פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים התפלאתי לראות איך אין כל דיון על המשחק הזה, פשוט משחק אסטרטגיה מדהים, אין גבול לאפשרויות שיש בו, מתחילים מכלום ולבסוף מקימים אמפריה ענקית,אין צורך לחפור עליו יותר מדי אלא פשוט להמליץ עליו בחום בתור אחד ממשחקי האסטרטגיה המושלמים שקיימים.
פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים אני רוצה כבר לשחק בזהאני שנים רציתי את ימי הביניים אבל לא מצאתי...זה אני חייב!
פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים המשחק הזה הרבה יותר טב ממדיוול,באמת עשו עבודה יפה פה.משחק שבהחלט לא עשו קודם.
פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים היום השגתי אותו, סוף סוף!באמת יצירת מופת.אבל יש לי את "פול ספקטרום ווריורס" ועד שאני לא מסים את זה אני לא נוגע בו
פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים איך באמת Full Spectrum Warrior ? קראתי שיש בו הרבה דברים מעצבנים ...ולגבי Rome : Total War אכן משחק מעולה
פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים אני רוצה כבר לשחק בזהאני שנים רציתי את ימי הביניים אבל לא מצאתי...זה אני חייב!רומא כאימפריה לא הייתה קיימת בימי הביניים, רומא שייכת לעולם העתיק.
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים אכן משחק מדהים ...יש גם את WarHammer 40K שהוא נחמד , אבל הסינגל שלו קצת משעמם וקל מידי .
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים מחבר איכותית עד שהגעתי למצב שהמשחק מתרסק כל שניה לדסקטופ ואי אפשר לשחק בו, לעוד המון אנשים יש את הבעיה אבל בינתיים אין פתרון ואני בעצם תקוע עם משחק לא עובד.
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים מה זאת אומרת הגעת למצב, זה נהיה יותר יותר גרוע?ובאמת אחלה משחק, אהבתי את זה שלא כובשים אזורים כמו במשחקים הנכונים אלא כובשים ערים. אני חייב להגיד שלא ניסיתי עדיין את האופציה של להלחם, תמיד עשיתי אוטומטי, אני פשוט אוהב כל כך את האסטרגיית מבוססת תורות.
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים המשחק מתרסק לי לשולחן עבודה כל פעם שאני מחסל את המקדונים, טוב בינתיים אני יטפל ביוונים ;D
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים לא ממש אהבתי את המשחק הזה או בכלל כל משחק כזה... יש פשוט יותר מדי חילים ויורת מדי דברים לשלוט אליהם... אני אוהב משחקי אסטרטגיה אבל לא בקנה מידה ענקי שכזה :P
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים מחבר אולי פשוט קשה לך לשלוט על כל כך הרבה אלמנטים במשחק? (למרות שרמת הקושי במשחק בהחלט סבירה.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.