פורסם 2002 במאי 2723 שנים format c:/s מבצע פורמט רגיל ומעתיק קיבצי מערכת שאני כבר לא זוכר איזהבקיצור זה רק כדי להתקין דוס צריך את הקבצים האלה אפילו win 98 לא צריך את זה...
פורסם 2002 במאי 2723 שנים כמו שנאמר כאן, תוספת ה S מפרמטת את הכונן ובנוסף מעתיקה מס' קבצי מערכת בסיסיים על מנת להפוך אותו ל Bootable... בניגוד לפקודה הרגילה שמפרמטת את הכונן באופן מוחלט.
פורסם 2002 במאי 2823 שנים מחבר אני רוצה להתקין את הארד דיסק החדש שקניתי:אז איך כדאי לפרמט format cformat c:/s
פורסם 2002 במאי 2823 שנים קודם כל אתה צריך לעשות לו FDISKולאחר ה כגןדל אני אישית ממליץ לעשות לוa:\>format c:/u/sהפרמפט U עושה פירמוט יותר יסודי UNCONDITIONAL.ואם בטעות היה שם משהו אז הוא איננו יותר
פורסם 2002 במאי 2823 שנים מחבר עוד שאלה...אם אני מתקין את הארד דיסק החדש כראשי והישן שיש לי כמשני ואני עושה fdisk אז אני חלא צריך לעשות מחדש fdisk לדיסק השני כי הואכבר מחולקנכון?
פורסם 2002 במאי 2823 שנים נכון ורצוי שלא תשים אותו בכלל על הכבל כדי שלא בטעות תיצור לו מחיצות.הכי כדאי שתיצור מחיצות בFDISK להארד דיסק החדש ואח"כ תוסיף לכבל את הישן.למנוע טעויות
פורסם 2002 במאי 2923 שנים כן יש ג'מפרס על ההר דיסק אתה תבין כבר מה רשום שםאמצעי - ראשיהשני מצד ימין כאשר החיבור חשמל בצד ימין - מישני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.