פורסם 2002 במאי 2723 שנים מרחתי ריבה תרמית על המעבד (דאגתי לחמם אותה לפני שמרחתי והכל!) זה משנה שזו ריבת אוכמניות ולא ריבת תות כמו שינטל ממליצים?
פורסם 2002 במאי 2723 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 במאי 2823 שנים תזמין איזו כוסית שתמרח עליו קרם שיזוף, מבטיח לי זה יעורר אותו והוא יציג לך ביצועים שלא ידעת.
פורסם 2002 במאי 2823 שנים אולי שינסה ArctiBombDustiver.זה מבוסס על אבק שריפה, וזה אפילו לא מוליך חשמל.
פורסם 2002 במאי 2823 שנים לחברתי השפריץ קצת קוטל זרעונים על המחשב, זה ימנע ממני לעשות OC? אין, ענק אחי :lol: :lol:
פורסם 2002 במאי 2823 שנים מחבר שניה, אז קוטל זרע, שמן שיזוף, ריבת אוכמניות ואבק שריפה.... רשמתיזה משנה אם הכוסית שמורחת את הקרם שיזוף תואמת לינוקס?
פורסם 2002 במאי 2823 שנים שניה, אז קוטל זרע, שמן שיזוף, ריבת אוכמניות ואבק שריפה.... רשמתי זה משנה אם הכוסית שמורחת את הקרם שיזוף תואמת לינוקס? אני לא חושב שאנשים שכוסיות מסתובבות סביבם מדאיגים את ראשם היפה סביב OC, לא? :
פורסם 2002 במאי 2823 שנים מחבר מה פתאום! רק שתדע לך שנודע לי שאחד מהיוזרים פה הוא בראד פיט. הוא אוברקלוקר ידוע :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.