פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים הייהBT עובד ממש לאט ואמרו לי לפתוח לו פורטים אז איך אני פותח פורטים? ואיזה אני צריך לפתוח?ומה זה בכלל פורטים?בתודה מראשInstall
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר אחרי שפירמטתי את המחשב, לא הייתי צריך להתקין שום תוכנה כדי שנתב יפעל,יש דרך אחרת?
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים זה לא עניין של תוכנה, אני מתכוון לממשק http של הנתב, הוא ממוקם על הנתב, לא על המחשבבכל מקרה, התחל -> הפעלה -> cmdשמה ipconfig. תסתכל על הכתובת IP שכתובה לך מול default gateway. לך לדפדפן, ותכניס את הכתובת הזו. עד לכאן כניסה לממשק הגדרות של הנתב. בטח יש איזושהי סיסמא, אתה תצטרך לחפש בחוברת של הנתב. בממשק הזה אתה צריך למצוא אפשרות של port forwarding, שזה מה שאתה צריך. אם לא תמצא, תן צילום מסך ואני אגיד לך איפה זה או מה לחפש.
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר ניכנסתי לממשק אבל לא מצאתי שום דבר על הפורטים.הינה תמונה:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים firewall->firewall settings->allow individual applications->add a new user defined applicationזה מה שאתה רוצה אני מניח...
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים זה לא port forwarding. תחפש אפשרות דומה שנותנת לך להכניס פורטים וIP מסוים או שתיתן צילום של firewall
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים הנחיות:Firewall>>Firewall settings:~~~~~~~~~~~~~~~~~~Mark : Allow individual application(s)then,click: Add a new user-defined application ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~: Application Name: C:\Program Files\eMule\emule.exe Protocol: TCP Port (or Range): From:5662 To: 5662 Protocol Timeout (seconds): Leave blank Map to Host Port: Leave blank CLICK "ADD" AND THEN "DONE"זהו.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים אופס,לא שמתי לב שזה לא לאימיול..בכול מקרה,כול תוכנה שתרצה,אתה מחפש את המיקום שלה במלואו,ומכניס אותו לשדה של השם..ובודק איזה פורט התוכנה משתמשת ומכניס שם את אותו פורט פעמיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.