עבור לתוכן

מאזן האימה 5 המובילות

Featured Replies

פורסם

אתם יודעים שבמלחמת ששת הימים ניצלנו בזכות הנשק הגרעיני שלנו ? לאחר שהצה"ל ספג אבדות קשות והיה מחסור גדול מאוד של אמצעי לחימה האמריקאים הארורים לא הסכימו לשחרר משלוח נשק ענק

לישראל כדי שנוכל להחזיק את הקווים ... אז מה שעשו זה פשוט הוציאו את הטילים מהארון כיוונו אותם לראשים של הערבים שכולם יכולו לראות אותם דרך הלווינים ואז ארה"ב נלחצה מאוד ושיחררה את המשלוח :xyxthumbs: והשאר היסטוריה או היסטריה תלוי איך מסתכלים על זה ::)

וזה עוד בלי התיכנון של הרוסים לפלוש במסות מסחריות לארץ הקודש... אז כבר באמת היה יכול להיות פה בלגן כי ארה"ב לא היתה יכולה להשאר אדישה כשרוסיה תכבוש את אחד המקומות האסטרטגים ביותר

ד"א עד שהמלוח הגיע השתמשו בדוויזיות טנקים של דחלילים שעשו "רעש" כדי להפחיד את הערבים דרך הקשר

אבל מה שכן אני גם לא מבין למה צריך כל-כך הרבה פצצות גרעיניות ?!?!?

• תגובות 76
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מודע לכך שישראל לא מכריזה בפומבי/לא מאשרת על חזקה בנשק גרעיני מסיבות "אישיות"?

פורסם

אתם יודעים שבמלחמת ששת הימים ניצלנו בזכות הנשק הגרעיני שלנו ? לאחר שהצה"ל ספג אבדות קשות והיה מחסור גדול מאוד של אמצעי לחימה האמריקאים הארורים לא הסכימו לשחרר משלוח נשק ענק

לישראל כדי שנוכל להחזיק את הקווים ... אז מה שעשו זה פשוט הוציאו את הטילים מהארון כיוונו אותם לראשים של הערבים שכולם יכולו לראות אותם דרך הלווינים ואז ארה"ב נלחצה מאוד ושיחררה את המשלוח :xyxthumbs: והשאר היסטוריה או היסטריה תלוי איך מסתכלים על זה ::)

זה לא מלחמת ששת הימים אלא יום הכיפורים (בששת הימים הפתענו את המיצרים הסורים וכו' כשהרסנו להם את המטוסים)

לדעתי צריך מישהו עם ביצים כמו בגין כדי שנשק גרעיני לא יגיע למקום הלא נכון (בעבר עירק והיום אירן!!!! )

פורסם

יו איזה מסטול אני ... צודק זה היה במלחמת יום כיפור...

אתה מודע לכך שישראל לא מכריזה בפומבי/לא מאשרת על חזקה בנשק גרעיני מסיבות "אישיות"?

לא צריך לאשר מה שכולם כבר "יודעים" והאמריקאים "ידעו"

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני לא הבנתי משהו מהאתר שנתנו העמוד הראשון: המיספר של הראשים, כולל את הטילים מרובי הראשים? אני יודע שיש לרוסיה כמה וכמה טילים כאלה שתוך חצי שעה מרגע השיגור עושים ALT CTRL DELET למדינה בגודל של יוון, כל אחד... ואני לא מדבר על הפצצות מימן, שכל אחת עושה חור בגודל של מכתש רמון...

אגב, בטווח של 50 ק"מ ההרס הוא 100%, שום דבר לא נשאר במקום, אבל הקרינה יכולה להרוג, באופן ישיר, גם במרחק של 150 ק"מ...

אני מצתרף לאמירה שכל זה מיותר, אבל אתם שוכחים, שבלי התחרות בין ארה"ב לברה"מ לפתח רכב שיוכל לשאת את ראשי הנפץ האלה כמה שיותר רחוק, כמה שיותר מהר וכמה שיותר הרבה, חקר החלל הייה מתפתח הרבה יותר לאט, וחקר החלל תרם די הרבה לרפואה ולאיכות החיים של כולם, ככה שלפי דעתי הפצצות האלה לא עיקבו בבאופן משמעותי את התפתחות הרפואה והטכנולוגייה.

ולגבי הצוללות: אם לארה"ב היה שכל והם היו עוזרים לרוסים לתחזק את הציוד שלהם, ואז הם היו צריכים לבזבז פחות כסף על הגנה על הסביבה ועל מעקב אחרי טרוריסטים שמשיגים את הציוד הזה ו"מתחזקים" אותו לבד.

פורסם

:s05:

לא נורא , תמיד יש את ה system restore

פורסם

:nono:

נראה לי נצטרך לעבור מערכת הפעלה אם אתה מבין למה אני מתכוון  :yelclap:  :lol:

פורסם

שימו לב לפילוסופיה חדשנית שאני נוקט בה לאחרונה כמעט כלפי הרבה דברים מנופחים ומפחידי:

Who gives a fuck?

לישראל יש 2456343.7 ראשי נפץ גרעינים ופצצת מימן בפיתוח ולרוסיה יש 2451235.6 אז מבחינה תאורטית הסיכוי להשרדות

במלחמה ביניהם הוא 0.0131412....

בחייכם אנשים, לשחק בסימס 2 יותר מעניין מאשר לדון על כמה פצצות יש לכל אחד ואיזה גברגברים אנחנו שמחזיקים טריליון טון חנ"מ במרתף של הכור בדימונה.

אם תהיה מלחמה גרעינית הרבה לא ישרדו. that sums it all.

פורסם

אני לא הבנתי משהו מהאתר שנתנו העמוד הראשון: המיספר של הראשים, כולל את הטילים מרובי הראשים? אני יודע שיש לרוסיה כמה וכמה טילים כאלה שתוך חצי שעה מרגע השיגור עושים ALT CTRL DELET למדינה בגודל של יוון, כל אחד... ואני לא מדבר על הפצצות מימן, שכל אחת עושה חור בגודל של מכתש רמון...

אגב, בטווח של 50 ק"מ ההרס הוא 100%, שום דבר לא נשאר במקום, אבל הקרינה יכולה להרוג, באופן ישיר, גם במרחק של 150 ק"מ...

אני מצתרף לאמירה שכל זה מיותר, אבל אתם שוכחים, שבלי התחרות בין ארה"ב לברה"מ לפתח רכב שיוכל לשאת את ראשי הנפץ האלה כמה שיותר רחוק, כמה שיותר מהר וכמה שיותר הרבה, חקר החלל הייה מתפתח הרבה יותר לאט, וחקר החלל תרם די הרבה לרפואה ולאיכות החיים של כולם, ככה שלפי דעתי הפצצות האלה לא עיקבו בבאופן משמעותי את התפתחות הרפואה והטכנולוגייה.

ולגבי הצוללות: אם לארה"ב היה שכל והם היו עוזרים לרוסים לתחזק את הציוד שלהם, ואז הם היו צריכים לבזבז פחות כסף על הגנה על הסביבה ועל מעקב אחרי טרוריסטים שמשיגים את הציוד הזה ו"מתחזקים" אותו לבד.

אתה עושה צחוק נכון? לסמוך על הבננות של פוטין באמת הצחקת אותי, ומה אם מחר פוטין ימות מי יתפוס שם תשלטון איזה מטורף לך תדע רוסיה היא לא מדינה שאפשר לסמוך עלייה שתשמור על שלום עולמי ומה שמעניין אותה זה הצרות שלה עצמה או כסף שבשבילו היא מוכנה למכור הכוללל(כור באירן לא מספיק לך) תפסיק כבר לתמוך במדינה הזאת חוץ מקצת דיבורים בזמן האחרון רוסיה לא עשתה כלום למען ישראל אם תסתכל טוב הם תמיד עם הערבים אז מה אתה תומך בהם כול כך גם אם הייתי רוסי לא הייתיח מסתכל לעבר המדינה הזאת

פורסם

ציטוט מדבריו של פוטין אחרי הפיגוע בתיאטרון: "אני מזמין את כל הערבים לבוא לבתי החולים הכי טובים שיש לנו, אנחנו נעשה להם ברית מילה, באופן קפיטאלי, מהשורש..."

רוסיה לא במצב של להיכנס למלחמה. כמושאמרת הרוסים שקועים יותר מידי עמוק בבוץ של עצמם, ובהעדר מישטר קומוניסטי (שהממשלה שולטת על כל הכספים שעוברים המדינה...) אם צריכים למצוא מקורות מימון כלשהם! ייצוא הנפט והמכונות לא מספיק, בכל זאת, זה המדינה הכי גדולה בעולם...

פורסם

הכי גדולה בעולם? המדינה הגדולה בעולם היא סין שאתה מדבר על כסף ועל מדינה אתה לא מסתכל מה השטח שלה, מה שבאמת מעניין זה מספר התושבים שלה.

רוסיה היא מדינה נכשלת כבר היה על זה דיון יש לה עשרות משאבים ומחצבים שמדינות חולמות עליהם הבעיה שיש להם מנהיגים דפוקים, תראה את ערב הסעודית תראה כמה כסף היא עושה מנפט מה שהיא מרוויחה ביום רוסיה עושה בשנה במכירה של כורים גרעיניים למרבה במחיר, ותאמין לי ש"הנסיכים" ו"המלכים" הסעודים לא כאלה חכמים פשוט הרוסים טמבלים.

אם רוסיה הייתה משקיעה כסף, ודואגת שהוא הילך למקום הנכון היא הייתה יכולה ליצא נפט, אלומיניום, יהלומים, גז ועוד הרבה דברים אבל היא לא.

חרא מדינה!

ופוטין תומך בערבים מה לא מובן פה אם הוא היה מתנגד לאיסלאם הקיצוני כול כך הוא לא היה בונה לו כור גרעיני אני עדיין לא תופס איך רוסיה עושה את זה איראן תמכור ראשי נפץ גם לצ'צ'נים פשוט טימטום.

פורסם

רוסייה צריכה כסף. רוב התשתיות שלה הרוסות (ותאמין לי, יש להם לא פחות תשתיות מלארה"ב וסין...), והם עושים הכל כדי להרוויח את הכסף...

ואירן אולי נשלטת ע"י מוסלמים, אבל השילטון שם די רציונאלי... חוץ מהקטע של תמיכה באירגוני טרור, ובהתחשב בזה שזה ראציונאל מוסלמי...

פורסם

אתה שומע מה שאתה אומר לא נראה לך שהמשוואה תמיכה באירגוני טרור+יכולת גרעינית שווה לסוך העולם? אתה פשוט לא מבין על מה אתה מדבר כנראה רוסיה בונה כרגע אסון עולמי.

אתה פשוט לא מבין עד כמה זה גרוע השילטון באיראן הוא בן הפאנאטים בעולם אם לא הכי פאנאטי.

פורסם

השילטון באירן לא ערבי; הפרסים אולי שונאים אותנו, אבל יש להם קצת יותר שכל בקודקוד מלערבים. אני מאמין שהם יחשבו פעמיים לפני שהם ישלחו עלינו משהו...

זה שהפצצות יכולות להגיע למרומות אחרים, זה באמת בעייה, אבל אני חושב שהאירנים יטפלו בה כמה שהם יוכלו- הם ינסו להרגיע את הערבים המטומטמים שלהם הם ימכרו :-\

פורסם

מה איפה אתה חי תגיד לי על איזה פרסים אתה מדבר באיראן הייתה מהפכה אם אתה לא יודע והמוסלמים עלו לשילטון.

השילטון שם גרוע למדינת ישראל יותר מכול שלטון מוסלמי פאנאטי אחר אתה פשוט לא מבין על מה אתה מדבר.

תגיד לי יש הבדל בין צ'צ'נים איסלאמים פאנאטים לבין חאמאסניקים? לא שני אלה מוסלמים קיצוניים ומטומטמים אותו דבר האיראנים רק יותר גרוע.

עשה טובה וקרא טיפה הסטוריה של ה30 שנה האחרונות ואז תבוא לכאן ותדבר על איראן.

תפסיק להצדיק את הרוסים הם ימכרו גם את האמא שלהם בשביל כסף(אני מדבר על רוסיה מצטער אם מישהו נעלב) מכירת כור גרעיני לאיראן הוא כמו לתת למחבל פצצה גרעינית בידיים!.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים