עבור לתוכן

מישהו יכול לתת הסבר על המשחק HL?

Featured Replies

פורסם

התוכן של העלילה בHL היה לא יותר מסביר. החלק החזק בעלילה היה הצורה שבה היא סופרה בעצם. זה משחק שאין בו אפילו סרטון קישור אחד, ואת כל התפניות בעלילה אתה מגלה משיחות ששמעת, או מהמדענים האחרים. אני דווקא מצאתי את הסוף של המשחק מאכזב משהו, אבל זה רק אני :silly:

פורסם

אותך אולי זה שיעמם, אבל אותי זה לא שיעמם לרגע.

אל תשכח שהעלילה של דום היא הרבה יותר מנפתח שער לגיהינום (או שהתבלבלת עם דום 1).

אני הבנתי כבר שאנשים ששונאים את דום 3 מתחלקים ל-2 סוגים:

א) אלא שלא אוהבים את הסגנון שלו.

ב) אלא שלא מבינים.

הקבוצה הראשונה היא בסדר, השנייה לא. אני פשוט לא סובל אנשים שקוטלים ככה עבודה קשה של 4 שנים שהתוצאה שלה היא מעולה.

ואם כל כך הרבה ביקורות אומרות שהמשחק מעולה וכל כך הרבה אנשים אומרים שהוא מעולה - אז הוא מעולה. ואם אתם חושבים שלא אז דברו בשם עצמכם.

לדעתי דום 3 הוא משחק אדיר.

פורסם

לדעתי אתם שניכם צודקים.

מצד אחד דום3 הוא איכותי מאוד בזכות הגרפיקה והסאונד שלו מה שנותן אפקט מדהים של פחד לשחקן וזה בעצם מה ש-ID ניסו להשיג עם המשחק הזה.

מצד שני דום3 הוא משחק שמאוד חוזר על עצמו. העלילה אולי די דומה ל-HL אבל היא לא מסופרת בצורה כ"כ טובה. זה לא משחק של עלילה אלא משחק שכל המטרה שלו זה להציג טכנולוגיות חדשות ולהפחיד את השחקנים עד מוות. הבעיה העיקרית בו היא שהוא ארוך מדי וחוזר על עצמו וזה לא שילוב טוב.

בכל מקרה לפי דעתי מי שלא שיחק ב-HL אז זה פשוט חור בהשכלה. הבעיה היא שעכשיו אם ינסו לשחק בו ולפצות על זה שלא שיחקו, הם פשוט יגידו שזה משחק קקי והסיבה היא שהוא מאוד ישן. יחסית לתקופה ההיא הוא היה מדהים, אך היום הרבה משחקים חדשים שיוצאים עוברים אותו מכל הבחינות. אולי בגלל זה VALVE עשו למשחק שלהם UPGRADE למנוע סורס מה שיתן לאנשים שלא שיחקו בראשון את החשק לשחק בו.

ועוד משהו בקשר לשורה הזאת: "תסתכל על CS,בין המשחקים היותר פופולריים שיש ברשת, ועדיין יש המון אנשים ששונאים אותו!".

בוא אני אגיד לך למה אני שונא את המשחק הזה. זה משחק פשוט מפגר ללא שום מטרה ששורף לך תאים במוח ומבזבז לך את הזמן.

מילא מבזבז לך את הזמן אבל הבעיה בחרא הזה היא שזה ממכר. אני ישבתי על החרא הזה 3 שנים! 3 שנים בזבזתי מול המסך בשביל לרוץ עם סכין, להטמין את הפצצה ולהביא האדשוטים. רק אח"כ אתה רואה כמה אתה מפגר שבזבזת על זה כמה שנים טובות מהחיים שלך שבהן יכולת לעשות משהו מועיל. חוצמזה גם כל הקהילה היא חבורת ערסים בני 8 שכל האוצר מילים שלהם זה קללות בשלל שפות.

אנשים מכורים שנמצאים בתיכון ויש להם בגרויות-במקום להתכונן וללמוד הם משחקים CS כל היום. המשחק הזה הורס לאנשים את החיים והם לא מודעים לזה. זה יותר גרוע מ-H. :-\

נב. מצטער על צורת ההתבטאות המוזרה שלי אני דיסלקט.

פורסם

מה קשור אם אתה דיסלקט או לא?

טוב לא משנה...

אני אישית לא ערס קטן בן 8,ואני אוהב את CS

אני משחק כבר שנה ו4 חודשים בערך

נכון שיש אנשים שמתמכרים,אבל זה לא המצב אצלי לדעתי לבגרויות שלי התכוננתי, ולא שיחקתי קאונטר חודש בשביל

להתכונן,ואני לא יושב ומשחק קאונטר במקום לצאת עם חברים זה עיסוק כשמשעמם,כשאני גם ככה מול המחשב בלי מה לעשות

אתה צודק שברמת העקרון לCS אין מטרה,אבל לדעתי זה כיף,וזאת בדיוק המטרה שלו....

אוף רציתי להמשיך את התגובה אבל אני חייב ללכת עכשיו,

אני אולי אערוך אחרי זה

(לא בקשר לCS,בקשר לדום)

פורסם

אותך אולי זה שיעמם, אבל אותי זה לא שיעמם לרגע.

אל תשכח שהעלילה של דום היא הרבה יותר מנפתח שער לגיהינום (או שהתבלבלת עם דום 1).

אני הבנתי כבר שאנשים ששונאים את דום 3 מתחלקים ל-2 סוגים:

א) אלא שלא אוהבים את הסגנון שלו.

ב) אלא שלא מבינים.

ואם כל כך הרבה ביקורות אומרות שהמשחק מעולה וכל כך הרבה אנשים אומרים שהוא מעולה - אז הוא מעולה. ואם אתם חושבים שלא אז דברו בשם עצמכם.

לדעתי דום 3 הוא משחק אדיר.

א) הסגנון שלו הוא ארוך וחוזר על עצמו, איך אתה רוצה לאהוב את זה?

ב) אתה באמת חושב שהמשחק הזה כל כך מורכב שאפשר לא להבין אותו  ???

תקשיב לעצמך בן אדם! אם כולם אומרים, אז זה חייב להיות נכון?!

אף אחד לא מנסה לשכנע אותך, כולם פה מדברים בשם עצמם.

לדעתי לא

פורסם

אני יודע שהסגנון חוזר על עצמו, אבל כל פעם בצורה קצת שונה. חוץ מזה המשחק כל כך מרתק שבכלל לא מרגישים שהוא חוזר על עצמו (בזכות האווירה).

ומי שמדבר בשם עצמו בדך כלל מוסיף את המילה "לדעתי" (במקום "דום 3 חרא" - "לדעתי דום 3 הוא חרא"), ורק בהודעה האחרונה (אם אני לא טועה) הוספת את המילה הזאת.

ובקשר ל"אלא שלא מבינים" - התכוונתי לאנשים שהטעם שלהם במשחקים הוא לא משובח, לא לאנשים שלא מבינים את הסיפור.

ובקשר לה"ל 1- העלילה בו גם יחסית לאותה תקופה טובה (אם תשווה אותו ל-QUAKE 2 ולאנריל 1 אז ועוד איך כן).

פורסם

קודם כל,

מכיוון שאנחנו מדברים על טעם אישי במשחקים,הכל זה "לדעתי"

אפילו אם לא כולנו טורחים לכתוב את זה

ובקשר ל"אלא שלא מבינים" - התכוונתי לאנשים שהטעם שלהם במשחקים הוא לא משובח

ומי קובע מה זה בדיוק "טעם משובח"? אתה? מגזינים שנותנים ציונים ע"ס מי שעושה ספונסר לאתר שלהם? או פרסומת?

ואם אני לא מסכים איתך? אם אני חושב שזה חרא של משחק?

אז יש לי חרא של טעם במשחקים?

תעשה לי טובה,מספיק לדבר שטויות כאלה

אין דבר כזה טעם רע או טעם טוב,יש טעמים שונים

כמו שאני לא שומע דת' מטאל כי לדעתי זה חרא,יבואו לך אנשים שאוהבים

לשמוע את זה ויגידו שמה שאני שומע זה סתם חרא

ובקשר לדום 3,

לדעתי זה מאוד מאוד חוזר על עצמו, ומשעמם עד כדי כך שפשוט

יצאתי מהמשחק ומחקתי את האיזה 4 ג'יגה מקום בערך שהדבר הזה תפס

לי על ההארד דיסק,עדיף כבר למלא אותם באיזה סימס או משהו

פורסם

מה שקובע אם משחק טוב או לא זה הרוב של המגזינים ודעת הקהל (כלומר רוב הגיימרים בעולם) שמשבחים את המשחק.

אם כל כך הרבה מגזינים וכל כך הרבה אנשים אומרים שהמשחק טוב, ורק כמה באים ואומרים שהוא לא, אז הטעם שלהם במשחקים הוא פחות טוב. נקודה. ואני מקווה שאתה מבין את זה.

נ.ב. דום 3 תופס רק ג'יגה וחצי (והוא משחק שאין טעם לשוות אותו לסימס, זה די ברור שהוא גומר עליו (לדעתי)).

פורסם

אם כל כך הרבה מגזינים וכל כך הרבה אנשים אומרים שהמשחק טוב, ורק כמה באים ואומרים שהוא לא, אז הטעם שלהם במשחקים הוא פחות טוב. נקודה. ואני מקווה שאתה מבין את זה.

-רוב הילדים בארץ לובשים משכפי שמש שהם 80% מהשטח של הפרצוף שלהם.

-ברגע שמשהו נכנס לאופנה רוב האנשים ילבשו אותו בלי קשר לאיך הוא נראה.

-רוב האנשים חושבים שSIMS זה משחק טוב מאוד מאוד.

-רוב האנשים חושבים שמהיר ועצבני הסרט הכי טוב בעולם.

-רוב האנשים חושבים שאימפרזה טורבו STI זה האוטו הכי יפה בעולם.

-המון הבנים בארץ לובשים גופיות צמודות של בחורות בצבע ירוק סטיק לייט כי הם חושבים שזה יפה.

-יש המון בנות שהולכות עם פלטפורמה בגובה 12 ס"מ.

אתה מבין לאן אני חותר?....

אני חושב ההפך מכל מה שכתוב פה, זה אומר שהטעם שלי טוב פחות משלהם?

פורסם

למי שציין פה את אנריל 1.. לא כ"כ הרבה שיחקו בזה (לא היה פופולרי כמו UT שאחריו) אבל העלילה שלו הייתה מדהימה! באותו רמה אולי יותר מה"ל.

בקשר לזה שה"ל גנב את העלילה שלו מדום2 או משהו בסגנון - זה לא משנה, מה שמשנה זה הביצוע של העלילה ואיך אתה מכניס את השחקן בתוך כל הסיפור, וגם הדברים הקטנים שקורים במהלך המשחק. אני לא יודע מה היא העלילה של דום2 אבל אני סמוך ובטוח שאין שם דרקון חייזרי עם ארבעה ראשים או מסוקים שמנחיתים עליך יחידות קומדנו, או טיפוס הרים... בקיצור אולי ה"עקרון" דומה (ניסוי שהשתבש, חייזרים, חיילים) אבל כל השאר שונה לחלוטין לכן זה לא הוגן להגיד שהעלילה "גנובה" - שטויות במיץ גזר.

האלף לייף היה משחק יחיד ומיוחד, כזה שהצליח לרתק את השחקן ולהכניס אותך לדמות של פרימן ולהזדהות עמה. מאז לא יצא משחק שהצליח לגרד את האלף לייף.

נחכה ונראה אם HL2 באמת כ"כ טוב כמו שהביקורות אומרות (96,97..).

פורסם

מה שקובע אם משחק טוב או לא זה הרוב של המגזינים ודעת הקהל (כלומר רוב הגיימרים בעולם) שמשבחים את המשחק.

בערך כל הבנות בנות 12 בארץ רואות המורדים ומתות על זה,זה אומר שזה טוב?

בוש נבחר לנשיא ארה"ב,זה אומר שהוא יהיה נשיא טוב? או שהוא לא אידיוט?

כל אוכלוסיית אירופה אומרת שישראל צריכה לעוף מהשטחים ולחזור לקווים לפני 67,זה אומר שזה נכון?

שרון נבחר לראש ממשלה,זה אומר שהוא לא אידיוט?

טיטאניק זכה באוסקרים(והרבה),זה אומר שזה לא חרא של סרט?

אנשים רואים טלנובלות,זה אומר שזה לא חרא של דבר ומטומטם לחלוטין?

רוצה עוד?

ולמה בדיוק הדעת של מגזינים אמורה להזיז לי את הביצה השמאלית?

gamespot.com למשל נתן לסימס הראשון 9.1!!! אני בטוח שאתה לא בדיוק מסכים עם הציון הזה... נכון?

הם גם נתנו לhalo למחשב ציון של 9.0,אני אישית חושב שזה חרא של משחק

הם גם נתנו לדאוס אקס הראשון ציון של 8.0,אני אישית הייתי נותן 9.8

עכשיו תן לי סיבה אחת למה לעזאזל מה שמגזינים אומרים צריך להיות לי אכפת ממנו?

מעוניין בעוד דוגמאות? פשוט לא עלו לי עוד שמות של משחקים גרועים בראש

שקיבלו ציונים גבוהים ממה שהם היו אמורים לקבל (ואני בטוח שיש עוד הרבה)

עצם העובדה שאנשים לא מסכימים איתי,לא אומר שאני טועה,לא אומר שהם צודקים,

ואם אתה באמת חושב שהעובדה שמשחק קיבל ציון גבוה הופך אותו למשחק טוב או שהרבה אוהבים אותו/קונים אותו,

אני מעוניין שתלך לשחק סימס במשך יומיים ותחזור,ואז נראה מי צודק...

פורסם

Couldn't have said it better myself.

:)

פורסם

גיבוב של שטויות.

1) העלילה של דום 1 (לא 2 - 1) היא דומה לשל האלף לייף. למעשה, 2 ההבדלים המשמעותיים היחידים הם - GMAN והעובדה שנשלחים חיילים לחסל את המדענים.

וזהו.

2) לא אמרתי שסימס 1 חרא, אמרתי שהוא פחות טוב מדום 3 (למה אתם משנים כל דבר שאני אומר? אולי זה מה שאתם צריכים לעשות כדי להוכיח שאתם "צודקים").

3) שמעתם פעם על הרוב קובע? אפשר לקבוע אם משחק טוב או לא, בלי קשר לדעות, וזה ע"פ הרוב. והעובדה שהמגזינים לא מזיזים לך לא אומרת כלום. רק תרשה לי להוסיף כי מבקרי מגזינים (לא סרטים! מגזינים... תיזהרו לא לשנות גם את זה כשאתם כותבים תגובה) הם בעלי ניסיון של שנים במשחקי מחשב ויש להם טעם מעולה בנושא.

אז ביקורות כן אמורות להזיז לך, אבל אם אתה בוחר לא להקשיב להם - אז שיהיה לך לבריאות. זה לא מזיז לי.

זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים