עבור לתוכן

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות רשת עם המחשב שיש לי עכשיו..

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט 750... האם זה יחלק את המהירות בין המחשבים?? אם כן אני רוצה להפוך את זה ל 1500 ולחלק בערך 1000 לי 500 להם זה אפשרי?

ואיזה אפשרויות יש? אלחוטי איך זה הולך

פורסם

אתה יכול לחלק איך שתרצה, אבל תצטרך להתקין תוכנה מיוחדת על המחשבים.

1. אתה יכול לחבר את שני המחשבים לראוטר. (חוטי או אלחוטי) במקרה הזה אתה צריך להתקין את התוכנה על שני המחשבים.

2. אתה יכול לחבר ישירות בין שני המחשבים בלי שום מכשיר מתווך. (חוטי או אלחוטי) במקרה הזה אתה צריך לבחור מחשב שרת שרק שהוא עובד יש אינטרנט, ורק עליו צריך להתקין את התוכנה.

פורסם
  • מחבר

על איזה דרך אתה ממליץ?.....

מה זה ראוטר?? זה טוב?.. שמעתי שיש לפעמים בעיות עם משחקי רשת שיש ראוטר.. אני רוצה את הדרך בלי הבעיות שלשני המחשב תהיינה גישה והכל...

והאם המחשב שהוא שרת יעבוד יותר לאט?

פורסם

אלא אם יש לך חיבור כבלים קבוע (ללא חיוג), בכל מקרה תהיה לך בעיה לשחק באינטרנט עם שני המחשבים בו זמנית, אלא אם זה משחק שכל מחשב יכול לקבל בו מספרי פורטים שונים.

אז איזה חיבור בדיוק יש לך?

פורסם
  • מחבר

adsl 750 אבל אני אעשה 1500 אבל אם יגרום בעיות לא שווה..

איזו דרך לא אכפת לי אם תהיה יקרה! שלא יהיה רשת אתם יודעים מה! דרך אחרת שיהיה מהיר

פורסם

אז קיבלת כבר תשובה איך לעשות את זה

אתה יכול לחלק איך שתרצה, אבל תצטרך להתקין תוכנה מיוחדת על המחשבים.

1. אתה יכול לחבר את שני המחשבים לראוטר. (חוטי או אלחוטי) במקרה הזה אתה צריך להתקין את התוכנה על שני המחשבים.

2. אתה יכול לחבר ישירות בין שני המחשבים בלי שום מכשיר מתווך. (חוטי או אלחוטי) במקרה הזה אתה צריך לבחור מחשב שרת שרק שהוא עובד יש אינטרנט, ורק עליו צריך להתקין את התוכנה.

בכל מקרה אי אפשר לשחק באותו משחק על שני המחשבים, אלא אם אפשר להגדיר לכל אחד פורטים שונים בהגדרות של המשחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים