פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים אז ככה :Athlon XP 1500GIgabyte GA7VTXPצורב DVD וכו'..איזה מארז מתאים ומומלץ ?האם מוכרים מארזים הכוללים כבר בתוכם מאורר נוסף ?תודה !
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים אולי מספיק עם המספר ימים האלה ? אני הייתי ממליץ על ENERMAX , המפלץ הזה מגיע עם ספק פגז , וימבה מאווררים בפנים . הוא עולה קצת יקר , אבל אף אחד לא מת מזה.
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים מחבר מה זאת אומרת צרכים... ? שיחזיק הכל בפנים.. ולמה לחכות מספר ימים.. ? המארזים בנפילה , או בכלל המחירים.. ?
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים אולי מספיק עם המספר ימים האלה ? אני הייתי ממליץ על ENERMAX , המפלץ הזה מגיע עם ספק פגז , וימבה מאווררים בפנים . הוא עולה קצת יקר , אבל אף אחד לא מת מזה. אבל שווה לשלם 700-1000 ש"ח על מארז אם אתה לא עושה אוברקלוקינג ואין לך יותר מ2 סידירומים ?
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים מחבר אני לא עושה OVERCLOCKING , ואין לי יותר מ 2 CDROM (צורב ו DVD) ואני -לא- מתכוון לשלם בסביבות 800 ש"ח על מארז... עוד לא נפלתי על הראש... מישהו יכול להמליץ על משהו סטנדרטי וסביר.. ?
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים וחכה מספר ימים... אתם בכלל לא מבינים למה התכוונתי, אז אל תדברו סתם, לא דיברתי על מחירים בכלל... :
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים מחבר אוקיי ..1. הסבר לגבי מספר הימים יתקבל בברכה.2. מישהו יכול להמליץ על משהו סטנדרטי וסביר.. ?תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.