פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מקלדת שלי הפסיקה לעבוד. בדקתי במקום אחר גם שם היא לא עובדת. מקלדת הזאת קניתי בפרואררציתי לשאול האם אני יכול לבדוק יציאה של מקלדת בלוח אם, אולי היא שורפת או לא עובדת בכלל.אני צריך רשימת פינים ומה תפקידם.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אלא אם עשית למקלדת אוברקלוקינג.LOLחוץ מזה, גם אפשר לקנות חדשה, כמה זה כבר עולה? ההכי יקרה שראיתי: 80 שקל
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מיקרוסופט, לוג'יטק, גם A4TECH וקואנטום.. גם ג'ניוס למיטב ידיעתילכל היצרניות היחסית מוכרות יש שנת אחריות...כמובן שזה לא תופס אם יש סימני פגיעה פיזים בחלקים חשובים..אם הבעיה בכבל עצמו אתה יכול לקנות "מאריך" ולחתוך את הכבל המקורי ולחבר במקומו את המאריך (הלחמת חוטים)אם הלוח שורף את המקלדת אז זה לא ממש בעיה במקלדת, כאילו כן.. אבל החלפה לא ממש תעזור כי שתרכיב מחדש הוא שוב ישרףתבדוק את הלוח אם עם מקלדת של חבר, אם הבעיה באמת בלוח אם, אותו אתה צריך להחליףאו פשוט לקנות מקלדת USB ולא להשתמש ב PS2 :\
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים שמעתי על בעייה כזו כבר זמן רב תנסה לבדוק את המתחים של המקלדת עם מולטימטר ותראה אטולי כל דבר שתחבר שלם ישרף
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר אני פתחתי מקלדת וגיליתי שחוטים הולחמו בצורה גרועה למעגל מודפס שמתי איזולירבנד על כל אחד מהחוטים ועכשיו מקלדת עןבדת פיקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.