פורסם 2004 באוקטובר 720 שנים 10/100M PCI LAN CARD DRIVER FOR REALTEK 8139Dזה מה שרשום לי על הדסקט שקבלתי איתואבל משום מה אני לא מצליח להתקין אותם תחת WINXPאני מנסה להתקין גרסה של הדרייברים בשביל WIN2000 על הXP והוא רושם ליTHE DEVICE CANNOT START )CODE 10)יש סיכוי לעזרה? תודה.
פורסם 2004 באוקטובר 720 שנים http://www.realtek.com.tw/downloads/downloads1-3.aspx?Keyword=8139#16Windows
פורסם 2004 באוקטובר 720 שנים היו לי את הדרייברים על הדיסק של הלוח אם, וגם משם זה מתקין אבל לא מזהה.. מוזר מאוד :\איזה לוח יש לך מר.מלאך ? אולי הבעיה בלוח שלנו ? (שלי בחתימה)
פורסם 2004 באוקטובר 720 שנים לא מוזר בכלל כי הכרטיס רשת המובנה שיש בלוח לא של realtek תוריד את זה ftp://download1.nvidia.com/Windows/nForce/5.10/nForce_5.10_WinXP2K_WHQL_international.exe *אל תתקין IDE NVIDIA driver שמעתי שזה עושה בעיות* איזה לוח יש לך מר.מלאך ? אולי הבעיה בלוח שלנו ? (שלי בחתימה) הוא מדבר על כרטיס רשת ,אתה מדבר על כרטיס רשת מובנה :
פורסם 2004 באוקטובר 720 שנים מחבר תודה רבה, אבל בצורה מוזרה הסתדרתיפירקתי את המחשב וחברתי את הכרטיס מחדשמשום מה הוינדוס פעל וכאילו הכרטיס היה מותקן כברכנראה משהו השתבש בחיבורים. תודה לעוזרים בכל מקרה.!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.