פורסם 2006 באפריל 1019 שנים יש שתי לינקים ראית את שניהם?השני ברשימה - התכוונתי ללינק הראשון...הלינק השני תורידו
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אני עכשיו עם flyalikeosx ואני מאוד מרוצה ממנו נקווה שזה של הויסטה לא יהרוס....מקסימום נחזור לOSX אני יתקין ויתן תגובה....תודה בכול מיקרהה
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אני מתקין עכשיו... אפר להוריד את זה אח"כ? פשוט עד עכשיו כל הסקינים שלי היו מwindows blinds... תודה! עריכה: וואו! מטורף! ממש יפה! תודה רבה על הלינק הזה! עריכה 2: יש לי בעייה עכשיו... אחרי שהתקנתי בדקתי עם windows blinds עדיין עובד ובחרתי את אחד מהסקינים שהיו לי. ראיתי שזה עובד אז לחצתי על unloude windowblinds ועכשיו זה כמו win 98 מעפן כזה... בעע... מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי גם לכבות את המחשב ולהדליק וזה פתח לי את הסקין מwindowblinds ואני לא מצליח לשים שוב את הסקין של ויסטה... תודה לעוזרים!
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים כאשר אני מנסה להחליף VS אני מקבל את ה- error הבא... http://khoder.de/CSQUAD/STYLEXPerror.JPGועוד דבר כאשר אני מסיר את התוכנה הווינדוס לא חוזר להיות כמו שהוא היה כיצד אני יכול להחזיר אותו?
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים תתקין מחדש וזה אולי יעבוד...תחזיר אותו בכך שתלחץ לחצן ימני על שולחן העבודה > מאפיינים > windows xp (בחץ הזה שאפשר ללחוץ).איזה ווינדווס יש לך ?
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים כבר התקנתי כמה פעמים מחדש את המשחק... ד"א אני חושב שהתוכנה משנה כל מיני קבצים והווינדוס לא חוזר להיות כמו שהיה... איך אפשר לשחזר ?
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים זה לא משנה ... זה מוסיף זה לא פוגע! לשחזר מערכת ? התחל > תוכניות > עזרים > כלי מערכת > שחזור מערכת (סיסטם ריסטור)
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים זה לא מוסיף זה גורע... זה ביטל לי תאפשרות של להחליף themes ובמיוחד שהתוכנה לא עובדת זאת בעיה...
פורסם 2006 במאי 1119 שנים חברה איך אני משנה את התצוגה של המחשב הסתבכתי אמרו לי שהסטייל XP לא טוב אז מחקתי אותו עכשיו אמרו לי להוריד איזה פאץ' ואין לי מושג מאיפה ומה להורידואיך בדיוק אחר כך אני משנה את ההגדרות תצוגה נמאס לי כבר מההגדרות המסכנות האלה אז מי שיכול שיעזור בבקשה.. :'(
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים שלום, הורדתי את התוכנה StyleXPUpdate מהסטיק.עכשיו הבעיה היא שמערכת ההפעלה לא יודעת אם איזו תוכנה לפתוח את התוכנה הזו, אז מישהוא יודע עם מה פותחים אותה?(דרך אגב אפשר קצת מידע יותר רחב על מה שהתוכנה הזו עושה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.