עבור לתוכן

תחרות מלכת היופי!

Featured Replies

פורסם

איפה דיגמנת, ברדיו? ;D

יניב

• תגובות 57
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הנה (עוד) משהו שאתה לא תדגמן... נסה בגדים/בגדי ים.

פורסם

מזה

"יופי פנימי"

אם היו רוצים לעשות תחרות של יופי פנימי, היו קוראים לזה מלכת היופי הפנימי

בינתיים, זו תחרות מלכות יופי.

ואפשר להגיד הרבה דברים, אבל בסופו של דבר הרעיון הוא לבחור את הכי יפה, ושתהיה הכי מטומטמת בעולם.

לכן הראיונות, והתחרויות כשרונות וכו' כ"כ מיותרים...

אתם רוצים מלכת יופי? תבחרו את הכי יפה, בלי קשר למה היא הייתה עושה אם היו לה כוחות על...

איפה דיגמנת, ברדיו? ;D

LOL... :lol:

פורסם

אני לא יודע מה אתך, אבל אני מעדיף מכוערת שיודעת יותר מלהגיד שלום עולמי על כוסית שגם את זה בקושי אומרת...

אני רואה פה רמז עבה  :o

התגובה הזאת באה כתגובה לדברים הבאים:

יאלה מה כולם משחקים לי אותה...

רב המועמדות כוסיות נטו... חלק מהם פחות כי הם חייבים להכניס גם "ערביות" ומז***** אחרות...

סהכ כולן יפות

MERRYMOON, עד כמה שזכור לי לא זכית מקום ראשון (וגם לא קרוב לזה) במלכת היופי ב 50 שנים האחרונות... תקני אותי אם אני טועה

יניב

פורסם

;D :jump: ;D :jump:

אחי אתה גאון, אפילו אני לא חשבתי על זה חחח...

אני מוריד בפניך את הכובע

:cool2:

יניב

פורסם

MERRYMOON, עד כמה שזכור לי לא זכית מקום ראשון (וגם לא קרוב לזה) במלכת היופי ב 50 שנים האחרונות... תקני אותי אם אני טועה

יניב

אולי כי אני לא דחפתי את התחת שלי לתחרויות כאלו, לא אני ולא בחורות הרבה יותר יפות מהקופות האלו שזוכות בסוף. למה? כי אנחנו לא צריכות תחרות מצוצה מהתחת ואכולת רייטינג ופרסומות כדי לדעת שאנחנו יפות. :gorgeous:

ואתם, ילדים, מה אתם בדיוק? סתם יושבים מאחורי המסך ומזילים ריר כל היום, נראה לך העלבת אותי? "ירדת" עליי? פחחח

פורסם

אתם אומרים שהמטרה לבחור את ההכי יפה אז איך זה שבשנים האחרונות ההכי יפה, זאת שכול ישראל מסתכלים עלייה כבר בפתיחה, נושרת בשלבים הראשונים או במקרה הכי טוב נבחרת כחביבת הקהל ואיזה קופה נוסעת ב206 הביתה וכמעט הורגת 19 אנשים בדרך?

זה לא מלכת היופי זה מלכת הבעט בי צריך לקחת כמה חברה בני 16-18 ולמנות אותם לשופטים ותראו איך מלכת היופי תיהיה מלכת היופי.

פורסם

אתה במקרה בן 16-18 ומקורב למארגני התחרות? ;)

just checkin...

פורסם
  • מחבר

זה נכון מה

השופטים הם זקנים מכוערים שמכירים בטח איכשו חלק מהמתמודדות.... ואם לא מכירים לפי הפנים אז מהצד השני IF U KNOW WHAT I MEAN

עריכה:

http://mp3music.co.il/lyrics/420.html

כולם יודעים שמלכת היופי היא לא הכי יפה

כולם יודעים שבסרטים אמריקאים יש תקווה

כולם יודעים שוודקה בבוקר זה לא תרופה.

פורסם

נכון, בבוקר אני שותה גינס 8)

פורסם

עזוב, סתם תפסה תחת ;D

ואני לא מבין בכלל למה היא שמה תמונה שלה בפרטים... {היא נראית על הפנים גם ככה (לדעתי)}

ולא, אני לא מזיל ריר, אני בא לעזור למאות אנשים שצריכים עזרה בחומרה\תוכנה ולא סתם מזיין את השכל בפורום כללי כל היום, כמו שאת עושה.

חג שמח!

יניב

פורסם

1:0 ליניב

פורסם

עזוב, סתם תפסה תחת ;D

ואני לא מבין בכלל למה היא שמה תמונה שלה בפרטים... {היא נראית על הפנים גם ככה (לדעתי)}

ולא, אני לא מזיל ריר, אני בא לעזור למאות אנשים שצריכים עזרה בחומרה\תוכנה ולא סתם מזיין את השכל בפורום כללי כל היום, כמו שאת עושה.

חג שמח!

יניב

חבוב כמה שאתה צודק אבל עכשיו הגזמת.

פורסם

if there ever was a thread worth locking....

::)

פורסם

עזוב, סתם תפסה תחת ;D

חג שמח!

יניב

מסכים לגמריי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים