פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים המידע היותר מבוסס הוא חוק לתיקון פקודת התעבורה (מס' 63 והוראת שעה), התשס"ד-2004 שהתקבל בכנסת ביום ט"ז באב התשס"ד (3 באוגוסט 2004) ומופיעה כיום בספר החוקים (ובין היתר באתר הכנסת)http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87820.msg764679#msg764679
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים נגיד שהחוק החדש תקף עלי.. ואני מסיע 5 אנשים ברכב ושוטר עוצר אותי.. מה הקנס ? והאם אני מקבל נקודות או משהו על זה ? או שזה רק קנס גם עם זה קורה 60 פעם ?
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים ד.א.אחת שאני מכיר, עברה היום טסט שמיני(!!!), לאחר 84(!!!!!!) שיעורים, ו 2 תיאוריות...ראו הוזהרתם!
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים ממה שאני הבנתי עבירה על ההגבלה של הנוסעים תגרור בחובה קנס בלבד! אפילו ללא הורדת נקודות...
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים כבר נתנו לך ציטוט מהכנסת!אתה יודע...אלה שבפועל קובעים את החוקים.עם כל הכבוד למשרד הרישויי הכנסת יודעים יותר טוב והם המחליטים
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים ראסמי אם שוטר עוצר אותי על זה שהסעתי יותר מ-2 נוסעים אני ישר שולף הדפסים מתא הכפפות ומוכיח לו שלפי החוק מותר לי :auto:
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים ממה שאני הבנתי עבירה על ההגבלה של הנוסעים תגרור בחובה קנס בלבד! אפילו ללא הורדת נקודות... היא צריכה לנוסע רק עם שלט נאון ענק על האוטו של "נהגת חדשה" השלטים הקטנים לא מספיק בולטים ביחס לסכנה נ.ב קנינו אימפרזה חדשה כך שכל מי שנמצא באזור של רחובות ראו הוזהרתם ... אני בשלבי בדיקת ביצועים ויכולות ;D ... לעזאזל האוטו מפרפר לי בהילוך שני !!!! איזה מטורף זה ;D ד"א אני עושה OC לאימפרזה טורבו ! יש לכם איזה היט-סינק טוב להמליץ לי עליו ?
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים מחבר תיראו מה רשום בYNETלא אומרים שם שהחוק לגבי 2 נוסעים יחול על רק מי שעובר מה1 לנובמבר....וזה נוגד לקובץ טקסט שפירסמה הממשלה.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים זה לא הממשלה אלא הכנסת והם אלה שקובעיםככה זה עובד בדמוקרטיהמשרד הרישויי לא יכול לקבוע חוקיםהכנסת כן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.