עבור לתוכן

הי אחים! יש לי בעיה במחשב בערך - Microsoft Visual C++ Runtime Library

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני משחק במשחק קאונטר סטרייק כבר 3 שנים עם המחשב הזה

AMD Athlon XP 1700 ( K7 Socket A - 266BUS 1.47GHz )

Gigabyte GA-7VTX-H

Micron 256mb ddr 2100 (PC2100)

היה לי GF3Ti200 עד שהוא התחיל לעשות בעיות וכיבה לי את המסך של המחשב כל הזמן.. אז החלפתי אותו ב

Nvidia RIVA TNT2 Model 64\Model 64pro

ואני רץ על ווינדוס XP.

טוב אז כבר 3 שנים אני משחק במשחק הזה וטוב וכיף אמנם החומרה שלי לא טובה כמו שהיא הייתה אז שקניתי תמחשב, כי גם הדרישות של המשחק השתנו ככל שהוא התעדכן אבל אני מרוצה++ מהמחשב ואין לי בעיה איתו.

עד שלפני חודשיים בתחילת אוגוסט אני שיחקתי לי לתומי ופתאום נופל עליי הארור הבא:

http://www.fatality-clan.net/arctic/runtime-error.jpg

(ניתן לציין כי הארור בא על רקע של תמונה מהמשחק בעוד התמונה הזאת היא על הרקע של תפריט המשחק כאשר אני מנסה להפעיל אותו)

ומאז אני בעיקרון לא יכול לשחק קאונטר סטרייק.

בדרך כלל אני מקבל את הארור ישר כשאני נכנס לתפריט הראשי כפי שמוצג בתמונה, אבל לפעמים גם אני מצליח להיכנס לתפריט ומשחק כ10-15 דקות של אושר עד שאני מקבל את הארור שוב.

אפשר לומר שניסיתי הכל - פורמט פעמיים, דרייברים של לוח אם, של כרטיס גרפי של כושילאומו ואני עדיין מקבל את הארור. הבעיה קרתה בזמן שהיה לי את הGF3 ואז החלפתי את הכרטיס לריבה טי אן טי והבעיה עדיין נותרה. לא יודע מה לעשות.. הארור כמובן בא בכל שאר המשחקים של האלף לייף (המשחק-אם של קאונטר סטרייק..)

אם מישהו יכול לעזור לי .. תודה!!!! :(

פורסם
  • מחבר

בבקשה תעזרו לי..

!

אל תתנו לנושא להדרדר לעמודים האחרונים!

פורסם

איני מכיר את המשחק, אך באפשרותך לנסות כמה דברים:

א.אם גם לאחר שהעתקת את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של Nvidia (אם אני לא טועה 66..) המשחק לא פועל, נסה להוריד דרייברים אחרים לכרטיס, את אלה של אסוס או של אומגה.

ב.אם יש אפשרות לבטל את ה Direct 3d לפני הכניסה למשחק, עשה זאת והשאר מסומן OPENGL אם קיימת האופציה הזאת.

ד.תוריד מ כאן את הRuntime ושלח אותו ישר לתיקיית המשחק

ה.נסה למצוא כאן תשובה לשאלתך

בהצלחה!

פורסם

נידפקת תצטרך לפרמט כי זה FATAL ERROR שאי אפשר לתקן

פורסם

הוא כבר פירמט פעמיים וזה לא עזר..J.a.C.k, הפתרונות שהבאתי לו עזרו למי שניסה אותם, כנס לקישור האחרון שהבאתי ותראה.

פורסם

קוראים לי יבגני !

NICE ;D

תודה זה גם יכול לעזור לי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הממ תודה על הלינק לפורומים האלה בקשר לבעיה הזאת.. ניסיתי קצת מהפתרונות שלהם חוץ מ

Flashing my BIOS

לא בדיוק הבנתי מה זה או איך עושים את זה.. ובקשר ללינק של ה Runtime Libraries שנתת, יש שם מלא להוריד, איזה להוריד? :<

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים