עבור לתוכן

אוקיי !!! קבלו את רנו מגאן ספורט החדשה (TROPHY) כך צריך להראות דגם ספורט !

Featured Replies

פורסם

http://www.sharks.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1294

עכשיו אני יודע שזו מכונית קונספט, אני יודע שזה רק אבטיפוס וכן אני יודע שנכון לעכשיו זה דגם למרוצים בלבד אבל אני מוכן להתערב שתוך שנה מקס' מהיום נראה את דגם הספורט הזה אוליי בכמה שינויים קלים ע"מ לעמוד בתקנות שונות ימכר כמו לחמניות!

איזה רכב !!!!!!

פורסם

מנהלים זהו תפתחו פורום מכוניות 10 תרדים בשבוע זה כבר מוגזם.

קצת פרטים- רנו לא סתם מתכוונים למכור את המכונית הזאת, מי שיקנה אותה יוכל לשלם כסף ולהשתתף באליפות שרנו תאגן ברחבי אירופה זה לפחות התכנון.

אני בספק אם הכמונית הזאת תגיע לארץ בהנחה שהיא אכן תיוצר.

פורסם
  • מחבר

אין צורך לפתוח פורום חדש בנושא, כמו שאם תהיה תאוצה על סרטי קולנוע לא יפתחו פורום קולנוע ...... בשביל זה יש חלוקה למדע וטכנולוגייה, אקטואלייה ותרבות וכללי שזה כל הזיבולי מח שלא קשורים.

יהיה צעד מאוד חכם מצד רנו להשיק את הדגם הזה כמתחרה באאודי TT ושאר הרודסטרים. הנוחות, הבטיחות והפינוק של מגאן עם העוצמה רכב ספורט עתיר סוסים.

פורסם

לא אהבתי, יותר מדי צהוב, אותו תחת מגעיל של המגאן II, זוועה. - זה רק חיצוניזם, בתאכלס מעניין איך היא מתפעלת.

פורסם
  • מחבר

מתוך הכתבה בשארק:

זו מבוססת על הגרסה החזקה ביותר של המגאן כיום, המגאן-ספורט 225 המוגדשת. השינויים - מפה ועד הודעה חדשה. קודם, היא קיבלה גוף חדש, בעל צורה ספורטיבית-אגרסיבית חלקה, והיא הונמכה ב-10 ס"מ מלאים(!). לאחר מכן, הם שמו מנוע חדש באחוריה (מנוע מרכזי, שיא המסורת) - V6 בנפח 3.5 ל', המצוי כיום במכוניות הגדולות של החברה - האספאס (המיניוואן של רנו) והול-סאטיס (מכונית הסאלון). המנוע מייצר 320 כ"ס וכל אלה מועברים לגלגלים באמצעות תיבה סמי-אוטומטית (סיקוונסיאלית) בעלת 6 הילוכים. כמו כן, היא צוידה מציגים שפותחו במיוחד ע"י מישלין ובלמי דיסק מאווררים. כל אלה יביאו את המכונית למהירות מירבית של מעל 250 קמ"ש.

עכשיו הכוונה לתיבת טיפטרוניק ??

פורסם

לא, מדובר על תיבת הילוכים רציפה, לא טיפטרוניק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים