פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים יש לי מחשב נייד פירמטתי אות ו לפני חודש והבעיה שתוך כדי עבודה הוא נכבה (לא שומר מסך) מה עושים מה יכולה להיות הבעיה]חלונות XP
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים יכול להיות שהוא נכבה בגלל שגיאה: נסה לבטל את אופציית ההפעלה מחדש תחת מאפייני מערכת / מתקדם / הגדרות Startup and Recovery (תרגמתי בחופשיות אז חפש דברים דומים ) הסר את ה V מ Automatically Restart... יום טוב
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר לomnus כנראה לא הבנת המחשב לא עושה ריסטארט כי אם היה עושה ריסטארט אז באמת מה שרשמת נכון.תודה בכל מצב.לליאור רעיון נכון באמת לא חשבתי על כך יכול להיות סוללה חלשה.תודה לשניכם חברים.מקווה לשמוע עוד רעיונות.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים תעבור בdevice manager על כל התקן ולך ללשונית advance שלו,שם תמצא את לשונית power management ואני בטוח שמשם תדע להסתדר... מקסימום תביא אותו אליי,לא אכפת לי למחשב נייד נחמד
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים תשקול גם בעית התחממות(מניסיון), תנסה לפתוח את המחשב ולראות שכל המאוורים עובדים.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים תשקול גם בעית התחממות(מניסיון), תנסה לפתוח את המחשב ולראות שכל המאוורים עובדים. זה מחשב נייד, איך הוא יפתח אותו? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.