פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים שלום .אתמול התקנתי ווינדוס מחדש במחשב שלי שהמפרט שלו כתוב לי בחתימה.זה ווינדוס XP PRO HEBREW SP1 ועשיתי את כל העדכונים עד פה הכל טוב ויפה.המחשב ממש טס והכל סבבה.אבל ברגע שהתקנתי את הדרייברים של ATI 4.9 יש בעיה עם ה-DirectX 9.0C (צירפתי תמונה).והכל עובד לי לאט ממש אפילו פעולות פשוטות כמו כפתור ימני של העכבר, מאפיינים...אז כמובן שאני לא יכול לעבוד על המחשב בלי דרייברים ואני לא מצליח לסדר את הבעיה של ה-DirectX .ואני רוצה לציין שאני מסיר את הדרייבר הווינדוס עובד כמו שצריך טס ממש אבל זה לא פותר תבעיה של ה-DirectX .זה פותר רק את האיטיות.מישהו מכיר את הבעיה?איך אני יכול לסדר אתה בלי פורמט? ???כי רק התקנתי ווינדוס אתמול איך לי כוח לסרט הזה עוד פעם של כל העדכונים וכל הדברים האלה.האם DirectX 9.0c ידוע כבעייתי?כי לפני שהתקנתי ווינדוס מחדש השתמשתי ב-DirectX הזה ועם הדרייבר שאני משתמש עכשיו לא היתה לי בעיה.בתודה אלדד.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר ברור שמותקן הדרייבר של הצ'יפסט.זה הדבר הראשון שאני עושה אחרי שאני מתקין ווינדוס
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים הוא ממש לא נראה מותקן, אם הוא היה מותקן הפונקציות של ה AGP לא היו מבוטלות.
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים יכול להיות שהתקנת את ה CONTROL CENTER של ATI? עושה רושם שהוא תופס המון זכרון... אולי זה הבעיהיניב
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים אישית לא ראיתי שהוא לוקח כ"כ הרבה זכרון שהוא יאט את המחשבתתחיל לקרוא... ובלי קשר שפר ידיעותיך בדריברים לפני שאתה נותן תשובות שטחיות כאלהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83955.0יניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.