עבור לתוכן

עזרה במציאת מארז בבקשה.....

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז SONTA ANTEC הבעיה שהוא ארוך מידי

אני מחפש מארז שהעומק שלו הוא עד 38 ס"מ (יכול להיות גם מארז "שוכב" אליו אני אעביר את הספק מה SONATA

המחשב מכיל AMD 3000, לוח של EPOX ?8KDA3J S-754 sata ו XFX 6800

אשמח אם למישהו יש מידע

פורסם

לא הבנתי מה הכוונה בארוך מידי

מבחינת "עומק" הכוונה מרווח בין הלוח אם לדלת.. העומק הזה צריך להיות סטנדרטי פחות או יותר בגלל הגודל של הסידירום

מבחינת "אורך" שזה אומר מהפאנל עד החיבורים בלוח אם, גם פה צריך להיות סטנדרטי פחות או יותר בגלל המימדים של הלוח אם

פורסם

לא הבנתי מה הכוונה בארוך מידי

בטח שהוא תופס יותר מדי מקום, לגובה או לאורך

פורסם

ערכתי את ההודעה שתיהיה מובנת יותר

חוצמזה הסונטה זה מארז יחסית קטן

מארז מאוד איכותי וחלום של הרבה משתמשים.. לא מבין למה להחליף אותו

אולי הוא מתכוון שהמארז שמן מידי :\ הכוונה ל"עומק" שהצגתי קודם.. המרחב בין שני הדלתות

אבל זה הכרחי לזרימת אוויר טובה ולחיבור מאוררי 120ממ

פורסם

עומק הוא מתכוון מהחלק הקידמי של המארז עד החלק האחורי (איפה שכל החיבורים של הלוח אם).

פורסם

אבל אלה מידות דיי סטנדרטיות במארזי ATX (בשביל שיתאימו לכל סוגי לוחות האם + שהכונן CD לא "יגלוש" על הלוח אם..)

אני אנסה לחפש מארז שעונה על הדרישות שלך וה"עומק" שלו הוא רק 38סמ, נקווה לטוב

אעדכן במידה ואני אמצא משהו כזה, אל תצפה ליותר מידי..

פורסם

חבל שאתה מטעה מחוסר ידיעה

לכל מארז יש את העומק שלו (המרחק מהחזית לחלק האחורי)

יש מארזים שהעומק שלהם מאפשר הכנסת כונני CDROM בכל ה4 קומות ויש כאלה שלא כי זה מתנגש עם הלוח.

לגבי העברת ספק למארז שוכב זה בלתי ניתן מכיוון שיש במארזים השוכבים ספקים מיוחדים (ארוכים וצרים)

כמו כן במארזים כאלה הכרטיסים שנכנסים אלו לוחות מיקרו ATX וכרטיסי LOW PROFILE

לגבי מארז עם עומק 38 ס"מ הסיכויים הם קלושים למצוא בגלל עניין של תקינה בבנית מארזים

בהצלחה

פורסם

זה לא קשור לידע, מארזי ATX צריכים לתמוך בלוחות ATX, משמע יש את המינימום ב"עומק" הזה

אני אישית לא ראיתי למכירה באתרים ישראליים מארזים שלא מאפשרים לחבר את הסידירום, כמו שאמרתי קודם אני המשכתי לחפש דבר כזה ועדיין לא מצאתי באתרי המכירות הגדולים מארז שכזה..

נתתי את דעתי ואת ההיגיון שלי בנושא, אם הוא מתכנן על מארז TOWER כלשהו (midi\mini) הוא לא יכול לצפות ליותר מידי

אם הוא רוצה מארזים "שוכבים" אז זאת אפשרות בפני עצמה ובמארזים כאלה אני לא מתמצא

פורסם

תשמע, או שאתה לא נורמלי, או שאין לי מושג... להחליף מארז כזה?! מה השתגעת?! בחיי אני לא מבין אותך.. אז מה אם הוא גדול! הוא עומד שם יציב? רעידת אדמה לא תפיל אותו? אז תישאר איתו! אל תחליף אותו למשהו יותר קטן

פורסם

אני חושב שהוא בעד שליוב בלתי אפשרי של הshutle עם antec performece  :lol: :lol:

בכל מקרה,פותח הת'רד,יש עומק(אכן המרחק מן קידמת המארז לאחוריו) סטנדרטי למארזים שונים המתאימים חתקן של סוג לוח האם.

העיניין של מס' cd ים וכו' זה כבר עיניין אחר...

מישהו פה אמר שטות(טוב לא כל כך ללא יצירתיים)שאי אפשר יהייה להעביר ת'ספק למארז "שוכב" אני לא יודע מה איתכם אבל בטח פורום אלקט' ומודינג יגיב בכעס זה עיניין פשוט נורא לשנות ת'צורה של הספק...

אממ אם אתה ממש לחוץ על העיניין אני ממליץ על מארז תעשייתי "שוכב" שהוא אכן גדול נורא,אני אתן לינק לאחד בעריכה...

אח מארזים איזה כיף היה בלעדיהם רק קירור פאסיבי והכל מפוזר בחדר ;D,סתם...

אייל

להנאתך:(סתכל בראושנים)

http://www.rostec.co.il/tep_catalog/default.php?cPath=11

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים