פורסם 2004 באוקטובר 620 שנים חברה אני ממש אוהב את המישחק hl ואני ממש מחכה בקוצר רוח לhl2 אז הינה המיפרט שלי תגידו לי עם המישחק יעבוד טוב ומה אני צריך לשפר...פנטיום 4 3000kingmax 512 400ddrredeon 9600seלוח אם asus p4p800se dual ddr
פורסם 2004 באוקטובר 620 שנים SE זה המוחלש? אם כן אז יעבוד לא מושלם אבל בכל זאת לא רע.על XT זה יעבוד בלי שום בעיות, Source לא מנוע כבד.
פורסם 2004 באוקטובר 620 שנים זה יעבוד בסדר גמורכמו שאמרו לפני, סורס הוא לא מנוע כבד במיוחדאפילו שהוא נראה טוב ביותרמקסימום אפשר להוריד את הגרפיקה קצת ואזאין שום מצב שזה לא יעבוד לדעתיאם אתה רוצה לבדוק הייתי אומר לך לשחק בCSS בטאכי זה עובד על אותו מנוע אבל בשביל זה צריך סטיםאז אם אין לך פשוט תחכה שהוא יצא (נובמבר אני מאמין)אגב בלי קשר,אהבתי את החתימה DXT
פורסם 2004 באוקטובר 620 שנים מחבר זה יעבוד בסדר גמורכמו שאמרו לפני, סורס הוא לא מנוע כבד במיוחדאפילו שהוא נראה טוב ביותרמקסימום אפשר להוריד את הגרפיקה קצת ואזאין שום מצב שזה לא יעבוד לדעתיאם אתה רוצה לבדוק הייתי אומר לך לשחק בCSS בטאכי זה עובד על אותו מנוע אבל בשביל זה צריך סטיםאז אם אין לך פשוט תחכה שהוא יצא (נובמבר אני מאמין)אגב בלי קשר,אהבתי את החתימה DXTיש לי סטים ויש cs:s ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות ועובד חלק אבל עדיין זה בטא אולי הם ישפרו משהו...אז ביגלל זה אני שואל..
פורסם 2004 באוקטובר 620 שנים לא זה אותו מנועהם לא ישפרו אותו עכשיוחוץ מזה שאני מאמין שהבטא בדיוק כמו המלא,זה יותר דמו עם מפה אחת מאשר בטא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.