עבור לתוכן

היסטוריית ביוס, יש דבר כזה?

Featured Replies

פורסם

תראו אני עשיתי OC רק למעבד לא לזכרון, כי חששתי שיקרה לו משהו, בכל זאת זכרון של PQI, לא החברה הכי טובה בעולם..

היום קמתי בבוקר המחשב לא נדלק ראיתי שמאורר אחד לא פועל ומקצר הוצאתי אותו והמחשב פעל, אבל מידי פעם קיבלתי מסכים כחולים.

בדקתי את הזכרון תחילה עם התוכנה של מייקרוסופט וקיבלתי כמה שגיאות, ואח"כ עם Memtest-86, וגם שם קיבלתי הרבה שגיאות, אז כנראה שהזכרון נדפק או לפחות סטיק אחד ממנו.

אני רוצה לפנות לאייבורי כי הם נותנים אחריות לזכרון לכל החיים, אבל אני חושש שהם יגידו לי שעשיתי OC בגלל הסטוריית הביוס, למרות שלא עשיתי שום OC לזכרון!

מישהו יודע אם קיים דבר כזה "היסטוריית ביוס" ואיך אפשר לאפס אותה?

אולי להוציא את הבטריה לאפס את גרסת הביוס?

או לאפס את גרסת הביוס בדרך אחרת?

אנשים זה ממש חשוב לי אז בבקשה..

תודה לכל העוזרים!

פורסם

לא נראה לי שיש דבר כזה, ואם יש אז אפשר לאפס על ידי איפוס CMOS (יענו לאפס דרך הבטריה)

פורסם
  • מחבר

בסדר תודה אני אשמח לעוד תגובות כדי להיות יותר בטוח..

ויש לי שאלה ברגע שאני מוציא את הבטרייה זה מאפס את הגדרות הביוס או גם את גרסת הביוס.

כי עדכנתי לא מזמן לביוס מעודכן ללוח.

תודה

פורסם

אין דבר כזה היטוריית ביוס.

דבר שני אתה לא צריך להביא להם את כל המחשב אלא רק את הזיכרון הפגום ולקבל זיכרון חדש.

אין שום שיטה שאפשר למצוא שעשית OC.  אם אתה צריך להביא את כל המחשב פשוט תחזיר את הבאס לNormal ואת המתחים לNornal.

פורסם

תוציא ת'בטרייה, תחכה קצת, ואז זה יאפס ת'הגדרות, לעדכון זה לא יעשה כלום, כי הוא נצרב על זיכרון ROM, כמו הדיסקים של פעם.

פורסם

אין כזה דבר הסטורית ביוס - כשאתה משנה משהו - זה משתנה - אין לך Cookies או משהו בסגנון - לך נצל אחריות בטענה של "לא יודע -קמתי בבוקר וזה לא עובד , מאיפה אני יודע למה "

ואם ישאלו על OC....מה זה בכלל ?  :silly:

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה לכם!!

דרך אגב ההגדרות של הביוס התאפסו כבר שהמחשב עלה בבוקר.

וכדי לוודאות עשיתי Load System Settings Defults או משו בסגנון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים