פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים אם השטח שהקבצים ישבו עליו לא נכתב עדיין יש סיכויי שאפשר להציל את המידע, אבל רק אצל חברות שמתמחות בזה (וגובות הרבה מאוד כסף).
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים אתה יכול להשתמש בתוכנות האלה :getdataback : http://www.runtime.orgpc inspector file recovery : http://www.pcinspector.de/file_recovery/UK/welcome.htmיש גם easy recovery pro שהיא הכי טובה אבל לא חינמית.*אל תתקין/תוריד אף אחד מהתוכנות האלה למחיצה שאתה רוצה לשחזר ממנה* *מומלץ להמנע מלעשות שינוים למחיצה שאתה רוצה לשחזר ממנה כלומר לא להתקין תוכנות/משחקים או להוריד לשם דברים בקיצר שהמחיצה תשאר כמו שהיא ללא דברים חדשים**מתי שאתה משחזר במידה ותצליח אל תשמור למחיצה ממנה אתה משחזר אלא למחיצה אחרת או דיסקט*כיוון שהתקנת עליה מחדש תמערכת הפעלה/תוכנות יש סיכוי גדול שלא תצליח לשחזר מה שאתה רוצה.אבל רק אצל חברות שמתמחות בזה (וגובות הרבה מאוד כסף).אני מופתע שלא ידעת שיש תוכנות לשיחזור קבצים/תיקיות שנמחקוכשאתה מפרמט הכל נמחק!לא נכון רק נמחק חלקית
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים תלוי בפירמוטיש פירמוט מהיר שלא מוחק את המידע לגמרי(היה לי ניסיון עם זה ושיחזרתי כ80% מהמידע שלכאורה נמחק)ויש פירמוט מלא שהוא גם איטי יותר, והוא גם מוחק הכל בצורה יסודית, שלא מאפשרת שיחזור.(אם אני לא טועה, זה בגלל שהפירמוט הזה פשוט רושם אפסים לביטים, וכך בעצם מאפס את הדיסק קשיח ללא אפשרות שיחזור)
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים ויש פירמוט מלא שהוא גם איטי יותר, והוא גם מוחק הכל בצורה יסודית, שלא מאפשרת שיחזור.(אם אני לא טועה, זה בגלל שהפירמוט הזה פשוט רושם אפסים לביטים, וכך בעצם מאפס את הדיסק קשיח ללא אפשרות שיחזור)מנסיוני פורמט מלא לא מוחק בצורה יסודית וכן אפשר לשחזר,מה שאתה מדבר עליו זה low level format.
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים התוצאה הסופית של פורמט מלא זהה לזו של פורמט מהיר, הזמן שלוקח למלא הוא לצורך סריקת הדיסק ולא למחיקת מידע (הוא לא מוחק שום דבר חוץ מה MBR וה partition table).ron26, אני יודע שיש תוכנות שמשחזרות ממצב של פורמט אבל לפני שכתבת על הכונן, אני לא אופטימי בקשר ליכולת שלהן לשחזר משהו אחרי שהוא כבר התקין וינדוס על הכונן.
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים אסף, דווקא היה לי מקרי כזה שמישהו פירמט ואז רצה לשחזר.easy recovery pro שחזר כמעט הכל לאחר התקנת XP.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר לא יודע ניסיתי לשחזר על ידי פעולת format recovere לא הלך מה שעשיתי זה התקנתי את התוכנה בכונן D בשעה שכונן C מכיל אצלי את כל מערכת ההפעלה מחדש כולל כל התוכנות .מה שבפועל זה עשה זה שיחזר לי את כל מה שנמחק במערכת ההפעלה הנוכחית ולא שיחזר כלום מהמערכת הקודמת לפני הפירמוט .חבל שאין כאן מישהו שירים את הכפפה וימצא תוכנה שכן עושה שיחזור לאחר פורמט מלא זה היה מציל נפשות רבות כאן ובכלל. :-\תודה בכל מצב.בברכה זוהר.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים זה לא שיחזר לך כלום זה רק הראה מה אתה יכול לשחזר,תהליך השחזור לא אוטומטאל תתיאש עדיין,תנסה גם תשיטות האחרות חוץ מהformat recoveryעשה עוד פעם format recovery ותרחיב תתיקיה lostfile אתה יכול להשתמש בfilter כדי להציג רק סיומת מסויימת וfind כדי למצוא הצלחתי לשחזר אם raw recovery שהיה לי מקרה דומהאבל בraw זה לא מביא תשמות קבצים המקוריים,אז תצטרך לשמור את כל מה שיש אם הסיומת ולעבור על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.