עבור לתוכן

שינוי מראה החלונות ב-Windows (איקונים רקעים וכדומה)

Featured Replies

פורסם

יש שתי לינקים ראית את שניהם?

השני ברשימה - התכוונתי ללינק הראשון...

הלינק השני תורידו

• תגובות 296
  • צפיות 124.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ממש הבנתי מה זה?

פורסם

סקין לוינדוס שיראה כמו ויסטה...

:xyxthumbs:

פורסם

אתה עשית את הסקין?

פורסם

אני עכשיו עם flyalikeosx ואני מאוד מרוצה ממנו נקווה שזה של הויסטה לא יהרוס....מקסימום נחזור לOSX

אני יתקין ויתן תגובה....

תודה בכול מיקרהה

פורסם

אני מתקין עכשיו... אפר להוריד את זה אח"כ? פשוט עד עכשיו כל הסקינים שלי היו מwindows blinds... תודה! :xyxthumbs:

עריכה: וואו! מטורף! ממש יפה! תודה רבה על הלינק הזה! :yelclap::xyxthumbs::yelclap:

עריכה 2: יש לי בעייה עכשיו... אחרי שהתקנתי בדקתי עם windows blinds עדיין עובד ובחרתי את אחד מהסקינים שהיו לי. ראיתי שזה עובד אז לחצתי על unloude windowblinds ועכשיו זה כמו win 98 מעפן כזה... בעע... מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי גם לכבות את המחשב ולהדליק וזה פתח לי את הסקין מwindowblinds ואני לא מצליח לשים שוב את הסקין של ויסטה...

תודה לעוזרים! :xyxthumbs:

פורסם

כאשר אני מנסה להחליף VS אני מקבל את ה- error הבא...

http://khoder.de/CSQUAD/STYLEXPerror.JPG

ועוד דבר כאשר אני מסיר את התוכנה הווינדוס לא חוזר להיות כמו שהוא היה כיצד אני יכול להחזיר אותו?

פורסם

תתקין מחדש וזה אולי יעבוד...

תחזיר אותו בכך שתלחץ לחצן ימני על שולחן העבודה > מאפיינים > windows xp (בחץ הזה שאפשר ללחוץ).

איזה ווינדווס יש לך ?

פורסם

כבר התקנתי כמה פעמים מחדש את המשחק...

ד"א אני חושב שהתוכנה משנה כל מיני קבצים והווינדוס לא חוזר להיות כמו שהיה... איך אפשר לשחזר ?

פורסם

זה לא משנה ... זה מוסיף

זה לא פוגע! ;)

לשחזר מערכת ?

התחל > תוכניות > עזרים > כלי מערכת > שחזור מערכת (סיסטם ריסטור)

פורסם

זה לא מוסיף זה גורע... זה ביטל לי תאפשרות של להחליף themes ובמיוחד שהתוכנה לא עובדת זאת בעיה...

פורסם

כל הכבודדדדד :yelclap:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חברה איך אני משנה את התצוגה של המחשב הסתבכתי אמרו לי שהסטייל XP לא טוב אז מחקתי אותו עכשיו אמרו לי להוריד איזה פאץ' ואין לי מושג מאיפה ומה להוריד

ואיך בדיוק אחר כך אני משנה את ההגדרות תצוגה נמאס לי כבר מההגדרות המסכנות האלה אז מי שיכול שיעזור בבקשה.. :'(

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום, הורדתי את התוכנה StyleXPUpdate מהסטיק.

עכשיו הבעיה היא שמערכת ההפעלה לא יודעת אם איזו תוכנה לפתוח את התוכנה הזו, אז מישהוא יודע עם מה פותחים אותה?

(דרך אגב אפשר קצת מידע יותר רחב על מה שהתוכנה הזו עושה)

פורסם
  • מחבר

אתה פשוט מתקין דרך הקובץ הפעלה :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים