פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים הורדתי תSP2 המעפנה של ווינדוס וזה דיי דפק לי הכלאז עשיתי SYSTEM RESTORE לפני שהתקנתי ואני חושב שזה סידר.......רק שיש לי בעיה עם הרשת:אני יכול להיכנס למחשבים אחרים-כלומר לקבצים משותפים בתיקיות משותפות וגם המחשבים האחרים יכוליםאבל מה? האינרנט פתאום לא עובד בשום מחשב.....חוץ משלי כי אני השרתאז זה חייב להיות משהו בהגדרות שאני לא מצליח לסדר.........אם מישהו יודע לסדר את זה פליז פליז פליז תגידו לי! אני נואשנ.ב.יש איזה משהו אחד בADD OR REMOVE PROGRAMS שלSP2 שאין לי אפשרות להסי אותו.........רציתי לעשות RESTOER לנקודה יותר רחוקה לפני שהורדתי אותו אבל לא היה.......לחצתי לעבור לחודש שעבר בנקודות RESTORE ולא עשה כלום...בכל מקרה ככה קוראים לזה אם אתם יודעים איך להסיר אותו:windows xp hotfix (sp2) [see KB8
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים מחבר סליחהשלך לי בטעות לפני שרשמתי את שם הקובץ הזה:windows xp hotfix(sp2) [see KB810243 for more information]
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים אחי דבר מצחיק היה לי את זה לפני כמה שעות בכל המחשבים המחוברים תסיר את התוכנות של כרטיסי הרשת תאתחל את המחשב תתקין שוב.... תעשה הוספת רשת חדשה בכל המחשבים בו זמניתאחרי הפיניש תאתחל ויש לך רשתפיירוול לא קשור בכלל כי זה רשת אתה תראה שיכשתצליח יהיה לך פיירוול
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים מחבר עזוב אותך כל השטויות האלה להסיר-להתקיןריסטרט........סידרתי את זהוכל מה שעשיתי זה סימנתי V על ENABLE משהו במחשב....
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים והסתדר? למחשב שלי פשוט יש יציאות אחרי שהצ'יפסט למד לשחות במים לא מזוקקים... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.