פורסם 2002 במאי 3023 שנים למרות שיש אישורים והכל, וגם הסכמים עם ספקיות אינטרנט מהירתבל לא ממהרת להכנס לשוק של האינטרנט המהיר, פשוט בגלל שאין להם תקציבים לזהמי יודע, אולי בעוד מספר חודשים ימצאו תקציבים
פורסם 2002 במאי 3023 שנים תתארו לעצמכם שתבל קנתה את הרשיון לאינטרנט המהיר ראשונה ותמכור את האינטרנט המהיר אחרונה בפיגור של כמה חודשים אחרי "מתב" ו"ערוצי זהב"הגיע הזמן או שהחברה תתפרק ולא תבזבז לנו את הכסף(עלייה של 30 ש"ח במחיר חבילת הבסיס בטלויזיה) או שהחברה תתאחד עם מתב וערוצי זהב(איחוד חברות הכבלים)
פורסם 2002 במאי 3023 שנים שימותו!!!!! חא*ות!!!!כמה זמן הם מושכים את האינטרנט!!!!ובזק כנ"ל, כבר שנתיים הם לא עושים פה תשתית לadsl. (ביקנעם, בחלק שבו אני גר)
פורסם 2002 במאי 3023 שנים לא רק את האינטרנט, כל ההתנהגות שלהם ללקוחות מאז הקמת החברה לפני 10 שנים ויותר...תמיד היו הכי יקרנים, תמיד השתחצנו בטכנולוגיה שלהם, תמיד דפקו את הלקוחות... והכי מעצבן הוא, שאף פעם (לפחות ב3 שנים הקרובות...) לא יהיה חופש בחירה בין ספקיות הכבלים, במיוחד עכשיו כש"זבל" נופלים.
פורסם 2002 במאי 3123 שנים אבל מה קורה אחרי שתבל will drop dead ?מה עם הלקוחות שבאזורים שלה? מי יתן להם ת'אינטרנט?
פורסם 2002 במאי 3123 שנים אבל מה קורה אחרי שתבל will drop dead ?מה עם הלקוחות שבאזורים שלה? מי יתן להם ת'אינטרנט?ממילא לא תוכננה תשתית של אינטרנט באיזור שלי... אני גם ממש לא מצפה לזה, חברות הכבלים אמורות להתאחד.כפי שציינתי, זה ייקח בטח 3 שנים מינימום ורק אז אולי אוכל להינות מאינטרנט בכבלים.ושיפלו, ממילא אני מחכה כבר ש"לחיי האהבה" תיגמר (מה לעשות... אחותי מכורה) ואז כל הבית יהיה YES.
פורסם 2002 ביוני 123 שנים אבל מה קורה אחרי שתבל will drop dead ?מה עם הלקוחות שבאזורים שלה? מי יתן להם ת'אינטרנט?לפי מה שאני יודע(חבר שעובד שם) החברה לא תתפרק אלא רק מחליפה בעלים ואני מאמין שאם כל הבירקרטיה והסחבת שחוגגות בארצנו "הנחמדת" זה יקח קצת(הרבה) זמן
פורסם 2002 ביוני 323 שנים המדינה, הבנקים, ואף ממסד אחר לא יתן לתבל למות...נכון , היתה להם אזהרת עסק חי, אבל זה לא אומר שהם מתים!!הבנקים חיבים לעזור להם וגם מישרד התקשורת חיב!!אז אל תפחדו, תבל לא תמות,הממירים לא ישארו אצלכם סתם,והאינטרנט יגיע בקרוב(או שלא)..אז תיהיו אופטימיים!!!עוד משהוא...מישהוא אמר שהוא משלם על החבילה 30 שקל יותר או משהוא כזה...טוב אז כדי לא לשלם את זה תעשו ככה:1- תתקשרו ליס ותבקשו להתחבר, ותחכו שיתקשרו מתבל לבקש ממכם להשאר, אז תגידו שאתם לא רוצים את המחיר שלהם-יקר לכםאז הם יתנו לכם משהוא שנקרא חבילת זהב בהנחה(זה כל הערוצים+משחקים רק בלי ערוץ ספורט 5 +) שאפשר להוסיף אותו וגם ככה זה יוצא יותר זול...(חבילת הזהב-168 ש"ח +29 ש"ח לערוץ 5+)2-אם אין לכם זמן לחכות, תתקשרו אליהם (לשירות לקוחות) ותגידו שאתם פשוט רוצים את החבילת הזהב המוזלת ושאתם לא מוכנים לזה שלחברים שלכם יש מחיר טוב ולכם אין. אם הם לא יתנו לכם(ואתם תנסו לצעוק עליהם) תבקשו להתנתק, ואז תחכו ליתקשרו אליכם משימור לקוחות(כמו ב 1...)3-פשוט תעזבו אותם ותעברו ליס...
פורסם 2002 ביוני 323 שנים לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אצטרך להתחיל לשלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.