עבור לתוכן

קונסולת ה- XBOX

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !!!!

הייתי מעוניין לדעת אם שולחים לי XBOX מארה"ב האם הוא יעבוד בארץ ואם כן אז האם המשחקים של הארץ יעבדו בקונסולה הזו .

תודה

XXDREAM

פורסם

אני לא רואה שום סיבה שזה לא יעבוד. וכנ"ל לגבי המשחקים.

פורסם

יכוול להיות שהXBOX שאתה קונה בארה"ב (ככל הנראה) ישדר בשיטת שידור של NTSC, ואילו הטלוויזיות בארץ קולטות PAL.

תבדוק קודם אם הטלוויזיה שלך תומכת בשידור של NTSC/PAL או רק בPAL.

פורסם

לדעתי כל טלוויזיה מודרנית תומכת במולטיסיסטם, רק אל תשכח לקנות מתאם חשמל של 220 ל 110 וולט, שלא תשרוף את זה :P

פורסם

שלום לכולם !!!!

הייתי מעוניין לדעת אם שולחים לי XBOX מארה"ב האם הוא יעבוד בארץ ואם כן אז האם המשחקים של הארץ יעבדו בקונסולה הזו .

תודה

XXDREAM

רשתות החשמל בארץ ובארה"ב פועלות במתחים (ובתדירויות) שונות. לך לחנות החשמל הקרובה לביתך ותרכוש ב-100ש"ח שנאי (ממיר) המתאים לרשת החשמל בארץ.

אני מזהיר אותך, אל תחבר את ה-XBOX ללא השנאי אחרת תשרוף את המכשיר שלך!!

לגבי שיטת השידור, טלביזיות מה-5 שנים האחרונות מגיעות לרוב עם ממיר פנימי ל-PAL/NTSC, תבדוק בניירות המקוריים של הטלביזיה. הבעיה היא שתוכל להריץ רק משחקים/סרטים המיועדים למכשירי NTSC (זה כתוב על הקופסא של המשחק), אבל זו כבר מגבלה של מכשיר ה-XBOX אשר מותאם לשיטת השידור NTSC של ארה"ב.

פורסם

זה לא הדיוידי שמוגבל (למרות שיש לו מגבלות אחרות והוא מאד רגיש לסוג המדיה) זה האקסבוקס

אקסבוקס עם מוד צ'יפ יכול להריץ משחקים מכל הסוגים וסרטים מכל האזורים

סתם הערת צד: ישראל היא הארץ היחידה שבה כל הטלויזיות הם מולטי סיסטם ברוב הארצות טלוזיות מולטיסיסטם הרבה יותר יקרות והרבה פחות נפוצות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים