עבור לתוכן

קניתי בטלפילד ויטנאם ולא קיבלתי סידי קי

Featured Replies

פורסם

::) ::)

פורסם

רק שתדע שהם מחויבים (!) להחליף לך אם לא עברו 14 ימים מאז הקניה ויש לך את כל החשבוניות. (חוק הגנת הצרכן, אמא שלי עורכת דין ;))

פורסם

תצלם את הקופסא, ותראה שאין סידיקי תכתוב מי אתה מה קרה וכל השטויות האלה.

תכנס לאתר של EA (זה של EA לא?) יש שם קטגוריה של תמיכה טכנית, תרשם שם, תשלח להם שם את האימייל עם התמונות ואם הכל ילך כמו שצריך תקבל את הסידי קי תוך יומיים.

גם לי הייתה מעין בעיה כזאת הלכתי לאתר שם והם שלחו לי את הסידיקי תוך יומיים או 4 ימים כי הם רצו שאני שלח עוד כמה תמונות.

פורסם

קורה לא פעם שלא מספקים CD KEY למשחק.

דבר ראשון-תבדוק אם זה לא בסוף החוברת הוראות שבקופסא [יש משחקים שמספקים CDKEY בתוך החוברת מתוך בטיחות שלא יגנבו את הסידיקי].

אם אין סידיקי,תפתח את החוברת ההוראות

אמור להיות מספר טלפון של מרכז תמיכה טכנית ושירות לקוחות.

תתקשר לשם,תספר על כך שקנית עותק ולא סיפקו לך CD KEY,תוך 2 דקות יספקו לך סידיקי חדש ושלום על ישראל.

אני מכיר הרבה אנשים שלא קיבלו סידיקי,ועשו את מה שכתבתי לך למעלה.

הערה חשובה:תתקשר למרכז תמיכה אם מדובר בעותק שעבר תרגום,והופץ ע"י חברה ישראלית.

אם קנית את העותק מחנות כמו פריק,וקיבלת עותק אמריקאי,אז תחזור לחנות ממנה קנית ותבקש להחליף עותק.

פורסם

קניתי את העותק בבאג מחשבים והוא מגיע בקופסה שמאחורה כתוב בעיברית... וכתוב שם הד ארצי... קיצר יתקשרתי להד ארצי והם נתנו יל 10 סידי קיס!!

ואף אחד לא טוב!! והם אומרים לי המ שיש לנו הוא מקורי בלבד חחח קיצר נידפקתי!!

יום ראשון הוא אמר לי להיתקשר המנהל של באג כי יתקשרתי אליו וסיפרתי לו את הסיפור הזה שיתקשרתי להד ארצי והם נתנו לי קודים דפוקים!!

קיצר אם נגיד זה היה איזה בןא דם מבוגר שהיה בא ומבקש החלפה בכיף היו מחליפים לו את זה ואני כולה בן 18 ונראה כמו בן 16 חחח אז הם חושבים כנראה שגנבתי

את הקוד!! קיצר אם הן לא מחליפי לי את הקוד אני מגלה איזה אוטו יש לכל אחד ויוצא לצייד קטן!! שרפית מכוניות והכאת אנשים :D

פורסם

לך לבאג ותדרוש את אותו המשחק רק בקופסא אחרת, אם אתה פוסי קח את אבא שלך איתך הוא ידע מה לעשות איתם :xyxthumbs:

פורסם

אני הולך ביום ראשון שוב אני ירים את החנות יצעק שהם שקרנים יגיד לאנשים שנכנסים לקנות במחירים נמוכים יותר בפנדה,זיגזאג,נועה :silly: :silly:

יביאו משטרה מי שם עליהם אני ישחורר תוך דקות חחח בכל מקום יש לאבא שלי קשרים... :lol: :lol:

רק אני לא מבקש ממנו כלום עדיין... טוב קיצר אני מעוצבן אני קניתי ביום ראשון ורק ביום ראשון אני ילך אליהם שוב שתבינו שבוע בלי משחק!! שבוע!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים