פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים עשיתי סליבינג וחיברתי שני מולקסים הפוך ...יצא קצת עשן משני הכוננים ועכשיו שניהם לא עובדים. יש מה לעשות חוץ מלנסות לממש אחריות?
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים זה גם קצת בעיה כי זה נחשב לשימוש לא נכון בכונן אז אני חושב שהאחריות לא תתפוס.בכל מקרה נסה להגיד להם שנשרפו לך הכוננים. שווה לך לנסות כי אולי באמת יצא מזה משהו.
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים אל תגיד שנרפו ! תגיד פשוט שיום אחד קמת וזה לא עבד. ואל תביא את שניהם בבת אחת. תביא בהתחלה כונןאחד שלא עובד, ואחרי איזה כמה ימים\שבוע, תחזור עם השני. הם נדלקים או משהו ? או שבכלל מת-לגמרי ?ואיך ההארדיסק, והלוח ?
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר במקרה של הכונן DVD, אין בעיה. אני עובד עם החברה, הם יחליפו במקום בלי לשאול שאלות בכלל.במקרה של הצורב, NEC 3500, קניתי אותו מP1000 (לפני שבועיים...)אני אגיד פשוט שהפסיק לפעול יום בהיר אחד.הכונן הרגיל, כשאני מחבר אותו, הנורית שלו נדלקת קבוע ואין POST.עם הצורב זה קצת יותר קריטי כי הוא מת לגמרי לגמרי. פתחתי אותו לראות אולי משהו פיזי בפנים אבל הכל רגוע. רק ריח חזק של פלסטיק שרוף...איזה אידיוט אני, ביאס לי את כל המוד
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים לא הבנתי איך הצלחת לחבר אותם הפוך... הרי החיבור מולקס זה כמו מלבן על שני קצוות עליונים קטומים. איך אפשר להכניס את החיבור הפוך?... הכל מקרה אחי אתה חייב לממש את האחריות. לדעתי תגיד להם שנייהם התקלקלו בהפרש זמנים לא ככ גבוהה. ככה תוכל לצעוק עליהם שהם מכרו לך זבל.
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים לא הבנתי איך הצלחת לחבר אותם הפוך... הרי החיבור מולקס זה כמו מלבן על שני קצוות עליונים קטומים. איך אפשר להכניס את החיבור הפוך?... הכל מקרה אחי אתה חייב לממש את האחריות. לדעתי תגיד להם שנייהם התקלקלו בהפרש זמנים לא ככ גבוהה. ככה תוכל לצעוק עליהם שהם מכרו לך זבל. הוא פירק את המולקס והרכיב את הפינים חזרה לתוך הפלסטיק הפוך.
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר הוא פירק את המולקס והרכיב את הפינים חזרה לתוך הפלסטיק הפוך. אכן כך. טוב, מטעויות לומדים. לפחות לא שרפתי משהו יותר חשוב. כל מי שעושה סליבינג, הקפידו. תכננתי להעלות תמונות של הסליבינג (הכנתי אותו לבד מצינורות שצבעתי והיטשרינקים שצבעתי) אבל ממש אין לי חשק עכשיו. איזה בעסה זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.