פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים היימשיהו יודע איזה סוג (A , B, C) של USB יש על הפנל האחורי (או הקדמי) של המחשב ?תשובות אפשריות A , B ,C
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר x0d אתה בטוח שזה A ? Rule The Pcיש כמה תקנים של USB ההבדל בינהם הוא בעיקר במהירות ובעוד כמה פרמטרים
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים היימשיהו יודע איזה סוג (A , B, C) של USB יש על הפנל האחורי (או הקדמי) של המחשב ?זה לא קשור לאיפה נמצא הפאנל, אלא איזה לוח-אם יש לך ואיזו גרסה של USB הוא תומך.תשובות אפשריות A , B ,Cבמקרה ששאלת ברצינות - אין דבר כזה A/B/C (אלא אם כן הגדירו את התקני ה-USB מחדש).מה שקיים זה USB1.1 או USB2.0.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר אני מעוניין לקנות מחברים כלאו וככה הם מוגדרים כנס לכאן ותתרשם http://www.molex.com/cgi-bin/bv/molex/home_init.jsp?BV_SessionID=@@@@0429226961.1096888700@@@@&BV_EngineID=cccfadcmjlejdjdcflgcehedffgdfmk.0&channel=Products&familyOID=-8462&frellink=Introduction&chanName=family&pageTitle=USB+%7c+Overview&mCnt=/family/intro.jsp&oid=-8462במידה והלניק לא מגיב כנס לאתר www.molex.comותחפש שם USB ואז תקבל שני סוגי אני זכרתי שיש גם C אבל מסתבר שאין אבל הנה תתרשם מהתמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים חברצ'יק C זה ההתקן שמתחבר למצלמות... למחשב יש A... למודמים יש B... לך\לי\לנו יש כאב ראש... :
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מה שמצוי ברוב המחשבים זה רק Aאבל למשל ABIT NF7SL מגיע גם עם ברקט הרחבה שכולל חיבור B... בכל מקרה זה התקן לא נפוץואין לי מושג מה זה C ואם קיים דבר כזה..
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים במקרה ששאלת ברצינות - אין דבר כזה A/B/C (אלא אם כן הגדירו את התקני ה-USB מחדש).מה שקיים זה USB1.1 או USB2.0.לא קשור לUSB1.1 או USB2.0. התקן של USB מגדיר שני סוגי מחברים עיקריים, שנקראים A - משמש תמיד לDownstream, כלומר הHost,וB, שמשמש לUpstream, כלומר Device.מופיע בפרק 6 (Mechanical) של התקן.
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים הנקודה הובהרה כבר קודם, תודה.ומה רצית להגיד בזה:מופיע בפרק 6 (Mechanical) של התקן.?(שאלה רטורית)
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים ...שאם תביט בפרק 6 של התקן, תראה תמונות של המחברים השונים. ואם לא, אז לא תדע. וידע זה כוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.