עבור לתוכן

קיבלתי את ההזמנה מחו"ל

Featured Replies

פורסם

אני חושב היה אפשר לבנות יותר טוב בכסף הזה : P (חוץ מהקירור) וחוץ מזה התמונות לא מפוקסות ואמרוחות.. זה עינוי להסתכל בהן

• תגובות 30
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זהו שרוב הדברים אין בארץ והם נראו שווים ביותר...

הבלוואר שואב אויר מהמארז... יש לו מקדימה חתך לכל האורך שפונה כלפי מטה ומשם האויר יוצא...

אני לא אומר שיש לי יכולות צילום... זה מה יש... לקח לי איזה 20 דקות לעלות הכל לוואלה...

זה מה יש...

לבנות יותר טוב? פרט

פורסם
  • מחבר

חייב לציין לשבח את הפאנל של וונטק נקסוס 205 שהחזיק

3 מאווררי טורנדו 92MM בלי מאמץ

פורסם

אני מצטער שהתגובה שלי אולי תבעס אותך.

כואב לי הלב לראות איך ביזבזת כסף חצי מהדברים שם לא יועילו לך ולא יהיו שווית את המחיר, בכסף שקנית את כול הציוד הזה יכלת להביא מחו"ל מערכת קירור מים ברמה תאמין לי שהיא הייתה עושה עבודה יותר טובה מכול הטורנדו רעש הזה.

פורסם
  • מחבר

אל תגיד בזבזת עשיתי חושבים לפני שקניתי

לא מרשים לי לקנות מערכת קירור מים... הורים מהדור הישן... מים+חשמל=קצר ככה הם חושבים :'(

ראיתי ביקורות עם הטאוור ולדעתי יש לו ממש פוטנציאל ונראה כשאני יתקין אותו

בכל חלק יש לי שימוש :xyxthumbs:

בהזמנה השניה הזמנתי עוד כמה דברים... אחד מהם הוא OCZ BOOSTER אני בטוח שיהיה מעניין להתנסות איתו :jump:

פורסם

גם אתה לא רוצה קירור מים, חבל לראות איך אתה מבזבז את הכסף יש בארץ דברים טובים שיעשו את העבודה יותר טוב ממה שקנית בחו"ל וגם 50$ על משלוח זה בזבוז...

פורסם

מה יש לכם מה אתם מבאסים אותו כולכם תנו לו הוא רצה את ליקנות את זה זה זכותו מה אתם כל אחד בא ומעיר הערות (קינאה)...

הוא קנה את זה מהצרכים שלו שיהנה...

תיתדש אחי !

פורסם

ברוך ה' אין לי במה לקנא.. אני אומר את זה רק בשבילו שיקנה בארץ.. הוא גם משלם 50$ משלוח וגם שבוע מתת כבר לקבל את מה שהזמין.. במקום שיקנה בארץ באותו יום יהיה הכל אצלו ולא חסרים פה דברים טובים..

פורסם

כן אחי אולי בזה החיסרון היחיד שאתם צודקים העינין של המישלוח....~!

פורסם
  • מחבר

חוץ מהטורדנו אין שום דבר בארץ...

סבבה בוא תגיד במה היית משקיע 200$

פורסם

עזבו את הקטע של המשלוח אם הוא היה קונה את הדברים האלה בארץ הם היו עולים לו הרבה יותר וההפרש היה הרבה יותר גדול מהמשלוח, הבעיה היא לדעתי שחלק מהדברים שם פשוט לא יעזרו בגרוש למשל המאוורר טורבינה הזה אני בספק אם חוץ מיופי ורעש הוא יעשה משהו ובספק גדול מאוורר 80/90 שמחובר לחלק הקידמי היה עושה עבודה הרבה יותר טובה.

הטאוור הזה כמה הוא עלה?

המסך LCD הוא גם חלק מהקנייה כמה הוא עלה?

פורסם
  • מחבר

הטורבינה הזאת איך שקראת לה דוחפת 100CFM שזה לדעתי מעולה אמרנו אויר חם עולה למעלה אז זה עוד דרך להוציא אותו בנוסף למאוורר גג

הטאוור עלה משהו כמו 49.90$

LCD 18$

פורסם

איפה הזמנת

פורסם

קראתי לו טורבינה כי לא הידעתי איך להגדיר אותו ראית שהבנת למה אני מתכוון 100CFM כמה זה עלה לך?

והמחיר של הLCD בסדר כבר פחדתי שהוא עלה לך איזה 40 דולר סך הכול אני מתחיל להבין שזו קנייה לא רעה למרות שאישית אני חושב שלהוציא כול כך הרבה כסף על קירור אוויר זה בזבוז, אבל כסף שלך תעשה איתו מה שאתה רוצה.

למה לא לקחת איזה גוף קירור של טרמלרייט היה חוסף לך מאוורר ומקום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים