עבור לתוכן

שיחזור קבצי וורד לארח פורמט מלא והתקנת XP

Featured Replies

פורסם

האם יש תוכנה שיכולה לשחזר קבצי וורד לאחר פירמוט מלא והתקנת XP .

:-\

פורסם

אין

כשאתה מפרמט הכל נמחק!

פורסם

אם השטח שהקבצים ישבו עליו לא נכתב עדיין יש סיכויי שאפשר להציל את המידע, אבל רק אצל חברות שמתמחות בזה (וגובות הרבה מאוד כסף).

פורסם

אתה יכול להשתמש בתוכנות האלה :

getdataback : http://www.runtime.org

pc inspector file recovery : http://www.pcinspector.de/file_recovery/UK/welcome.htm

יש גם easy recovery pro שהיא הכי טובה אבל לא חינמית.

*אל תתקין/תוריד אף אחד מהתוכנות האלה למחיצה שאתה רוצה לשחזר ממנה*

*מומלץ להמנע מלעשות שינוים למחיצה שאתה רוצה לשחזר ממנה כלומר לא להתקין תוכנות/משחקים או להוריד לשם דברים בקיצר שהמחיצה תשאר כמו שהיא ללא דברים חדשים*

*מתי שאתה משחזר במידה ותצליח אל תשמור למחיצה ממנה אתה משחזר אלא למחיצה אחרת או דיסקט*

כיוון שהתקנת עליה מחדש תמערכת הפעלה/תוכנות יש סיכוי גדול שלא תצליח לשחזר מה שאתה רוצה.

אבל רק אצל חברות שמתמחות בזה (וגובות הרבה מאוד כסף).

אני מופתע שלא ידעת שיש תוכנות לשיחזור קבצים/תיקיות שנמחקו

כשאתה מפרמט הכל נמחק!

לא נכון רק נמחק חלקית

פורסם

פירמוט מוחק הכל לגמרי, כך שהתוכנות האלו לא יעזרו (לפחות ממה שאני יודע)

פורסם

אני אומר לך מנסיון מה שאתה חושב שאתה יודע בכלל לא נכון ;)

פורסם

תלוי בפירמוט

יש פירמוט מהיר שלא מוחק את המידע לגמרי(היה לי ניסיון עם זה ושיחזרתי כ80% מהמידע שלכאורה נמחק)

ויש פירמוט מלא שהוא גם איטי יותר, והוא גם מוחק הכל בצורה יסודית, שלא מאפשרת שיחזור.(אם אני לא טועה, זה בגלל שהפירמוט הזה פשוט רושם אפסים לביטים, וכך בעצם מאפס את הדיסק קשיח ללא אפשרות שיחזור)

פורסם

ויש פירמוט מלא שהוא גם איטי יותר, והוא גם מוחק הכל בצורה יסודית, שלא מאפשרת שיחזור.(אם אני לא טועה, זה בגלל שהפירמוט הזה פשוט רושם אפסים לביטים, וכך בעצם מאפס את הדיסק קשיח ללא אפשרות שיחזור)

מנסיוני פורמט מלא לא מוחק בצורה יסודית וכן אפשר לשחזר,מה שאתה מדבר עליו זה low level format.

פורסם

אני מכיר את האפשרות עם החברות המתמחות בעניין אך זה עולה הון

פורסם

התוצאה הסופית של פורמט מלא זהה לזו של פורמט מהיר, הזמן שלוקח למלא הוא לצורך סריקת הדיסק ולא למחיקת מידע (הוא לא מוחק שום דבר חוץ מה MBR וה partition table).

ron26, אני יודע שיש תוכנות שמשחזרות ממצב של פורמט אבל לפני שכתבת על הכונן, אני לא אופטימי בקשר ליכולת שלהן לשחזר משהו אחרי שהוא כבר התקין וינדוס על הכונן.

פורסם

אסף, דווקא היה לי מקרי כזה שמישהו פירמט ואז רצה לשחזר.

easy recovery pro שחזר כמעט הכל לאחר התקנת XP.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רון אני ינסה לשחזר נראה אם אני יצליח מקווה שכן.

ברכה זוהר.

פורסם
  • מחבר

לא יודע ניסיתי לשחזר על ידי פעולת format recovere לא הלך מה שעשיתי זה התקנתי את התוכנה בכונן D בשעה שכונן C מכיל אצלי את כל מערכת ההפעלה מחדש כולל כל התוכנות .מה שבפועל זה עשה זה שיחזר לי את כל מה שנמחק במערכת ההפעלה הנוכחית ולא שיחזר כלום מהמערכת הקודמת לפני הפירמוט .

חבל שאין כאן מישהו שירים את הכפפה וימצא תוכנה שכן עושה שיחזור לאחר פורמט מלא זה היה מציל נפשות רבות כאן ובכלל. :-\

תודה בכל מצב.

בברכה זוהר.

פורסם

זה לא שיחזר לך כלום זה רק הראה מה אתה יכול לשחזר,תהליך השחזור לא אוטומט

אל תתיאש עדיין,תנסה גם תשיטות האחרות חוץ מהformat recovery

עשה עוד פעם format recovery ותרחיב תתיקיה lostfile

אתה יכול להשתמש בfilter כדי להציג רק סיומת מסויימת וfind כדי למצוא

הצלחתי לשחזר אם raw recovery שהיה לי מקרה דומה

אבל בraw זה לא מביא תשמות קבצים המקוריים,אז תצטרך לשמור את כל מה שיש אם הסיומת ולעבור על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים