פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים יש לי מארז SONTA ANTEC הבעיה שהוא ארוך מידיאני מחפש מארז שהעומק שלו הוא עד 38 ס"מ (יכול להיות גם מארז "שוכב" אליו אני אעביר את הספק מה SONATAהמחשב מכיל AMD 3000, לוח של EPOX ?8KDA3J S-754 sata ו XFX 6800 אשמח אם למישהו יש מידע
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים לא הבנתי מה הכוונה בארוך מידימבחינת "עומק" הכוונה מרווח בין הלוח אם לדלת.. העומק הזה צריך להיות סטנדרטי פחות או יותר בגלל הגודל של הסידירוםמבחינת "אורך" שזה אומר מהפאנל עד החיבורים בלוח אם, גם פה צריך להיות סטנדרטי פחות או יותר בגלל המימדים של הלוח אם
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים לא הבנתי מה הכוונה בארוך מידיבטח שהוא תופס יותר מדי מקום, לגובה או לאורך
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים ערכתי את ההודעה שתיהיה מובנת יותרחוצמזה הסונטה זה מארז יחסית קטןמארז מאוד איכותי וחלום של הרבה משתמשים.. לא מבין למה להחליף אותואולי הוא מתכוון שהמארז שמן מידי :\ הכוונה ל"עומק" שהצגתי קודם.. המרחב בין שני הדלתותאבל זה הכרחי לזרימת אוויר טובה ולחיבור מאוררי 120ממ
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים עומק הוא מתכוון מהחלק הקידמי של המארז עד החלק האחורי (איפה שכל החיבורים של הלוח אם).
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אבל אלה מידות דיי סטנדרטיות במארזי ATX (בשביל שיתאימו לכל סוגי לוחות האם + שהכונן CD לא "יגלוש" על הלוח אם..)אני אנסה לחפש מארז שעונה על הדרישות שלך וה"עומק" שלו הוא רק 38סמ, נקווה לטובאעדכן במידה ואני אמצא משהו כזה, אל תצפה ליותר מידי..
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים חבל שאתה מטעה מחוסר ידיעהלכל מארז יש את העומק שלו (המרחק מהחזית לחלק האחורי)יש מארזים שהעומק שלהם מאפשר הכנסת כונני CDROM בכל ה4 קומות ויש כאלה שלא כי זה מתנגש עם הלוח.לגבי העברת ספק למארז שוכב זה בלתי ניתן מכיוון שיש במארזים השוכבים ספקים מיוחדים (ארוכים וצרים)כמו כן במארזים כאלה הכרטיסים שנכנסים אלו לוחות מיקרו ATX וכרטיסי LOW PROFILEלגבי מארז עם עומק 38 ס"מ הסיכויים הם קלושים למצוא בגלל עניין של תקינה בבנית מארזיםבהצלחה
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים זה לא קשור לידע, מארזי ATX צריכים לתמוך בלוחות ATX, משמע יש את המינימום ב"עומק" הזהאני אישית לא ראיתי למכירה באתרים ישראליים מארזים שלא מאפשרים לחבר את הסידירום, כמו שאמרתי קודם אני המשכתי לחפש דבר כזה ועדיין לא מצאתי באתרי המכירות הגדולים מארז שכזה..נתתי את דעתי ואת ההיגיון שלי בנושא, אם הוא מתכנן על מארז TOWER כלשהו (midi\mini) הוא לא יכול לצפות ליותר מידיאם הוא רוצה מארזים "שוכבים" אז זאת אפשרות בפני עצמה ובמארזים כאלה אני לא מתמצא
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים תשמע, או שאתה לא נורמלי, או שאין לי מושג... להחליף מארז כזה?! מה השתגעת?! בחיי אני לא מבין אותך.. אז מה אם הוא גדול! הוא עומד שם יציב? רעידת אדמה לא תפיל אותו? אז תישאר איתו! אל תחליף אותו למשהו יותר קטן
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים אני חושב שהוא בעד שליוב בלתי אפשרי של הshutle עם antec performece :lol: בכל מקרה,פותח הת'רד,יש עומק(אכן המרחק מן קידמת המארז לאחוריו) סטנדרטי למארזים שונים המתאימים חתקן של סוג לוח האם. העיניין של מס' cd ים וכו' זה כבר עיניין אחר... מישהו פה אמר שטות(טוב לא כל כך ללא יצירתיים)שאי אפשר יהייה להעביר ת'ספק למארז "שוכב" אני לא יודע מה איתכם אבל בטח פורום אלקט' ומודינג יגיב בכעס זה עיניין פשוט נורא לשנות ת'צורה של הספק... אממ אם אתה ממש לחוץ על העיניין אני ממליץ על מארז תעשייתי "שוכב" שהוא אכן גדול נורא,אני אתן לינק לאחד בעריכה... אח מארזים איזה כיף היה בלעדיהם רק קירור פאסיבי והכל מפוזר בחדר ;D,סתם... אייל להנאתךסתכל בראושנים) http://www.rostec.co.il/tep_catalog/default.php?cPath=11
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.