באתר הראשון אין אותם ובאתר השני הם עולים 315$ כשבאתרים אחרים אפשר להשיג בפחות מ200$ + זה בלי מכ"ס אם זה יהיה

מעלה ל200 אז תוסיף עוד % 35 מכס (זונות!) יוצא לך מעל ל 2000 בליינד ! כבר עדיף לקנות מהארץ במחיר הזה

אבל אם יש לך מישהו שאתה יכול לסנג'ר אותו שיביא לך את ה 680 מארה"ב אז לך על זה בפחות מ 200$ דולר הם אחלה רמקולים ! :xyxthumbs:

פורסם

המכס הוא על כל מה שמעל 50$

פורסם

אני מאמין שכדאי לזמין רמקולים בפחות ב50$ אז תמיד יהיה מכס על רמקולים

פורסם
  • מחבר

מי יסחב עם Z680

פורסם

אני :-X

פורסם

תאמין לי , הם שווים את המאמץ (חוץ מזה 23 קילו זה לא כל-כך כבד :cool2: ... ) אם היתה לי אפשרות היתי ישר מביא אותם אבל אני לא מוצא מישהו שיכול להביא לי את זה בעיקר בגלל הגודל של זה שהוא דיי

בעייתי

פורסם

אין מכס על מוצרי מחשב....יש רק מע"מ...אז זה רק תוספת של 17 אחוז

פורסם

מעניין מה רמקולים למחשב נחשבים...

האם זה בקטגוריה של המחשבים או הרמקולים.

פורסם

אני חושב שהם נחשבים מחשבים וכו'

אפשר תמיד לבדוק באתר של המכס...(כן יש להם גם אתר)

פורסם

על רמקולים יש מכס ומע"מ וזאת הסיבהב שרמקולים עולים הרבה כסף אני עוד לפני כשלוש שנים בערך אפילו קצת פחות רציתי להביא רמקולים של Creative נדמה לי זה היה אז ה 5300 יכלתי לקנות אותם ב 100 דולר ופה בארץ הם עלו בסביבות ה 1000 שקל אולי טיפה אפילו יותר.

עד כמה שאני יודע רמקולים לא נכללים בקטגוריות של מחשבים ורכיבים למחשב.

פורסם

תגידו הקטע הזה של עד 50$ אני לא צריך לשלם לא מע"מ ולא מכס זה כולל המשלוח ?

נגיד אני קונה חבילה ב49.9$ :> אבל המשלוח הוא 17$ אז זה יוצא מ50$ או שזה לא קשור ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים