פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים ניסיתי למחוק תקבצי פרופיל - לא עזר (רק מחק תתמונה שלי ותסמיילים)צריך למחוק ערך ברג'יסטרי ? או קובץ מסוים ?
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מה שמצחיק זה שאני מבין בדיוק על איזו אובססיה הוא מדבר גם לי יש את זה (את האובססיה הזאת), משתתף בצערך אנחנו קצת
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים לגבי החלון הראשי, הוא נשמר ב-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger תחת הערך WindowRect.לגבי החלון של השיחה, הוא נשמר ב-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\PerPassportSettings. מתחת לזה יש איזשהו מפתח מספרי, ומתחת לו צריך להיות ערך בשם IMWindowRect. אם תמחק אותו הגודל והמיקום של החלון יתאפס.עכשיו, רק למען הסקרנות, למה זה חשוב?
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים אתה לא תבין, זה שגעון כזה, סוג של פרפקציוניזם.גם אני משוגע, אבל את זה לא הצלחתי להבין.
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים מחבר לגבי החלון הראשי, הוא נשמר ב-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger תחת הערך WindowRect.לגבי החלון של השיחה, הוא נשמר ב-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\PerPassportSettings. מתחת לזה יש איזשהו מפתח מספרי, ומתחת לו צריך להיות ערך בשם IMWindowRect. אם תמחק אותו הגודל והמיקום של החלון יתאפס.עכשיו, רק למען הסקרנות, למה זה חשוב?JEEZשנים אני מחפש את זההה למה זה חשוב? שיראה יפה אולי...יש גם ערך שמחזיר תאינטרנט אקספלורר לחלונות הרגילים יש ערך שאם מוחקים אותו מנקה את האייקונים בטראיי נוטיפקשן אראה ויד עוד שטויות...זה נקי ומסודר ;Dאהה WINDOWRECT משחזר תחלון לגודל המקורי אבל מה WindowMax עושה?משחזר גודל חלון מקורי של ההחלון בMAXIMIZE? (אין מצב..במקסימייז כל החלונות אותו דבר)תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.