פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים שלום יש לי מצלמת אינטרנט של TRUST לאחר ההתקנה ופעלתה לאחר זמן לרא קבוע אני מקבל את ההודעת הבאה במסך כחול: KEBUGCHECKEX:CALLED BY c002030F code: is: 44 Parmetes: d894489000 משתנה המספר בכל פעם שאני מקבל מסך כחול system halted ע"מ להקהל על המחשב נכנסתי להפעלה והורדתי את התוכניות שלדעתי לא צריך - אז הפסיקתי לקבל מסך כחול - אבל אז קופא המחשב בהפעלת המצלמה. נתוני מחשב.3 450 RAM 320 כל התופעות קורות רק שהמצלמה פועלת HD 40 WIN98 SE 4/10/04 - שעה 1400 עד עכשיו התקנתי והסרתי את המצלמה 3-5 פעמים מצפה לתשובות יותר מקצועיות מלהסיר ולהתקין לדעתי בכיוון של זיכרון / התנגשויות בין ההתקנים
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים קודם כל, נסה למחוק ולהתקין מחדש את הדרייברים של המצלמה.דרך אגב, האם המחשב קופא רק בניסיון הפעלת המצלמה או גם בפעמים אחרות לדוגמא בהפעלת משחק וכו'?
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר לכל החברים את מה שאמרתם עד עכשיו עשיתי מצפה לתשובה טובה יותר - נשהו לגבי התנגשות בין ההתקנים/ בעיית זיכרון
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים לא ענית לשאלתי אם המחשב נתקע רק בהפעלת המצלמה או גם במקרים אחרים. במידה ורק בזמן שאתה מפעיל את המצלמה המחשב קופא אז הבעיה היא כמובן במצלמה או בדרייברים..במידה ולא, יתכן והבעיה היא בספק או בזיכרון.בכל מקרה, אני מציע להוריד את התוכנה memtest ובצע בדיקה לזיכרון.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אוקיי , פותח התארד הוא דוד שלי , והוא עכשיו ערך לכם את ההודעה וכתב שזה קורה רק כאשר הוא מחבר את המצלמה , מה שאומר , שאו שיש התנגשות חומרה , או תוכנה או הרבה דברים אחרים , בדברים האלה לצערי אני לא הכי מבין , ואין באפשרותי לעזור לו , מקווה שתמצאו את הבעיה.ד"א : אסף!? , איפה אתה שצריך אותך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.