עבור לתוכן

המחשב לא נפעל!!!

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב בבית שלא ניפעל המסך לא נידלק והמחשב כשאני מפעיל אותו מהבהבת לו המנורה האדומה והסידירום לא ניפתח

מה יכולה להיות הבעייה!!!

פורסם

קודם כל לא "ניפעל" אלא נדלק, הבעיה יכולה לנבוע מכמה גורמים הראשון הוא הספק יכול להיות שחיברת משהו נוסף שהספק לא עומד בעומס לו, או אולי משהו קרה עם הלוח איזה רכיב נשרף או מקצר - תבדוק מקרוב את הלוח לראות ששום דבר לא מוזר או נוגע במשהו שהוא לא צריך לגעת.

פורסם
  • מחבר

קדם כל זה המחשב של אחי (ילד בן 6) אז אף אחד לא חיבר שם שום דבר לשום מקום הוא ביכלל לא ניפתח מאז שקנינו אותו

וגם אתמול הוא עבד מצויין

פורסם

יש ציפצופים בהדלקה או שלא שומעים כלום?

יכול להיות ספק כוח יכול להיות כרטיס מסך לא תקין .

אני חייב לדעת עם יש ציפצוף כל שהוא שאוכל לעזור יותר .

במידה ויש ציפצוף אחד או יותר ידע אותי .בברכה זוהר.

פורסם
  • מחבר

לא אין שום ציפצוף!!!!

פורסם

אם קנית אותו אתמול אז אני מציע שלא תתעסק איתו כדי לא לפגום באחריות, ותתן למי שמכר לך אותו לטפל בעניין. בכל מקרה אם שמו לך מארז זול מאוד לא מאורר עם ספק חלש יכול להיות שזו הסיבה, יכול להיות שהלוח נדפק אבל גם יכול להיות שחוט יצא ממקומו או מתג הספק מאחורה מכובה אם יש לו בכלל אחד(גם את זה ראיתי כבר).

דרך אגב מאיפה קנית? אם יש לך פרטים על המפרט יהיה גם יותר קל להצביע על מקור אפשרי לבעיה.

פורסם

DONT TOUCH THE WARRENTY SEND IT TO THE LAB WHERE YOU BROUGHT IT

B.T.W

WHERE DID YOU BUY THE COMP.?

פורסם

הבעיה היא חשמל של הספק כוח או שהוא לא מקבל חשמל או שהוא מנותק מהחיבור ללוח אם או שפשוט לדעתי הוא נשרף.

אם אתה לא מבין בזה מומלץ לפנות למימוש אחריות במידה ופגה אחריות אתה יכול להעזר בטכנאי שמישהו מכיר (חבר או שכן).

פורסם

אחרי כמה זמן המחשב עושה restart?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים