עבור לתוכן

Dreams..

Featured Replies

פורסם

כרגע חשבתי על משהו, נגיד שאתה חולם ואני אישית יכול לשלוט במה שאני חולם זאת אומרת אני מתעורר בתוך החלום ועושה כול מיני דברים אבל נגיד מקום שלא ראיתי או שאני לא זוכר איך הם נראים התמונות פשוט נעלמות כמו במשחקי מחשב שיש מין חלקים אפורים,כאילו חסרים לי חלקים בפאזל,מה איתכם?

איך אתם חולמים?

• תגובות 36
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי חלומות נבואה. אני רואה מישהו מת בחלום וזה בד"כ קורה. ב-5 השנים האחרונות ראיתי 4 אנשים מתים בחלום וכולם באמת מתו תוך עד יומיים מן החלום או שגיליתי שהם מתו לפני זמן קצר.

חוצמזה, אני כמעט לא חולמת, כשכן אז אני זוכרת בטשטוש את החלום בעודי מתעוררת ונזכרת אט אט כשאני רואה דברים שקשורים לחלום ומזכירים לי. מה עוד? בצבא גיליתי שאני מדברת מתוך שינה - יותר נכון, מקללת בגרמנית מתוך שינה. היתה מישהי ממש אדישה ואנוכית בקורס שלי שכל הזמן רבתי איתה ומסתבר שגם היא מדברת מתוך שינה וישנו מיטה מול מיטה ובנות מהחדר סיפרו שפשוט היינו רבות מתוך שינה ואני הייתי מקללת אותה בגרמנית :lol:

פורסם
  • מחבר

פעם שהיתי קטן אני לא יודע אם אני חושב שזה כך או שזה באמת היה כך כי היתי רק בן 9 או 8 ככה שזה היה מזמן,אבל חלמתי שאני יהיה באיזה אירוע משפחתי ודוד שלי יתלהב מהסוללה החדשה שלו לפלאפון וזה באמת קרה,ועוד כול מיני שטויות קטנות כאלו,לא חלמתי חלומות כאלו מזמן :(

פורסם

יש משהו שנקרא חלום צלול, Lucid Dream. זה כשאתה מודע לעצמך לגמרי בחלום ויכול לשלוט במה קורה, ולא רק בך, זה לא כשאתה תופס את עצמך ואומר "רגע, זה חלום". היו לי שניים שלושה כאלה וזה באמת מגניב. אפשר לתרגל את זה, קראתי פעם מאמר ממש מעניין על זה, אבל אין מצב שאני אמצא אותו (גם ככה הגעתי אליו בטעות). היה לי אחד כזה לפני איזה חודשיים, הגעתי למסקנה שאני חולם והחלטתי לנצל את המצב ולהתחיל לבדוק את הסביבה, כי זה היה מקום חדש שלא הייתי בו. מעניין שכל החלומות שלי קורים בלילה לעוד מישהו יש משהו כזה? וגם אני הרבה פעמים מוצא את עצמי לא מסוגל ללכת כי כל הזמן יש לי סחרחורות, אני מאבד שיווי משקל ונופל... ???

פורסם

אני חולם חלומות מטורפים, עם הרבה אפקטים, Dolby EX 2 ו Wide Screens. ממש קולנוע מוחי.

יש גם המשמעות השניה של "מטורפים" - פעם חלמתי שחבר שלי בא ומתחיל להצית לי ת'בית, פעם חלמתי שתליתי כביסה עבור אמא של אייזק (לצורך העניין, אייזק הוא לא החבר), יש את החלומות המעצבנים האלה שגורמים לך להתגעגע לאקסיות שלך (מי שמבין, מבין), שפשוט גורמים לך יום שלם להיות בשבזה ולחשוב על זה... מדכא משו.

גם לי יש את תופעת החיזיון, אבל די צולעת. הרבה פעמים אני חולם על רגעים מסויימים שמתרחשים בנקודה מסויימת בעתיד, בדיוק באותו מצב כפי שחלמתי אותו.

פורסם

יש משהו שנקרא חלום צלול, Lucid Dream. זה כשאתה מודע לעצמך לגמרי בחלום ויכול לשלוט במה קורה, ולא רק בך, זה לא כשאתה תופס את עצמך ואומר "רגע, זה חלום". היו לי שניים שלושה כאלה וזה באמת מגניב. אפשר לתרגל את זה, קראתי פעם מאמר ממש מעניין על זה, אבל אין מצב שאני אמצא אותו (גם ככה הגעתי אליו בטעות). היה לי אחד כזה לפני איזה חודשיים, הגעתי למסקנה שאני חולם והחלטתי לנצל את המצב ולהתחיל לבדוק את הסביבה, כי זה היה מקום חדש שלא הייתי בו. מעניין שכל החלומות שלי קורים בלילה לעוד מישהו יש משהו כזה? וגם אני הרבה פעמים מוצא את עצמי לא מסוגל ללכת כי כל הזמן יש לי סחרחורות, אני מאבד שיווי משקל ונופל... ???

http://ldreams.com/www/pages/main_h.php

פורסם

האלה שגורמים לך להתגעגע לאקסיות שלך (מי שמבין, מבין), שפשוט גורמים לך יום שלם להיות בשבזה ולחשוב על זה... מדכא משו.

אני מכיר את זה טוב מדיי הייתה לי חברה לשנתיים שאחרי זה לקח לי בערך שנתיים וחצי להפסיק לחלום עליה למרות שהיו לי אחרות כבר...

חוץ מזה אני בדרך כלל לא זוכר חלומות ואם כן אז אני מודע לזה שאני חולם

פורסם

אפרופו Lucid Dream ... כשהיתי קטן ביסודי חלמתי חלום שאני בכיתה בב"ס כשהבנתי שאני חולם והתחלתי להסתובב בכיתה פגשתי ילדה אחת שממש ממש שנאתי אותה...

ואז אני חושב לעצמי , רגע ! אם זה חלום זאת אומרת שאני יכול לעשות מה שאני רוצה נכון ? ??? ואם אני יעיף לילדה הזאת איזה בעיטה עסיסית אני הרי לא יענש ?  ;D כי זה הרי חלום ומקסימום אני יתעורר !

ok אני ניגש אליה בחלום עם חיוך רחב מאוזן לאוזן...ותוך כדי שאני מעיף לה בעיטה עצבנית אני מרגיש שמשהו בגוף שלי זז בצורה חדה... אני פוקח את העניים במהירות ואני רואה את הרגל שלי עפה לתוך הקיר !  :o

מיותר לציין שזה מאוד מאוד כאב וכמעט שברתי איזה אצבע  :P

מוסר השכל ... גם בחלומות אי אפשר להתחמק מעונש  >:(

ד" אתם מכירים את החלומות האלה שאתם הולכים לישון וישר מתעוררים כשכבר בוקר בחוץ בלי שהרגשתם שישנתם בכלל ?  ???

או את החלמות האלה שמרגישים שנופלים ? אחד החזקים !

או את אלה שכל קשר למציאות מקרי בהחלט ? שאתם אומרים לעצמכם WTF הולך פה ?!?!?

או שזה חלום בתוך חלום ?

או אחד שהוא כל כך אמיתי שאתם כבר לא זוכרים אם זה קרה באמת או לא  ???

יש לי עוד הרבה סוגים ... :xyxthumbs:

פורסם

לא מזמן חלמתי משהו הזוי לחלוטין, חלמתי שאני רואה את עצמי בגוף שלישי מקליד משהו בסלולרי שלי וזהו

התעוררתי, אמרתי סבבה...חלום...בערב כזה בדקתי סתם בצחוק את המכשיר וגילתי שכתוב שמה משהו מאוד מפחיד, מה שנרשם אני לא ארשום כאן

אבל אני אודה לכם אם תשימו לינק לאתר שעוזר לפרש חלומות, תודה.

פורסם

אני יודע מה עשית בקיץ האחרון ?  ::)

ד"א יש מצב שאתה רשמת את זה מתוך שינה ?

אח שלי הקטן הולך מתוך שינה בכיף... פעם תפסתי אותו פותח את הדלת ובא לצאת החוצה  :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם כבר מדברים על קולנוע מוחי,פעם שרק הוציאו את GTA2 חלמתי שאני עומד בצומת שליד הבית ספר שלי,פתאום אני קולט משאית מתפוצצת ואני רואה את עצמי בגוף שלישי משהו מדהים.

פורסם

גם לי יש חלומות נבואיים, רק שאני רואה איזה תמונה אחת, ואז יום-יומיים אחר כך אני רואה את אותה תמונה

לא מזמן חלמתי משהו הזוי לחלוטין' date=' חלמתי שאני רואה את עצמי בגוף שלישי מקליד משהו בסלולרי שלי וזהו

התעוררתי, אמרתי סבבה...חלום...בערב כזה בדקתי סתם בצחוק את המכשיר וגילתי שכתוב שמה משהו מאוד מפחיד, מה שנרשם אני לא ארשום כאן

אבל אני אודה לכם אם תשימו לינק לאתר שעוזר לפרש חלומות, תודה.

[/quote']

תגיד מה היה כתוב

פורסם

גם לי יש חלומות נבואיים, רק שאני רואה איזה תמונה אחת, ואז יום-יומיים אחר כך אני רואה את אותה תמונה

זה נקרה דה ג'וו ... שנראה לך שהית בסיטואציה הזאת כבר הוא שאתה רואה משהו שנראה לך שראית אותו כבר

פורסם
  • מחבר

Neo they Are here,run for it!!! ;D

פורסם

חחח החלומות שנופלים זה הכי מפחיד בעולם!!!

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים