עבור לתוכן

אהלן חבר'ה אני צריך כמה תשובות, אני רוצה מכונת משחקים!

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין X-BOX עם צ'יפ צורבים למחשב למחשב.

אני יכול לקנות X-BOX עם צ'יפ צרובים ב-1900 שח וחבר שלי יצרוב לי כל משחק באיכות הכי גבוהה ב-20 שח (מאנייק אה?) עם צורב DVD יש לו בינתיים כ-40 משחקים אפשריים לצריבה וכולם ממש סוף הדרך (יש לו X-BOX)! טלוויזיה כבר יש לי, 29 אינצ' מגעילה של יונדאי אבל האיכות סאונד שלה בת זונה, גם לו יש TV 29 אינצ' מגעילה ורואים אצלו מצויין אז כך שאני לא מודאג לגבי האיכות.

אווווווו שאני קונה מחשב בלי מסך, לדעתי מכונת משחקים אולטימטיבית בלי מסך וציוד היקיפי תעלה לי 6500 ואת כל המשחקים אני יוריד מהאימיול (ושם יש הרבה יותר משחקים) אבל אני דיי פוחד שהוירוסים ידפקו לי תמחשב.....לגבי המסך אל תדאגו יש לי  LCD שאני ממש מרוצה ממנו.....

אז מה לדעתכם עדיף??? דוגרי זה נראה כאילו אני צריך ללכת בעיניים עצומות על הx-box אבל זה עדיין P3 עם FX5200 ::)

http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=728

פורסם

תראה אם אתה רוצה את החוויה המשחקית האולטימטיבית (ככה אני קורא לזה) אז תקח X-BOX אבל קח לתשומת לבך שלא יהיו לך מבחר כ"כ גדול של משחקים..

ולפי מה ששמעתי עומד לצאת (ממש לא בקרוב) אקס-בוקס 2 רק שמועות אני מזכיר לך..

אבל אם אתה מבחר ענקי..ובאמת גדול מאוד אז תקח מחשב..

בחירה קשה..

פורסם
  • מחבר

אבל יש לו 37 משחקים וכולם ממש פצצות, יש שם את המשחקי מכוניות הטובים בעולם ושמם juice ופרוג'קט גוטם ושיצא אנרגרוונד 2 הוא יותאם גם לאקס בוקס וזה באמת מה שחשוב לי, אה וגם יש לו דום 3 ומשחק מכות שלוקח כל טייקן..........

וכאילו מה שמושך אותי לקונסולה הזאת זה השלט המדהים שלה, יש לה דיסק קשיח פנימי בניגוד לפלייסטשן, אפשר לחבר את ה-X-BOX לאינטרנט ולשחק במולטיפלייר והכי חשוב שהיא לא נתקעת כמו מחשב ולא יכול להיות לה וירוסים.

פורסם

אחי, כפריק מושבע של משחקי מחשב, שמשחקים כמו D3 ו AVP2 גורמים לי צמרמורות ומשחקים כמו TOCA RACE DRIVER 2 ,RICAHRD RALLY ו NFSU ועוד מלא מצויינים גורמים לי לקפוץ בהתלהבות כשאני מבצע עקיפה מדהימה, ומשחקים כמו IL-2 STURMOVIK ו LOCK ON גורמים לי להתלהב מהגרפיקה המהממת שלהם,

אני אומר לך שאין ולא יהיה כמו מחשב למשחקים. מה שכן צריך, זה לפתח עוד שלטים שידמו את הכיף שיש (ויש הרבה) בקונסולות למניהן.

לכן אני מציע לך להשקיע עוד קצת כסף ולקנות כבר מחשב חדש.

פורסם

מחשב טוב ב 5000 שקל בלי מסך יחסיק לך שנתיים ויותר עם משחקים חדשים בלי בעיות ואחרי זה תסתדר עוד כמה שנים אבל לא עם מקסימום בהגדרות.

XBOX 2 הולך לצאת ב 2005 לפי מה שהבנתי ואז הכמות משחקים תצתמצם לך משמעותית! זה אומר שאחרי שנתיים אתה כבר לא תיגע בו.

תחשוב על זה...

פורסם

לא להגזים... הערכות הכי אופטימיות מדברות על סוף 2005 וגם אז כנראה שימשיכו לצאת משחקים לאקסבוקס כי האקסבוקס 2 יתמוך לאחור בראשון

עדיין יוצאים משחקים לפס1.. לדוגמא

פורסם
  • מחבר

אחי, כפריק מושבע של משחקי מחשב, שמשחקים כמו D3 ו AVP2 גורמים לי צמרמורות ומשחקים כמו TOCA RACE DRIVER 2 ,RICAHRD RALLY ו NFSU ועוד מלא מצויינים גורמים לי לקפוץ בהתלהבות כשאני מבצע עקיפה מדהימה, ומשחקים כמו IL-2 STURMOVIK ו LOCK ON גורמים לי להתלהב מהגרפיקה המהממת שלהם,

אני אומר לך שאין ולא יהיה כמו מחשב למשחקים.  מה שכן צריך, זה לפתח עוד שלטים שידמו את הכיף שיש (ויש הרבה) בקונסולות למניהן.

לכן אני מציע לך להשקיע עוד קצת כסף ולקנות כבר מחשב חדש.

אחי אני שיחקתי במשחקי מכוניות של ה-x-box (אקסלוסיבים) ואני לא צוחק איתך הם פשוט הטובים בעולם וגם החוויה זה השלט הענק עם הרטט המטורף יש שם משחק בשם juice שהוא מעין משחק שיפורים, יש בו לא פחות מ-180 מכוניות ויש שם 7.3 טריליון אפשרויות של עיצוב. עוד משחק זה פרוג'קט גוטם 2 המדהים באיכותו יש שם פשוט את כל המכוניות ספורט ועל בעולם וההתנהגות כל כך ריאליסטית שזה מדהים!

פורסם

המשחקי מרוצים של האקסבוקס פשוט מעולים והרבה יותר טובים ממש שתמצא למחשב (מה גם שהם יוצאים ביחד ברוב המקרים ורק לאקסבוקס בהכי טובים)

גם FPS לא רעים בכלל על האקסבוקס (כשהיילו הוא הדוגמא הכי בולטת וגם- עכשיו יצא מתאם עכבר/מקלדת לאקבוקס)

רק שתי סוגים של משחקים אין לאקסבוקס- אסטרטגיה וסימולציה. אסטרטגיה אולי יוצאו עכשיו שהוסיפו את העכבר/מקלדת והסימולציה די מתה מזמן

פורסם

לXbox גם יש KOTOR 2 כ3 חודשים לפני גירסת הPC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים