עבור לתוכן

בעיה באינטרנט !של מי הבעיה של הכבלים או של הספק?

Featured Replies

פורסם

אני משחק באיזה משחק et רשת בכול השרתים אני משחק איזה רבע שעה ואז יש לי פינג 800-999 ואחרי 20 שניות זה מסתדר זה מי אתמול!!

זה קרה לי איזה 20 פעם!

אז אמרתי את זה לאיזה משהו את זה אז הוא אמר לי פינגים זה לא קשור אלינו לאף אחד בשרת אין פינגים כמו שלי שכול 5 דקות נייה לי פינג של 999 או 900+-

ושאלתי בפרום לאף חד אין בעיה כמו שלי אני

של מי הבעיה של הכבלים או של הספק?

אני מבין במחשבים..  אני סוגר את כול התוכנות מי msconfig יש לי אנטיי וירוס של קספרסקי + Ad-Aware SE Professional

מה יוכלה להיות הבעיה בבקשה תעזרו זה דחוף :'(

פורסם

התקשרת לספק שיבדקו? זו אמורה להיות בעיה שלהם...

פורסם
  • מחבר

אחי התשרתי לכבלים אז הם אמרו לי להתנתק מי האינטרנט והוא נתנו לי אתר של הורדה אז לא הייו בעיות .. זה הוריד על 183-170 תמיד איזה 15-20 דקות!

אז התקשרתי ל012 אז הוא נתן לי הורדה אחרי 5 זה הייה על 180k ואחרי 5 דקות זה ירד ל0 ואחרי חצי דקה זה עלה ל180

אז הם אומרים שזה בטח בעיה בכבלים אז זה מי 012 התקשר לכבלים והם אמרו שיעשו מעכב ..

מה יוכלה להיות הבעיה? עשיתי בידקת Ad-Aware SE Professional + אנטי ווירוס קספרסקי +סגרתי את כול ההתוכנות מי msconfig

:-[מה יוכלה להיות הבעיה?

פורסם

המודם בסדר?

פורסם
  • מחבר

המודם בסדר?

אחי אין בעיות עם המודם הוא דולק רגיל 5 מנורות.. ושהמהירות יורדת ל0 אז לא רשום אינטרנט מנותק.. המהירות רק יורדת..

פורסם

נראה כמו קפיאת תקשורת \ איבוד סינכרון \ משהו בסגנון.

1) אתה מחובר לאינטרנט באמצעות חייגן או לא?

2) איזה מודם כבלים יש לך, והאם הוא מחובר ב-USB או בכבל רשת?

3) יש שינוי במצב הנוריות בזמן שהפינגים עולים?

4) איזה מע' הפעלה, איזה עידכונים, איזה תוכנות אינטרנט יש לך?

פורסם

דבר ראשון - אם היתה לך בעיה בכבלים אז מנורת הCable היתה דולקת בצורה לא סדירה - או שלא דולקת כלל או שהיתךה מהבהבת.

ול012 ישנם בעיות "ידועות" של פינג לא יציב בימים האחרונים - ביררתי עימם.

פורסם

נורית Cable זה בחלק מהמודמים (אמביט, טריון, אסקי ועוד) ובחלק אחר נקרא Sync או Online. הנורית לא אומרת בהכרח שהמצב תקין כשהיא דולקת קבוע, אבל היא אומרת שהמצב לא תקין (בעיית סינכרון) אם היא כבויה או לא מפסיקה להבהב.

פורסם
  • מחבר

נראה כמו קפיאת תקשורת \ איבוד סינכרון \ משהו בסגנון.

1) אתה מחובר לאינטרנט באמצעות חייגן או לא?

2) איזה מודם כבלים יש לך, והאם הוא מחובר ב-USB או בכבל רשת?

3) יש שינוי במצב הנוריות בזמן שהפינגים עולים?

4) איזה מע' הפעלה, איזה עידכונים, איזה תוכנות אינטרנט יש לך?

1-חייגן

2-מודם של מוטורלה הוא מחובר לכרטיס רשת

3-לא אין שנוי בנורית של המודם

4- XP בעברית SP1 ויש לי את כול העדכונים חוץ מי SP2

דבר ראשון - אם היתה לך בעיה בכבלים אז מנורת הCable היתה דולקת בצורה לא סדירה - או שלא דולקת כלל או שהיתךה מהבהבת.

ול012 ישנם בעיות "ידועות" של פינג לא יציב בימים האחרונים - ביררתי עימם.

-------------

שאמרתי את זה ל012 אז הוא אמר לי שאין את זה ל012

-----------------------------------------------------

התכנאי גם של 012 בדק הכול הוא רה שאי לי תוכנה שפועלות עם NETSTAT..

הוא אמר לי שייש לי איזה תוכנה שמורידה את המהירות של האינטרנט..

אבל שהורדתי מי הכבלים אז לא הייו בעיות

איזה וויורס

עשיתי עידכון לקספרסקי+

Ad-Aware SE Professional יש לי 1.5PRO

כול התוכנות סגורות! הכול!!

בבקשה תעזרו :'( :'( :'(

פורסם

לפי דעתי ה"טכנאי" סתם מורח אותך

מזה תוכנה שמורידה את מהירות האינטרנט? איך דרכם אתה מוריד על 100 ומשהו? הם ניטרלו את התוכנה? ;D

שום וירוס ושום כלום אם בדקת! יש לך פירוואל?

והמנוע של המשחק הזה ידוע כבעייתי טיפה במשחקי רשת, ככה גם לחבר שלי

ונראה לך גם ש 012 יגידו לך שיש להם פינגים גבוהים?

פורסם
  • מחבר

מזה תוכנה שמורידה את מהירות האינטרנט? איך דרכם אתה מוריד על 100 ומשהו? הם ניטרלו את התוכנה? ;D

:'(זה מה שאמרתי לו..

שום וירוס ושום כלום אם בדקת! יש לך פירוואל?

:'(אין לי פורוויל

והמנוע של המשחק הזה ידוע כבעייתי טיפה במשחקי רשת, ככה גם לחבר שלי

:'(המנוע לא בעייתי זה רק משחק מדייק צריך שיהיה כצת פינג..

ונראה לך גם ש 012 יגידו לך שיש להם פינגים גבוהים?

:'(

ואחי 99 אחוז אני יודע מה הייתה הבעיה! הייה לי בהתחלה dap אז אמרו לי בפרום כמה שFLASHGET תוכנה יותר טובה כמה אמרו שלא...

אז הורדתי את התוכנה והתקנתי ואז לא רציתי את התוכנה ואז התקנתי dap מה שהייה לי מיקודם אז מי אותו זמן הייתה לי את הבעיה!!

המהירות יורדת ל0 התקנתי fashget וגם ירד ל0 ראיתי שבהורדה הרגילה של הWINDWOS אין בעיות..

אז 99 אחוז שזות הבעיה! עכשיו אני בודק את זה :-[ מה יוכלה להיות הבעיה שעם אני מתקין dap או FLASGET אז בהורדה זה יורד ל0? זה קרה בגלל שהתקנתי flasget!!

תודה...

פורסם

זה בעיה של הספק...

תחכה עוד כמה ימים ותראה אם הבעיה נמשכת, אני מניח שהיא תסתיים בקרוב...

אם זה עדיין לא מסתדר, הייתי מציע לך להסיר את התוכנה flashget ולקוות לטוב.

אם זה עדיין לא עוזר אז תנסה גם תוכנה לניקוי הרגי'סטרי מפני שכשאתה מסיר תוכנה, נשארים חלקים ממנה ברג'סטרי ואולי הקבצים האלה גורמים לבעיות.

פורסם
  • מחבר

זה בעיה של הספק...

תחכה עוד כמה ימים ותראה אם הבעיה נמשכת, אני מניח שהיא תסתיים בקרוב...

אם זה עדיין לא מסתדר, הייתי מציע לך להסיר את התוכנה flashget ולקוות לטוב.

אם זה עדיין לא עוזר אז תנסה גם תוכנה לניקוי הרגי'סטרי מפני שכשאתה מסיר תוכנה, נשארים חלקים ממנה ברג'סטרי ואולי הקבצים האלה גורמים לבעיות.

בדקתי זה לא קשור לתוכנת הורדה :'( :'( :'(

אחי זה כבר 3 התוכנה האחרונה שהתקנתי זה flishget ואז החזרתי לDAP ועכשיו אין לי בכלל תוכנה של מנהל הורדות!

ויש עוד את הבעיה :'(

מה זה תוכנה לנקוי הרגי'סטרי?מה השם שם התוכנה אני יחפש?

אחי אין לי ווירוסים במחשב יש לי את התוכנה של קספרסקי הכי חדש+עידכון הכי חדש עשיתי 2 פעמים בדיקת ווירוסים..

Ad-Aware SE Professional ויש לי את התוכנה אזות Ad-Aware SE 1.5 Professional אני תמיד מוחק..

אני תמיד סוגר את כול התוכנות מי msconfig .

מה עוד יוכלה להיות הבעיה :'( להגיד ל012 שאני רוצה להתנתק?אני איבדוק עד הערב עם זה לא היסתדר אני היתנתק מי הם..

פורסם

אוי ישראלי פזיז :D

אחת מהנציגות אמרה לי לפני כמה ימים שישנם בעיות של פינג גבוה לאירופה וזה בטיפול - לא יודע מה ה"טכנאי" שלהם אמר לך .

פורסם

הם לא צריכים לנטרל, היא מנוטרלת מטבעה בחלק מהמקרים - כשאתה מוריד מהכבלים אתה מחובר אך ורק לרשת הפנימית של הכבלים ולא לאינטרנט - ולכן תוכנת ספייוור או כל תוכנה אחרת שגורמת להאטה של המהירות ואובדן רוחב פס לא תמצא את השרת איתו היא מתקשרת, ולא תגרום לתסמינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים