עבור לתוכן

האם הרעיון הזה יעבוד?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה מחיצת C שלי הוגדרה כunknown בכל מקרה זה סיפור ארוך אז אני לא ארד לפרטים...

העברתי ת'HDD שלי למחשב של אחי שם העברתי תוכני תיקיות חושבים ותמונות ghost שהיו לי.

עכשיו מכיוון שלא יכולתי לפרמט את C ,אני חייב לעשות zero fill full (מה שאני עושה ברגעים אלו),והשאלה שלי היא כזאת ,לקחתי את הגדלים של כל מחיצה תכננתי לאחר מכן להגדיר שוב את אותן מחיצות לפי אותו גודל וסוג מערכת כשם שהם היו,להתקין ת'ווינ רק בשביל להתקין את הnorton ghost ומשם לעשות שיחזור,אבל אני מפחד ,כי אני לא ממש מכיר ת'אלגוריתם שלו , ככה שפאני מפחד שאם לא אגדיר מחיצה מסויימת בדיוק בדיוק כשם שהיא מוגדרת בתמונה(אם בכלל כן)משהו לא ילך שם...אני מפחד שהוא עושה reallocation או משהו כזה...

בכל מקרה אני מוכן לנסות אבל תגידו לי אם זה ממש טמטום ובזבוז זמן ואז אצטרך להתקין ולקנפג הכל מחדש,או שיש סיכוי שזה יעבוד,הרי אם הוא עושה realocate יש מצב שהוא יגדיר כמו מקודם(והרמת דיוק שאני הולך להגדיר ת'מחיצות אחרי הזירו פיל פול היא בערך 5-15 מגה אני חושב...לא אכפת לי לאבד גם גיגה...),ואם לא אז עוד יותר טוב.

מחכה לתשובה מהירה וניסיונית.

אייל

פורסם

נראה לי שזה יעבוד, אבל אני לא יודע

פורסם
  • מחבר

אוואה עכשיו אני רגוע...היית יכול לפרט למה וכו'...

פורסם

מה זאת אומרת למה? אני לא יודע, אבל לפי ההגיון נראה לי שזה יעבוד, כי כל השאר אותו דבר

פורסם
  • מחבר

אולי נטיל מטבע וזהו...למישהו יש תשובה יותר עיניינית חיפשוים שהרצתי הניבו גורנישט...

פורסם
  • מחבר

הזירו פיל פול בדרך לסיום אז אני צריך תשובה.

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה בכלל.

אם אתה סתם תגדיר מחדש מחיצות אפילו בדיוק באותו גודל שהן היו מקודם המידע לא יחזור לשם (גם אם לא היית מאפס את הכונן).

אם יש לך גיבויי של גוסט זה אפילו לא חשוב שתגדיר את המחיצות בגדלים המקוריים או בכלל.

פורסם
  • מחבר

מה???...

אולי תנסה לנסח יותר ברור...

אז זה יעבוד לא יעבוד,צריך לסדר משהו לפני כן?...לא מובן כל כך :-\

פורסם

אני לא מבין אותך. אתה שם GHOST אבל מגדיר מחיצות באופן ידני כמו קודם? הגוסט עושה את זה כבר מן הסתם. הוא לא רק מעתיק קבצים, הוא בונה מחדש את ההארד דיסק.

פורסם
  • מחבר

הבעייה שאין לי פלופי ובשביל להריץ שחזור אני חייב ווינ מותקן...

אם הייתי יודע איך אני עושה סיק הצלה ללא פלופי...(הההמ הההמ)

פורסם

לא ברור לי על מה אתה מדבר.

המידע על הדיסק שלך מת ברגע שביצעת פורמט ומילוי באפסים.

אם אתה רוצה לשחזר את המידע בעזרת Ghost, אין שום צורך לשחזר ידנית את המחיצות. אתה פשוט מריץ את ה Ghost מפלופי או CD, הוא כבר יגדיר עבורך את המחיצות בהתאם ל"תמונה" שבנית.

לא בטוח שהדיסק יעבוד אחרי שתטען לתוכו את התמונה של המידע שהיה לך קודם. אם המידע הושחת בגלל התקלה, Ghost או לא Ghost זה לא יעבוד, ולא תתחמק מהתקנה מחדש של מערכת הפעלה.

אני רק מקווה שה Filesystem לא הלך, אחרת אתה תבלה הרבה מאוד זמן בניסיון לשחזר את הקבצים, במיוחד אם השתמשת ב FAT32 ולא ב NTFS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים