פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים מה זה לא קיבלתי סידי קי בקופסה הכונה שאין מדבקה אם הקוד למי שיש את המשחק יכול להגיד לי בבקשה מה הוא קיבל בקופסה?? אני קיבלתי שלוש דיסקים, איזה חוברת של EA משחקים של 2004 ועוד איזה דף כזה... שרשום שם לטיפים ועצות להיתקשר למספר... אבל זה בכלל לחו"ל וחוץ מזה לא קיבלתי כלום!! איפה חוברת ההוראות :P איפה הסידי קי מה זה על מה שילמתי 214 ש"ח :-\ :-\ ועוד שאלה מה קיבלתם באוסף של 1942 אם למישהו יש אותו פה... אני קיבלתי 4 דיסקים וחוברת הוראות וכמובן מדבקה שמודבקת בתוך האריזה אם שלושת הסידי קיס של כל משחק... :)
פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים מה זה לא קיבלתי סידי קי בקופסה כאילו אין מדבקה... למי שיש את המשחק יכול להגיד לי בבקשה מה הוא קיבל בקופסה?? אני קיבלתי שלוש דיסקםי איזה חוברת של EA משחקים של 2004 ועוד איזה דף כזה... שרשום שם לטיפים ועצות להיתקשר למספר... אבל זה בכלל לחו"ל וחוץ מזה לא קיבלתי כלום!! איפה חוברת ההוראות :P איפה הסידי קי מה זה על מה שילמתי 214 ש"ח :-\ :-\ ועוד שאלה מה קיבלתם באוסף של 1942 אם למישהו יש אותו פה... אני קיבלתי 4 דיסקים וחוברת הוראות וכמובן מדבקה שמודבקת בתוך האריזה אם שלושת הסידי קיס של כל משחק... :) פיצול אישיות?
פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים אופס חחח כמה טעויות חח רק שניה אני מתקן תוקנו הטעויות ולדברים האחרים תשים לב טוב טוב מה רשמתי
פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים מה?לא יכלת לכתוב יותר לא ברור מזה?חבל כי אני נהנה מהאתגר שבלפענח הודעות מוזרות.ותתחיל להשתמש גם ב "." "," "-", זה יעזור.בקשר למשחק:לא הבנתי איזה דפים קיבלת, אולי זה רשום על הדף הזה של EA?
פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים טוב אז ככה קניתי בטלפילד ויטנאם ובטלפילד 1942 באוסף... עכשיו בקופסה של 1942 קיבלתי 4 דיסקים,סידי קי לכל משחק,חוברת הוראות. בויטנאם קיבלתי 3 דיסקים,חוברת אם כל המשחקים האחרונים של EA לשנת 2004 ששם מוסבר קצת על כל משחק של EA לשנת 2004,ודף נוסף אם טלפון של החברה שאם יש לי בעיות אני יכול להיתקשר אליהם, אבל מה זה תקף רק בארה"ב,קנדה ויש עוד מספר שתקף לעוד איזה מדינה אבל לא לישראל... ובקופסה של ויטנאם לא קיבלתי את הסידי קי!! הסידי קי אמור להיות מדבקה קטנה שמודבקת בפנים... אבל אין את המדבקה!! מה עושים?? יתקשרתי לבאג והם אומרים אין מה לעשות פתחת את הקופסה עכשיו אי אפשר להחליף ואני אומר להם נו ברור איך אתם מצפים שאני יגלה אם יש או אין לי סידי קי אני לא רואה דרך קירות או דרך קופסאות של משחקים... אז הם אמרו לי שאני יתקשר לתמיכה טכנית... ושהם יביאו לי סידי קי אבל לפי דעתי זה לא הוגן אני קניתי את המשחק ב-214 ש"ח ואני אמור לקבל בקופסה הכל!! ולא להתחיל להיתקשר לתמיכה ולשבור את הראש... מה אתם אומרים לבוא אליהם מחר בטענות ולבקש החלפה :-\ אני מקווה מה שרשמתי עכשיו מובן הרבה יותר
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים תכניס לבאג בראש זה מה שאני אומר!!!מה זאת אומרת לא קיבלת סי די קי? שילמת נכון? אז זהו שיפסיקו לזיין במוח!!!
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים ברור אני הולך מחר!! הם לא מחליפים אני הולך קורה לשני חברים טובים שלי דופקים להם את המכוניות ואת כל הכסף... וניגמר הסיפור אחרי זה ניקנה לי בטלפילד ויטנאם שוב חחח בכסף שלהם וישאר לי עוד בכיס
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים אני לא הייתי כזה מסתבך, הייתי הולך לחנות שקניתי את זה ממנה ומבקש להחזיק כי קיבלתי מוצר פגום... מעניין אם זה יעבוד, אני יודע שפעם החזרתי משחק (כוכב כחול, עם הסטיק, למי שזוכר) כי הוא פשוט לא עבד, אני לא חושב שהמצב שונה היום (חוץ מזה שעברו כמה שנים טובות).
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים טומי טיצ'ר, תסתכל בתוך החוברת... המדבקה כנראה מודבקת על אחד הדפים בסוף החוברת או בתחילתה.
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים אם הם לא מחליפים אז נישתמש בשיטה השניה... אני לא אחד שסתם בהתחלה מתחיל בלגן אם צריך אז צריך... אני בזבזתי בקניה הזאת 413 ש"ח!! ובקשר לזה שיגיב כרגע בדקתי ואין כלום ושאלית בפורום בגיימר פורום בטלפילד הם אמרו שיגיע מישלוח דפוק לארץ ויש כמה אנשים חוץ ממניש גם קיבלו קופסה בלי סידי קי :-\
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים מה הקשר טיצר עכשיו?? :P אים זאת חוברת של המשחקים של EA לשנת 2004 אין שם חוברת של המשחק בכלל!! נראה לי משהו דפוק כי הייתי צריך לקבל חוברת של המשחק עצמו
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים סתם, היה לי משחק אלקטרוני מטריף כזה, כשהייתי קטן... קראו לו טומי טיצ'ר. משווווו טיצ'ר.קיצר, תחזיר לחנות, תחזיק סכין מושחז ביד ותתחיל לצעוק - "למממממהההההההה אמא, למממממממהההההההההההההה"!!!
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים :lol: :lol: אין הם חייבים להחליף בשבוע בלבד קניתי 4 משחקים אצלהם!! סימס 2,בטלפילד ויטנאם שני עותקים,בטלפילד 1942 אנטולגי סימס 2 בשביל אמא שלי היא מתה על זה בטלפילד ויטנאם אחד בשבילי ואחר בשביל דוד שלי ובטלפילד 42 גם בשבילי... באחד היה סידי קי והכל היה בסדר ובשני לא :P :P
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.