עבור לתוכן

לכל האנשים שבונים מפרטים מ KSP.

Featured Replies

פורסם

דבר אחד אני לא מבין כשאתם בונים מפרט מ KSP למה אתם מציעים לאנשים הרדיסקים חרא?

אתה תמיד מציעים להם את האותו ההרדיסק ה

SATA 80 giga

שאלה למה?

זה בטח בא עם שנת אחריות אחת ו הרדיסק הוא בין הרכיבים הכי חשובים במחשב וחשוב שיבוא עם כמה שיותר שנות אחריות

שימו SATA עם 8 באפר שבדרך כלל מגיעים עם 3 שנות אחריות , עם כל ההרדיסקים באים ב KSP עם שנת אחריות אז בכלל לא לקנות שם ... אבל אני לא יודע את חוקים האחריות שיש על ההרדיסקים ב KSP (סטינגר אתה בטח יותר , אולי תגיד עם יש הבדל שם בין הרגיל ו ה 8באפר.)

אחר כך אתם לא מציינים שבלי שהאנשים יוסיפו 200שח (190 אני מעגל) הרכבה האחריות על החלקים שלהם תיהיה רק של שנה ולא 3

וגם אתם בדרך כלל שמים את המארזים הגנריים האלו למחשבים מאוד חזקים , במקום לשים את ה compucase.

פורסם

Bessmertniy, למיטב ידיעתי על ההארדיסקים ב KSP במהירות 8MB וגם על ה SATA יש 3 שנים אחריות. (במידה והמחשב מורכב שמה)

מה שאני לא אוהב זה שלפעמים מרכיבים מ KSP במפרט את ההארדיסק במהירות 2MB של Hitachi, אשר בידוע שיש עליו רק שנה אחריות.

מסכים שצריך לציין במידה ולא כוללים הרכבה את הבעיה עם האחריות..

מסכים שאין לסמוך על מארזים ג'נריים עם ספקים ג'נריים, בעיקר במערכות חזקות עם כרטיסי מסך חזקים.

מסכים שהת'רד הזה סופו להיות מועבר לפורום כללי  ;)

פורסם

דבר אחד אני לא מבין כשאתם בונים מפרט מ KSP למה אתם מציעים לאנשים הרדיסקים חרא?

אתה תמיד מציעים להם את האותו ההרדיסק ה

SATA 80 giga

שאלה למה?

זה בטח בא  עם שנת אחריות אחת ו הרדיסק הוא בין הרכיבים הכי חשובים במחשב וחשוב שיבוא עם כמה שיותר שנות אחריות

שימו SATA עם 8 באפר שבדרך כלל מגיעים עם 3 שנות אחריות , עם כל ההרדיסקים באים ב KSP עם שנת אחריות אז בכלל לא לקנות שם ... אבל אני לא יודע את חוקים האחריות שיש על ההרדיסקים ב KSP (סטינגר אתה בטח יותר , אולי תגיד עם יש הבדל שם בין הרגיל ו ה 8באפר.)

ההיטאצי דיסקים סבבה. אין איתם שום בעיות שאני שמעתי עליהן (ולא רק מ KSP אלא גם מחנות אחרת שמעיפה כמויות). אומנם הם קיבלו את הייצור מ IBM שהיו לה בעיות איכות חמורות, אבל בדיוק בגלל זה זה עבר להיטאצ'י. רק להזכירך, בזמנו הדיסקים של IBM היו הראשונים מבחינת הביצועים.

יש עליהם 3 שנות אחריות וב KSP הם טיפה יותר זולים אז מה הבעיה?

אחר כך אתם לא מציינים שבלי שהאנשים יוסיפו 200שח (190 אני מעגל)  הרכבה האחריות על החלקים שלהם תיהיה רק של שנה ולא 3

בד"כ מציינים ואם מישהו שוכח מזכירים לו

וגם אתם בדרך כלל שמים את המארזים הגנריים האלו למחשבים מאוד חזקים , במקום לשים את ה compucase.

יש בעיה עם ה HEC 300 וואט. עם 64 ביט ו 9800 פרו הם מתחילים להיות גבוליים. BIODOME אמר את זה כבר מזמן רק הרבה אנשים טענו שמנסיונם זה אחרת. בזמן האחרון באמת שומעים יותר ויותר על נפילות שלהם. מצד שני גם BIODOME וגם סטינגר שמכירים את הציוד ב KSP טוענים שהספקים נבדקו ומספקים את המתחים. תוסיף על זה את העובדה שאין שם ספק 400 וואט נורמלי אחר אז פשוט מעדיפים את האופציה הזאת גם מבחינת מחיר וגם מבחינת המתחים. אם תסתכל על המפרטים יותר בעיון תראה שגם בד"כ מצטרפת הערה הממליצה להחליף את הספק במשהו איכותי יותר לאחר או במידת האפשר לפני הקניה.

פורסם

כשבן אדם נותן מפרט הוא בסה"כ נותן מפרט, לא המלצה לחנות ספציפית שממנה הוא "בנה" אותו (הוא בנה אותו מתוך אתר של חנות מסויימת פשוט כי זה יותר נוח מאשר לבנות מפרט מ, נניח, הזיכרון...).

מה זה משנה אם בחנות הספציפית מקבלים אחריות רק אם משלמים גם על הרכבה במקום או WHATEVER ?

פורסם

ה HDD's של Seagate מגיעים עם חמש שנות אחריות.

פורסם

גם לא ממש מדוייק. בשנה הרביעית והחמישית אתה מקבל זיכוי קטן יחסית בתמורה לקנייה מחודשת של סיגייט נוסף. תוסיף את העובדה שהדיסקים שלהם יקרים יותר משמעותית בד"כ וכנראה שתגיע למסקנה שזה לא כדאי בהכרח.

פורסם

בד"כ מי שבא לכאן לשאול על מפרט סומך על האנשים כאן שיתנו לו את המפרט הכי טוב מהמקום הכי טוב (אין לרוב את החלקים המוצעים בד"כ ב KSP או בחנויות האחרות בחנות שכונתית ממוצעת..)ולכן לדעתי כן יש צורך לציין אם לחנות ממנה נבנה המפרט יש תנאים מסויימים אשר בהם למשל האחריות יורדת (ללא הרכבה כאן כמשל) המחיר יעלה (אם הקנייה היא לא במזומן) והספק נחשב לאחד ממותג ולא לזבל שמוכרים ברוב החנויות ועלול להישרף לאחר זמן.

XPloiT.Codebase, ב KSP יש על הכונן של Seagate כ 3 שנות אחריות כמו על שאר הכוננים.

פורסם
  • מחבר

"מה זה משנה אם בחנות הספציפית מקבלים אחריות רק אם משלמים גם על הרכבה במקום או WHATEVER ?."

ועוד איך זה חשוב ! זה 200 שקל!

טוב לפחות עכשיו אני יודע על ההרדיסק הזה כאילו אני יודע ש hitachi הם הרדיסקים מעולים ובזמנו כשחיפשתי רציתי היטאצי אבל הם היו יקרים יותר.

אבל עם אתה אומר שההרדיסק בא עם 3 שנות אחריות אז סבבה ודרך אגב זה לא יותר זול אני ראיתי 80 גיגה 8 באפר ב 380 שקל

אבל אני לא זוכר עם היה SATA או PATA אני יבדוק . אבל זה לא כזה חושב , פשוט חשבתי שההרדיסק בא עם שנת אחריות כי בדרך ככל

הרדיסקים בעלי 2 מגה קאש באים עם שנה ו8 באים עם 3. ככה זה בכל מקום אז שיערתי שככה זה גם שם טעיתי.

תגידו על זיכרונות אצלם כולם מקבלים שנת אחריות 1 או רק A-DATA והגנריים?

כל בקטע של KSP שזה דיי מטעה הם חושבים שהחנות זולה והכל , אבל בסוף בלי שהם יודעים מקבלים אחריות מקוצצת

או פתאום צריכים להוסיף עוד 200 שקל ,

כי הרי כשאתה ממצליץ על מפרט אתה ממליץ על חנות הרי בכל חנות המחירים שונים.

בקשר מארזים , אני עדין חושב שעדיך מארז איכותי של compucase מארז איזה מארז גנרי עם ספק גנרי ש KSP

"שיחקו" לו במתחים ולא יודע מה שהם עשו לו. נראה לי יותר מסוכן.

או שתמליצו על מארז גנרי זול ועל ספק כוח איכותי וזול כמו ה TT 420W.

פורסם

קראת בכלל מה שכתבתי ?

זה לא משנה בגרוש מהסיבה הפשוטה שזאת בכלל לא המלצה לקניה בחנות כלשהיא, אלא סתם מפרט סתמי! רשימה של רכיבים שמרכיבים בייחד מחשב שלם !

זה בכלל לא משנה שבחנות הספציפית שממנה הרכיבו את המפרט הזה צריך לשלם על הרכבה בשביל לקבל אחריות מלאה! זה לא קשור!

אף אחד לא מסתכל על החנות, אנשים לוקחים את המפרט וקונים אותו מאיפה שבא להם!

פורסם

לפי הצהרת האחריות באתר של KSP כל ההארדיסקים שבחנות בעלי שנת אחריות אחת בלבד, בלי קשר להרכבה של החנות או לא (זה משנה רק לגבי המעבדים)...

פורסם

Biodome המכיר את החנות מקרוב אמר שעל ההארדיסקים יש אחריות של 3 שנים..יתכן ומה שכתוב בכתב האחריות ב KSP מתייחס לקניית הארדיסק ללא הרכבה, שאז באמת יש רק שנה אחריות בכל מקרה.

פורסם

בד"כ מי שבא לכאן לשאול על מפרט סומך על האנשים כאן שיתנו לו את המפרט הכי טוב מהמקום הכי טוב (אין לרוב את החלקים המוצעים בד"כ ב KSP או בחנויות האחרות בחנות שכונתית ממוצעת..)ולכן לדעתי כן יש צורך לציין אם לחנות ממנה נבנה המפרט יש תנאים מסויימים אשר בהם למשל האחריות יורדת (ללא הרכבה כאן כמשל) המחיר יעלה (אם הקנייה היא לא במזומן) והספק נחשב לאחד ממותג ולא לזבל שמוכרים ברוב החנויות ועלול להישרף לאחר זמן.

XPloiT.Codebase, ב KSP יש על הכונן של Seagate כ 3 שנות אחריות כמו על שאר הכוננים.

מסכים על המחיר ועל האחריות. צריך להסביר, אבל עדיין לאחר הנחת המזומן בחנויות אחרות KSP יותר זולים משמעותית.

לגבי  הספק. אני לא בטוח שה HECART אופציה יותר טובה מה KSP 400W למפרטים כבדים. אומנם כולם מכירים את המותגים כמו HEC, TT ודומיהם. יש כמה חברות זולות יותר, וידועות פחות, שהנסיון הוכיח במשך שנים שספקיהן טובים ואמינים. נכון שתיאורטית זה לא מסתדר אבל קשה להתווכח עם נתונים סטטיסטיים ונסיון של לפעמים עשרות שנים. דרך אגב, תרים אחד כזה ביד ותראה שהוא בנוי לא פחות טוב מה HEC ושהוא שוקל לא פחות מה HEC. אני לא בטוח שעדיף להמליץ על HEC גבולי יותר מאשר על JTC  400W למשל. למרות שה JTC זול יותר ועולה בערך כמו ה"גנריים" של KSP. אולי הוא פחות שקט מה HEC. סביר להניח שתכף יקפצו פה כמה אנשים ויגידו ש JTC זה זבל, ושאחד כזה שרף להם את הבית, אבל אני מעדיף לסמוך על נסיון של איש אמין שמעיף כבר הרבה שנים ובכל יום לא מעט יחידות מהם.

מה שכן, בטוח שרצוי להציע לבן אדם את האפשרות להחליף את הספק לספק איכותי יותר רק כדי להיות ב SAFE SIDE. במיוחד עם המחשב כבד ואו אם הוא מתכנן OC.

לפי הצהרת האחריות באתר של KSP כל ההארדיסקים שבחנות בעלי שנת אחריות אחת בלבד, בלי קשר להרכבה של החנות או לא (זה משנה רק לגבי המעבדים)...

לפי אנשים שעובדים שם ושיחת הטלפון שעשיתי לפני 10 דקות האחריות היא 3 שנים לדיסק, מסך , ומעבד גם 3 שנים רק כאשר אתה מרכיב שם אחרת שנה. התוספת שיש בחנויות האחרות זה אחריות יותר גדולה על הלוח (תלוי איפה) ועל הזכרון. עריכה: וגם על הכרטיס מסך. זה מאוד בעייתי.

פורסם
  • מחבר

קראת בכלל מה שכתבתי ?

זה לא משנה בגרוש מהסיבה הפשוטה שזאת בכלל לא המלצה לקניה בחנות כלשהיא, אלא סתם מפרט סתמי! רשימה של רכיבים שמרכיבים בייחד מחשב שלם !

זה בכלל לא משנה שבחנות הספציפית שממנה הרכיבו את המפרט הזה צריך לשלם על הרכבה בשביל לקבל אחריות מלאה! זה לא קשור!

אף אחד לא מסתכל על החנות, אנשים לוקחים את המפרט וקונים אותו מאיפה שבא להם!

אתה כל כך טועה...

כשאתה נותן לאנשים מפרט אתה הרי גם כותב מחיר ומאיפה לקוח המפרט ובדרך כלל הם ילכו לחנות הזאת כי בכל חנות המחיר שונה

הם לא יקחו את הפרט שאתה נותן להם וילכו לאיזה חנות שכונתית כדי לקנות את זה ב 1000 שקל יותר יקר

הם נותנים לך סכום ומבקשים שתבנה לפי הסכום ... אז זה כן חשוב איזה חנות

אני הרכבתי לכמה אנשים פה ב com4u והם קנו שם ...

כי בדקתי :)

אז עם מישהו ממליץ לך(לא לך ספציפי כן) על מפרט ב KSP אז ישר הוא ילך ל KSP כי משם הוא קיבל את המחיר הכי "זול".

פורסם

OK בו נסביר רגע לכל הלא מבינים.

אין כונן קשיח שהוא SATA שאין לו 8MB BUFFER - עובדה.

אין כונן קשיח שהוא 8MB BUFFER שאין לו שלוש שנים אחריות - עובדה.

מכאן מה אתם מבינים? לכל הכוננים הקשיחים (פרט ל-2MB BUFFER, שב-KSP זה רק ה-HITACHI 80GB כרגע) יש שלוש שנים אחריות.

לא משנה הרכבה או לא הרכבה, זה לא קשור בכלל. (כנ"ל מסך - מה הקשר, זה אחריות יבואן).

מעבד מקבל שנה בחלקים ושלוש בהרכבה.

למה? שיקולים של החנות.

אתם חושבים שהחנות מקבלת שלוש שנים אחריות ולא רוצה לתת לכם בלי לתכמן אותכם לשלם עוד על הרכבה? אתם טועים.

שימו לב כמה אחריות נותנת Newegg למעבדי TRAY - שלושים יום בלבד!

איך אתם חושבים שהמעבדים מגיעים ל-KSP? בד"כ ב-TRAY.. למרות שהם נותנים אותם עם גופי קירור כמובן (של TT, Spire, Titan, Evercool וכו').

המעבדים לא מגיעים מהיבואנים הרישמיים, ולכן הם בד"כ נמכרים יותר בזול משאר החנויות.

זה שהם מוצאים לנכון לתת אחריות מורחבת למי שמשלם על הרכבה זה פשוט מפני שהם מודעים לעובדה שמעבדים בד"כ לא נדפקים. ואם הם מורכבים ע"י טכנאי מיומן ועברו בדיקות אין סיבה שיהיה צורך לממש את האחריות..

לעומת זאת, כשלקוח קונה חלקים, ואחרי שעה מתקשר אלי שהלוח לא מתאים למארז (כי הוא לא החליף את הפאנל המתכתי מאחורה), ברור שאי אפשר לקחת את הסיכון הזה.

הרבה אנשים חושבים שהם יכולים לתת לחברים ה"מבינים" שלהם להרכיב, כאשר אלו לא יודעים אפילו מה זה משחה טרמית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים