עבור לתוכן

תחרות מלכת היופי!

Featured Replies

• תגובות 57
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה ממליץ לי? ;)

פורסם

בשנים האחרונות כול שנה נבחרה מלכה יותר מכוערת ככה שאם לדעתך את קופה תירשמי אם לא עזבי תחסכי לעצמך את הטירחה.

פורסם

חחח קופה!!! אדיר אהבתי...

בסוף כולן יפות, הרי בוחרים אותן לפי האופי והחוכמה :)

יניב

פורסם

חחחחחח  :lol:

כולם אומרים לי רק דברים טובים אז... כנראה שאוותר. להרשם לתחרות כזאתי זה כמו להכריז "תראו, אני מתלהבת מעצמי על יתר המידה, רוצה להציג את עצמי כבשר בשוק ואני חושבת שאני יותר טובה מכוווווווולכם!". כן, לא משהו מלכות היופי האחרונות. נראה לי עשו טובה לשופטים או משהו, אחרת אני לא יכולה להסביר איך בחורות ממש ממש יפות נושרות בשלבים הראשונים של התחרות והכי קופות בגמר.

בוחרים לפי אופי וחכמה? אם כן אז המצב שלנו ממש בקאנטי. אחת אחת "עוגן" (מ"שמש").  ::)

פורסם

אתה ממליץ לי? ;)

אם את מוכנה להיות שיפוד שווארמה שכל אחד יכול "לקחת מנה" אז לכי על זה.

אני מעולם לא ראיתי תחרות מלכות יופי ואני בז לתחרות הזו. הדבר הכי מצחיק שבזמנו יעל דיין שיצאה נחרצות נגד שימוש בגוף נשי לפירסום יצאה ובירכה את הזוכה!!! אני לא זוכר מתי זה היה אבל הייתי ילד וזה עד כדיי כך נחקק אצלי! לא יאומן כמה שחיתות וצביעות בבן אדם אחד (כנראה גנטי!). :lol: :lol:

פורסם

מילא אם זאת היתה תחרות דוגרי של יופי, בלי קשר לכסף, פסרום או למכור סקס (שוב, כסף, פרסום) אז סבבה, אבל הכל שם כל כך ממוסחר ודפוק והכל זאת הזלת ריר אחת גדולה על כמה חתיכות בשר בבקיני של "פלפל".

פורסם

חחח קופה!!! אדיר אהבתי...

בסוף כולן יפות, הרי בוחרים אותן לפי האופי והחוכמה :)

יניב

איזה כולם יפות? 'סתכל אותם כל אחת יותר מכוערת מהשניה...

אופי וחוכמה... ראיתי ראיון עם אחת כזו, שאלו אותה אם היה לה כוח על (יענו ספיידרמן וכאלה) מה היא היתה בוחרת. מה היא אמרה: שלום עולמי :lol:

קיצר, זה כולה בחורות מתלהבות שיודעות להגיד שלום עולמי...

פורסם
  • מחבר

באמת רק המכוערות נבחרות

מה קשר שאלות מסביב

יופיייייייייי זה אמור להיות

סיבוב בבגד ים

סיבוב בבגדים אלגנטים

כמה פוזות למצלמה

וזהו......

לא צריך אפילו לדעת את השם שלה

פורסם

שמע, יש גם יופי פנימי - לפי דעתי הן תפלות מבפנים ומבחוץ :-X

פורסם
  • מחבר

אבל התחרות היא לא על יופי פנימיץ...!

פורסם

אמרו יופי, לא אמרו איזה, למה לא לשלב? למה לעשות מזה שוק בשר?

פורסם

את אומרת "שוק בשר" כדי להעלות קונוטציות שליליות אבל מה רע בשוק בשר? למה זה צריך להיות דבר תפל ?

למה מיניות מובלטת זה ישר "רדוד" , וצריך להסתיר ?

אז זה לא !!

פורסם

בשנים האחרונות כול שנה נבחרה מלכה יותר מכוערת ככה שאם לדעתך את קופה תירשמי אם לא עזבי תחסכי לעצמך את הטירחה.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אם רק קופים זוכים אז הילד הבאה היה הבטוח מנצח

122200393852AM.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים