עבור לתוכן

מצלמת אינטרנט - מסך כחול ומחשב קופא - מעודכן

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מצלמת אינטרנט של TRUST לאחר ההתקנה ופעלתה לאחר זמן לרא קבוע אני מקבל את ההודעת הבאה במסך כחול:

KEBUGCHECKEX:CALLED  BY c002030F

code: is: 44

Parmetes: d894489000 משתנה המספר בכל פעם שאני מקבל מסך כחול

system halted

ע"מ להקהל על המחשב נכנסתי להפעלה והורדתי את התוכניות שלדעתי לא צריך - אז הפסיקתי לקבל מסך כחול  - אבל אז קופא המחשב בהפעלת המצלמה.

נתוני מחשב:P.3  450

RAM 320                       כל התופעות קורות רק שהמצלמה פועלת

HD 40

WIN98 SE

4/10/04 - שעה 1400

עד עכשיו התקנתי והסרתי את המצלמה 3-5 פעמים  מצפה לתשובות יותר מקצועיות מלהסיר ולהתקין לדעתי בכיוון של זיכרון / התנגשויות בין ההתקנים

פורסם

קודם כל, נסה למחוק ולהתקין מחדש את הדרייברים של המצלמה.

דרך אגב, האם המחשב קופא רק בניסיון הפעלת המצלמה או גם בפעמים אחרות לדוגמא בהפעלת משחק וכו'?

פורסם

אני כמעט בטוח שהדרייברים לא היו מותקנים כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

לכל החברים את מה שאמרתם עד עכשיו עשיתי מצפה לתשובה טובה יותר - נשהו לגבי התנגשות בין ההתקנים/ בעיית זיכרון

פורסם

לא ענית לשאלתי אם המחשב נתקע רק בהפעלת המצלמה או גם במקרים אחרים. במידה ורק בזמן שאתה מפעיל את המצלמה המחשב קופא אז הבעיה היא כמובן במצלמה או בדרייברים..במידה ולא, יתכן והבעיה היא בספק או בזיכרון.

בכל מקרה, אני מציע להוריד את התוכנה memtest ובצע בדיקה לזיכרון.

פורסם

אוקיי , פותח התארד הוא דוד שלי , והוא עכשיו ערך לכם את ההודעה וכתב שזה קורה רק כאשר הוא מחבר את המצלמה , מה שאומר , שאו שיש התנגשות חומרה , או תוכנה או הרבה דברים אחרים , בדברים האלה לצערי אני לא הכי מבין , ואין באפשרותי לעזור לו , מקווה שתמצאו את הבעיה.

ד"א : אסף!? , איפה אתה שצריך אותך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים