פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים קניתי הארד דיסק 80 גיגה עם 8 מגה זכרון. התקנתי אותו במחשב פנטיום 3 והוא מזהה אותו ואני רואה אותו בביוס והכל בסדר מהבחינה הזאת אך המחשב עובד מאוד מאוד מאוד לאט... ובלי ההארד דיסק הוא עובד שוב בסדר...הלוח אם הוא של גיגהבייט ..מה עושים??
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אין קשר בין הזכרון לבין הדיסק קשיחנראה לי שאתה לא משתמש בכבל IDE 80 גידים ולכן הדיסק קשיח מוגבל לATA33 מה שעושה אותו איטי ביותראם כבל IDE 80 גידים הוא יכול לעבוד בATA100.. אני לא בטוח שהבנתי אתה אומר שהכול זז באיטיות או שמתי שהביוס עולה זה נהיה איטי עד שעושה בוט?
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר שהוינדוס עולה הכל איטי... הדיסק מזוהה בצורה קתינה הבעיה היא רק במהירות
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים יש לך עוד הארדיסק במחשב? תבדוק שהווינדוס מותקן על החדשופנטיום 3 לא כזה מהיר גם..
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים ובדקת כמה גידים יש בכבל? בכבל הישנים הגידים די עבים, ובחדשים הם דקים מאוד
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר הוינדוס צריך ליהיות מותקן על החדש? למה?? והמחשב ניהיה יותר איטי בצורה משמעותית מבלי ההארד דיסק.. אז זה לא קשור לפנטיום 3 או משהו...רק מי שמבין בבקשה
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים הם פועלים על אותו כבל ? אם כן איזה כבל בדיוק .? מהי מערכת ההפעלה ? איזה לוח בדיוק יש לך? ותן מפרט מלא....
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים אולי יש לך המון תוכנות, תנסה לפרמט ולהתקין את הווינדוס על ההארדיסק החדשיש לך 2 הארדיסקים? אם כן אתה צריך להתקין על החדש כי יש לך 8 מגה קש לא? ובישן יש לך 2 מגה קש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.