עבור לתוכן

שרפתי שני כונני DVD :(

Featured Replies

פורסם

עשיתי סליבינג וחיברתי שני מולקסים הפוך ...

יצא קצת עשן משני הכוננים ועכשיו שניהם לא עובדים. יש מה לעשות חוץ מלנסות לממש אחריות?

פורסם

לא.

פורסם

not very wise

פורסם

זה גם קצת בעיה כי זה נחשב לשימוש לא נכון בכונן אז אני חושב שהאחריות לא תתפוס.

בכל מקרה נסה להגיד להם שנשרפו לך הכוננים. שווה לך לנסות כי אולי באמת יצא מזה

משהו.

פורסם

אל תגיד שנרפו ! תגיד פשוט שיום אחד קמת וזה לא עבד. ואל תביא את שניהם בבת אחת. תביא בהתחלה כונן

אחד שלא עובד, ואחרי איזה כמה ימים\שבוע, תחזור עם השני. הם נדלקים או משהו ? או שבכלל מת-לגמרי ?

ואיך ההארדיסק, והלוח ?

פורסם
  • מחבר

במקרה של הכונן DVD, אין בעיה. אני עובד עם החברה, הם יחליפו במקום בלי לשאול שאלות בכלל.

במקרה של הצורב, NEC 3500, קניתי אותו מP1000 (לפני שבועיים...)

אני אגיד פשוט שהפסיק לפעול יום בהיר אחד.

הכונן הרגיל, כשאני מחבר אותו, הנורית שלו נדלקת קבוע ואין POST.

עם הצורב זה קצת יותר קריטי כי הוא מת לגמרי לגמרי. פתחתי אותו לראות אולי משהו פיזי בפנים אבל הכל רגוע. רק ריח חזק של פלסטיק שרוף...

איזה אידיוט אני, ביאס לי את כל המוד

פורסם

לא הבנתי איך הצלחת לחבר אותם הפוך... הרי החיבור מולקס זה כמו מלבן על שני קצוות עליונים קטומים. איך אפשר להכניס את החיבור הפוך?...

הכל מקרה אחי אתה חייב לממש את האחריות. לדעתי תגיד להם שנייהם התקלקלו בהפרש זמנים לא ככ גבוהה. ככה תוכל לצעוק עליהם שהם מכרו לך זבל. :)

פורסם

אה אם קנית אותם במקומות שונים אז זה כבר פחות בעיה...

פורסם

לא הבנתי איך הצלחת לחבר אותם הפוך...  הרי החיבור מולקס זה כמו מלבן על שני קצוות עליונים קטומים.  איך אפשר להכניס את החיבור הפוך?...

הכל מקרה אחי אתה חייב לממש את האחריות. לדעתי תגיד להם שנייהם התקלקלו בהפרש זמנים לא ככ גבוהה. ככה תוכל לצעוק עליהם שהם מכרו לך זבל. :)

הוא פירק את המולקס והרכיב את הפינים חזרה לתוך הפלסטיק הפוך.

פורסם
  • מחבר

הוא פירק את המולקס והרכיב את הפינים חזרה לתוך הפלסטיק הפוך.

אכן כך. טוב, מטעויות לומדים. לפחות לא שרפתי משהו יותר חשוב.

כל מי שעושה סליבינג, הקפידו.

תכננתי להעלות תמונות של הסליבינג (הכנתי אותו לבד מצינורות שצבעתי והיטשרינקים שצבעתי) אבל ממש אין לי חשק עכשיו. איזה בעסה זה :s07:

פורסם

מה זה סליבינג?

ודרך אגב, Liiight, מזל טוב שהצטרפת לצוות החדשות...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

סליבינג זה לכסות את הכבלים שיוצאים מהספק למטרות אסטטיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים