פורסם 2002 במאי 2823 שנים למה אנשים חושבים שיש לנו מסכי 22"?חברה, בבקשה, בבקשה, בבקשה, לא לתקוע תמונות ענקיות שכאלו. זה מציק מאוד ותאמינו לי גם ב 1024X768 אפשר לראות מה יש בתמונה...ד"א - מה?? זה קשור איכשהו לדן?
פורסם 2002 במאי 2823 שנים בבקשה תגיד לי שהקשר היחידי אליך הוא לא רק זה שמישהו אי שם רשם את הניק שלך... נכון שלא?כי אם כן, קשה לי להבין מה ההתלהבות (בלי לפגוע).ולגבי מסכים, גם ב 19" שלי לא נעים לראות תמונה ענקית שכזו.למה שלא יגבילו גודל תמונות ל1280X960?
פורסם 2002 במאי 2823 שנים חחחח,איזה בית של רוסים(כאילו למה הטפט הגועלי ההוא במסדרון?! ).... ;D אני מניח שכבר אמרו לך שאתה גיזען? עצוב לראות שקיימים אנשים אם ראש כמו שלך...
פורסם 2002 במאי 2823 שנים נראה לי שזה איזה חסר חיים בן 28 מאירלנד שהובס נואשות ע"י Minimizer מהפורומים שלנו בקאונטר סטרייק, אז היתה התערבות והמפסיד צריך לשלוח תמונה שלו מחזיק שלט ובו כתוב את זה...קרוב?..
פורסם 2002 במאי 2823 שנים האמת שהוא אמריקאי והוא עשה את זה כי ביקשתי יפה ;Dזה באמת לא היה הרעיון שלי לפרסם את זה פה...
פורסם 2002 במאי 2823 שנים לא ללכלך על הבתים האמריקאיים בבקשה... יש להם "ארומה".נושפות עליהם רוחות של 10 קמ"ש ונשבר רעף... איפה הבניינים של מרכז ת"א לעומת השכונות השקטות בארה"ב.
פורסם 2002 במאי 2823 שנים לא ללכלך על הבתים האמריקאיים בבקשה... יש להם "ארומה". נושפות עליהם רוחות של 10 קמ"ש ונשבר רעף... איפה הבניינים של מרכז ת"א לעומת השכונות השקטות בארה"ב. LOL.............
פורסם 2002 במאי 2823 שנים כל מה שאני רוצה זה את הלוג'יטק שתלויי לבחור שם מאחורה,מיני, אם אני אבקש ממנו יפה הוא ייתן לי אותם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.