פורסם 2002 במאי 2723 שנים אני מתכוון לקנות נגן Mp3 או מינידיסק מחו"ל דרך אתר אינטרנט.. כידוע , לפני מספר חודשים , בוטל המכס (שעמד בזמנו על 45%) על מכשירים מסוג זה.השאלה שלי היא : אם אני מבקש מהחנות הוירטואלית שתשלח לי את המכשיר לארץ, האם אצטרך לשלם משהו אחר ? כמו מע"מ למשל ? אם כן , אז מה בדיוק אני אשלם , וכמה ..?(לפני כמה זמן נאמר לי שאצטרך לשלם מע"מ , אך לאחרונה אמרו לי אנשים אחרים שאפילו את זה אני לא אצטרך לשלם) .
פורסם 2002 במאי 2723 שנים (הנה, בדיוק שאלה כזו הועלתה מס' פעמים בעבר, אבל לצערנו אי אפשר לעיין/לחפש בארכיון. :-X ) בקיצור, ביטול המס (45% כמו שציינת), הינו על מכשירים אלקטרוניים שגודלם קטן מ-10*17*3 ס"מ (רוחב,אורך,גובה - בהתאמה). ז"א שאם המכשיר שאתה קונה קטן מהמידות הנ"ל, אתה תשלם מע"מ (17% נכון לרגע זה) בלבד !! שורה תחתונה - תזמין ! צ'או
פורסם 2002 במאי 2723 שנים בידיוק מה שרציתי לשאול הרגע....אני מתכנן תחילת חודש הבא לקנות את ה-Sony MZ-N 505 דרך MiniDisco.המיני דיסק עולה 149.95$ חמודים ונחמדים, לפי מה שאבא שלי אומר אני לא יצטרך לשלם מכס ולא מע"מ מכיוון שהמיני דיסק עולה פחות מ-200 דולרים והקנייה נעשתה בחו"ל...האם זה נכון?
פורסם 2002 במאי 2823 שנים בידיוק מה שרציתי לשאול הרגע....אני מתכנן תחילת חודש הבא לקנות את ה-Sony MZ-N 505 דרך MiniDisco.המיני דיסק עולה 149.95$ חמודים ונחמדים, לפי מה שאבא שלי אומר אני לא יצטרך לשלם מכס ולא מע"מ מכיוון שהמיני דיסק עולה פחות מ-200 דולרים והקנייה נעשתה בחו"ל...האם זה נכון?לא בדיוק.רק אם אתה חוזר מחו"ל, אתה יכול לביא מטלטלין (מינידיסק למשל) בשווי של עד 250$.אבל אם הבנתי נכון אתה מתכוון להזמנה מחו"ל בדואר. אם כך המצב תאלץ לשלם 17% מע"מ.זהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.