פורסם 2002 במאי 2723 שנים אז למה אתה רוצה עוד באגים?סביר להניח כי גרסת SE, (שד"א קראתי היום שלא תצא בזמן הקרוב)... תוסיף אופציות רבות ואיתן הבאגים..מה שאתה כן צריך זה לחכות לServicePack.
פורסם 2002 במאי 2723 שנים אינטל הכריזה שלא תהיה SE ושהם כבר מתכננים מערכת הפעלה "חדשה" שאמורה לצאת ב 2004.ואה כן, גם אני מחכה ל SP המלא סוף סוף, נמאס מהמערכת הפעלה שלהם ונמאס שאין תחליף הגיוני.
פורסם 2002 במאי 2823 שנים אינטל הכריזה שלא תהיה SE ושהם כבר מתכננים מערכת הפעלה "חדשה" שאמורה לצאת ב 2004.ואה כן, גם אני מחכה ל SP המלא סוף סוף, נמאס מהמערכת הפעלה שלהם ונמאס שאין תחליף הגיוני.אני מניח שהתכוונת למייקרוסופט...
פורסם 2002 ביוני 123 שנים אבל אצלי בקושי יש באגים בXP זה תלוי כנראה בחומרה ואיך היא מתפקדת אם המערכת....
פורסם 2002 ביוני 523 שנים טועים, טעות, טעיתי... כמובן שהתכוונתי למיקרוסופט. A FATAL ERROR HAS OCCURED AND WINDOWS HAD TO SHUT DOWN !!!!!! ;D דרך אגב, ה-SERVICE PACK 1 אמור לצאת רק בסוף אוגוסט. מה שיוצא בקרוב אלה גירסאות בטא של זה (וגם גירסאות בטא של DIRECTX 9 אבל זה לא שייך לעניין) מיקרוסופט הודיעו שמי שהעתיק את XP לא יוכל להתקין את ה-SP. עכשיו צריך קראק גם לחבילת העידכון
פורסם 2002 ביוני 623 שנים מיקרוסופט הודיעו שמי שהעתיק את XP לא יוכל להתקין את ה-SP. עכשיו צריך קראק גם לחבילת העידכון :lol: :lol: :jump: :jump:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.