פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים טוב ככה,מצאנו היום חתול רחוב אחרי שכבר שלושה ימים שמענואותו מיילל ברחוב והיום הבאנו אותואחותי משום מה רוצה לקרוא לו ג'ייסון ואני חייב שם חלופיכי זה חרא של שםחתול קטן וחמוד, בן כשלושה שבועות, מה שאומר שקבענואת היומולדת שלו ב11 לספטמבר (כמו החתול האחר שלי,רקשהחתול האחר גם נולד ב2001,קוראים לו טיטו אגב)וחתול שחור כולו,קצת מפחיד אבל זה יפה דווקאטוב תזרקו הצעות
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים פריץזה איזה חתול חרמן מקומיקסוגם יש על שמו מסעדה בתל אביב ברחוב פרישמ פינת סירקיןמסעדה חבל על הזמן!!ממליץ לכולם!!!!!!אבל עזוב את הפרסום זה באמת שם טוב
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים עשית חכם שביקשת עזרה לבחור שם.אני ביקשתי עזרה מאוחר מדי וההורים כבר קראו לכלב שלי בשם דפוק בטירוף פשוט בא לי לבכות (ריי).פשוט לא מבין מה יש לכולם משמות אמריקקים דפוקים :\
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים פנטר (Penther, not Panter) או דוט.מצאתי חתלתול לבן לגמרי עם פרווה ארוכה ורציתי לקרוא לו לבן אבל מי שלקחה אותו קראה לו בני, איזה מעפן. :-\
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים רייזור!איזה שם שולט!!<אנשים תראו את הפרסום שעשיתי למסעדה למעלה היא ממש טובה לכו!>
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים יאק גארפילדאני מדבר על התוכנית שחצי היה על חתול נורמלי והשני על חתול ממש מגניב שחי במגרש גרוטאות...ואם לא זה אז רייזורואם לא רייזור אז פריץ
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מושרה, הסומה(חח שם של חברה לכרטיסי מסך אבל זה מתאים לחתול ASUMA), מושיק עפיה, שלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.